Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 241
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазарджик
tuty1, същия ден направо му пламна бузката, а нищо друго не бях правила различно.
Благодаря за отговора Hug Нели вече три кутии изяде ,чак сега излезеха,вече ми писна ,така много се сдухвам.Дано да не е от млякото.

# 646
Каквато и анкета да сложим все жще е хубаво и ще гласувам. Hug Тази с  полезните покупки ще ми е особено интересна, защото въпреки ,че имам опит, много от нещата ги нямаше когато отглеждах др бебета и сега може да си купя ещо полезно.

На мен също  Peace Едно просто кошче за кола нямаше, не можех никъде да мръдна сама с бебето с колата, а ми се налагаше да ходя всяка седмица до Горна баня. Проходилката беше единствената екстра освен количката. Е.. това с голямата щерка, т.е. най-голямата Simple Smile

# 647
Тони, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен! Много здраве, щастие, любов и положителни емоции!

# 648
  • София
look_at_me, за съжаление е така - вече почти всяко дете има алергии, като в повечето случаи се провокират от повече от един дразнител (алерген). Затова и често причина за пъпки могат да са различни неща (а и да не разбереш накрая от какво е). Но при положение, че средата, в която живеем става все по-замърсена, храната, която ядем е пълна с вредности, ползваме всякакви химии и т.н. нещата няма как да стават по-добре.
А коя каза, че след раждането е получила алергия? При мен също стана така - след раждането на Михаела вече 3-та пролет ми излизат ужасни пъпки по ръцете newsm78. Слънчева ли е, от полени ли не знам, но преди нямах.
А и аз мисля, че някои деца са по-алергични (предразположени към ал. реакции) от други и ако не се прояви от мляко, ще се прояви от плод, кометика и т.н. , а и алергии се предават, даже се засилват по наследство - мъжът ми се издува от ухапвания, Михаела - 2 пъти повече.

# 649
Така и така успях да ви изчета, да си кажа и аз с какво се занимавам. Laughing Завършил съм английска езикова гимназия, след което производство на мебели. Занимавам се с цялостен интериор и производство на мебели.
Относно анкетата - предлагам да я запазите същата като в тази тема, да видим как се променят резултатите във времето.  Joy
Поздрави на всички, че малката ме вика да си играем.  hahaha

# 650
Виждам,че сте ми зачесали болната тема-алергиите  Sad Милото е букет от алергии-към мед,танин,домашен прах,полени,ароматизатори,силни парфюми...и още много плюс астма!  Cry Като е бил малък са му казали,че няма да доживее и 30 години...Но при него се дължи на това,че майка му,бременна с него до последно е работила в химическа лаборатория и е дишала кви ли не гадости.Аз нямам ядове с нищо и се надявах малката да се метне на мене,но уви!Много е чувствителна,още в болницата имаше АД!Дано с годините да израстне здраво и силно дете.За астмата от милото знам,че може да отшуми в пубертета...
Бебеш,стискам палци малкия да се оправи бързо,юнак без рана няма  Hug
Дрешките на малката пера само  с Тео бебе,по препоръка на лекарите.
От адаптетата ние сме на НАН ХА,имахме запек,дадох Аптамил и педито щеше да ме убие! Mr. Green Имало много скорбяла в него,която е трудно усвояема от оранизма и още повече запичала,та се върнахме на НАН-а,вече всичко е ок!Адапте не се сменяло когато на мен ми е кеф,можело да направиме голяма поразия,особено заради риска от алергии при нас...
Ей,че дълго стана  Embarassed ма отавна не съм писла,та да наваксам  Mr. Green

# 651
  • София
Така и така успях да ви изчета, да си кажа и аз с какво се занимавам. Laughing Завършил съм английска езикова гимназия, след което производство на мебели. Занимавам се с цялостен интериор и производство на мебели.

С извинение за спама, може ли линк към сайта на фирмата ти????

# 652
От адаптетата ние сме на НАН ХА,имахме запек,дадох Аптамил и педито щеше да ме убие! Mr. Green Имало много скорбяла в него,която е трудно усвояема от оранизма и още повече запичала,та се върнахме на НАН-а,вече всичко е ок!Адапте не се сменяло когато на мен ми е кеф,можело да направиме голяма поразия,особено заради риска от алергии при нас...
Ей,че дълго стана  Embarassed ма отавна не съм писла,та да наваксам  Mr. Green
щом имате фамилна обремененост защо не са ви изписали ХА мляко? newsm78

# 653
Бяхме на Фризо пеп,лечебно мляко,но имахме много колики и сега сме на НАН ХА.С него няма грижи,малката лакомо си го изпива.А,сега се сетих да питам мамите,който също са с  АМ-нащо гардже като си папка и спира да диша за 2-3 сек.после почва едно кашляне и давене....Вие имате ли такива моменти?!Все едно малката забравя,че трябва да се диша,не само да се яде....

