И през новата година Октомврийчето лудее за двамина

• 41 591
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНЧЕ (yana_ya)!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ЖИВА И ЗДРАВА,ДА ИЗЖИВЕЕШ МНОГО ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ СЪС СЕМЕЙСТВОТО ТИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

Влизам да Ви кажа,че изкарахме един срахотен празник-времето беше чудесно,нямаше никакви издънки...дори Тео не плака в църквата на съществената част се раздаде както той си знае и всички много се забавляваха.Очаквам обработка на снимките от студиото,което ни снима и ще Ви се  покажем WinkДано и при Миракъл да са се получили нещата!
Лека нощ от мен Hug

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 21:16 от -silvana-

# 181
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА

Силванка честито ти християнче- прекрасен Теодор  Heart Eyes

# 182
Силве,честито ви християнче!!!Страхотен е малкия.  bouquet
Радвам се,че времето и всичко останало е било според плановете.

Яна,Честит рожден ден,мила!  bouquet
Жива,здрава и много щастлива бъди!!! Hug

Ние сме добре,днес понеделнишки ни гони мързел.Мисля да изчистя,като се има предвид гадното време,поне да използвам момента.Иначе празниците бяхме все навън,малкия от игра не искаше да спи обедно,та малко с караници заспиваше,да не изпусне нещо.Те с братовчедка си са голяма комбина ,когато не се карат,разбира се. Crazy
С отбиването още сме до под кривата круша,но понякога минава номера,като му откажа и кажа,че "Тоци" спинка. Mr. Green
Нощем се буди 1-2 пъти,но не е както,когато избиват зъби.
Все още не говори,казва 10 думички и това е.Общуваме с "Ъ-ъ-ъ-ъ...",като интонацията се сменя според желанието му. Grinning
Кръвните изследвания,з акоито ви бях писала,че ще пускаме са добре,слава Богу.
Сега се надявам,че до 7.6 ,когато сме на консултация ще се задържи здрав,защото планираме най-накрая да сложим Приорикс-а.
Туй-то от нас.  bouquet

# 183
Здравейте  Peace

Честит Рожден Ден на  Едира! ( на патерица  Blush)   bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден Ден и на Янче   bouquet  bouquet  bouquet
Честито християнче  Силве, много е сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме добре, отказахме млякото сутрин и вечер изненадващо и неочаквано  Rolling Eyes Неще и да види шишето  newsm78 Какво ѝ стана не знам  Rolling Eyes За яденето все още си е на дни- има дни когато яде все едно сме я държали гладна месец, пък има и дни когато едва хапва насила нещо  Thinking
Друго ново пак може да се каже изненада за нас е, че почна да се усеща за акането и търчи да си казва  Laughing За пикането все още е на настроение, ако иска ще си каже ако я мързи си