# 654
Бяхме на Фризо пеп,лечебно мляко,но имахме много колики и сега сме на НАН ХА.С него няма грижи,малката лакомо си го изпива.А,сега се сетих да питам мамите,който също са с  АМ-нащо гардже като си папка и спира да диша за 2-3 сек.после почва едно кашляне и давене....Вие имате ли такива моменти?!Все едно малката забравя,че трябва да се диша,не само да се яде....
Ние сме така като ни е запушен носа или имаме сополи.

# 655
gucomecanca, може би яде много лакомо, а може да и е голяма дупката на бибката. но аз не съм експерт, дано др момичета се включат

Захариев, защо чак сега се разкри бе душко, ноември си скъсах нервите с едни " мебелисти" та още им бера ядовете, пусни ми и на мен координати, ако не искаш тук- на лични

Вие ще се включите ли в почистването на 9? Ето ви неутрална тема Laughing

Ние като домоуправители от 2 седмици създаваме организация на входа. И тъкмо се организирахме се оказа, че мъжа ми е на тимбилдинг, на който не може да не отиде, а аз оставам сама с дете, което не иска да яде от шише Joy Мислех, че съседите ще ни линчуват, те пък половината се изредиха да си предлагат услугите да помагат с бебето
Ужасно много ме дразни мръсотията. Мъжа ми примерно казва- аз работя и си плащам данъците, общината да си свърши работата. Спорили сме стотици пъти по този въпрос, даже до сръдни сме стигали. Аз пък съм възпитавана в обратното- баща ми по няколко пъти в годината ни строяваше с майка ми да чистим около блока, да садим дръвчета и цветя, върху които обикновенно после се паркираха коли
Дано поне парковете да са по-чисти следващите няколко месеца, че особено южен е трагедия
мдааа, явно докато не си дойде мъжо да ме вдигне от компютъра няма да стана, пък и гледам сама съм във форума- явно съм си интересна сама на себе си hahaha Joy

# 656
...
С извинение за спама, може ли линк към сайта на фирмата ти????
...
Захариев, защо чак сега се разкри бе душко, ноември си скъсах нервите с едни " мебелисти" та още им бера ядовете, пусни ми и на мен координати, ако не искаш тук- на лични
...
Имате ЛС-та Simple Smile.

# 657
  • София
look_at_me и ние с Боянчо сме тук на всяка манджа мерудия днес:)
Та и за почистването да се произнеса - и аз съм против! Никога не си изхвърлм болуците извън кошчетата (когато пушех грижливо си завивах фасовете в салфетка и преседяваха в чантата ми и  джобоете за по-кратко или дълго, сега съм си разнасяла мръсни памперси и т.н. Отучих и мъжът ми да изхвърля това онова от колата в движение, ще възпитам и малките. Оттук нататък плащам данъци на смотаната община - ми да си свършат работата. Аз да чистя, после мангалите да изваждат от кофите и помиярите да го разнасят не искам. Чистя чужди боклуци само сред природата, че там направо ми бъркат в здравето.

# 658
  • В две тъмни очички
Бубе искренно ти съчувствам,защото и аз съм с мигрена HugТи забелязала ли си от какво се провокира?При мене е на хормонално ниво - главата започва да ме боли 2-3 дни преди цикъл и ме боли по окло 5 дни,през които трябва да лежа на тихо и тъмно като си стягам главата с шалче или кърпа.Съответно през цялата бременност и до момента все още не съм правила криза,по простата причина че нямам цикъл

За съжаление моето не е мигрена  Tired Казвам за съжаление, защото поне щях да имам диагноза ако знаех,че е мигрена! По принцип главоболие получавам от неколко неща - ако не съм яла през деня, ако съм притеснена или ако се изнервя! Обаче вчера нито едно от тези неща не беше на лице! И това ме озадачи много  ooooh! Главоболието никога не ми се е повлиявало от цикъла

Бубе, аз имах подобни преживелици с желязодефицитна анемия. мигрена ли е, наистина? извинявам се, аз късно се включих в темите на януарки, може да си споменавала преди

Ето това трябва да го проверя!!! Аз по принцип съм лека анемия и определено трябва да помисля по въпроса!!! Мигрена както казах нямам! Последната лекарка при която ходих ме насочи към психолог  Whistling нямам думи просто! Опита се да ми каже , че физически съм абсолютно добре и си внушавам ,че имам главоболие Whistling

Относно анкетите, нормално е да има доволни и недоволни! За това аз предлагам просто да караме подред анкетите от 1 страница! В едната тема ще са доволни едни,а в следващата други! Все пак "ПЪЛНО ЩАСТИЕ НЯМА" !!!!

Бебешондел засягаш се твърде много от всяка казана дума! В повечето случай не се цели нито да те обиди някой , нито да те накара да се чувстваш зле! Не го приемай така

# 659
Пратих брат ми да купи Деавит и в аптеката му предложили D3 Drops. Вие чули ли сте за него/купували ли сте? Английско производство, пише, че е подходящ за кърмачета, общо взето витамин D3, доста по-добре звучи от деавит-а.

Общи условия

Активация на акаунт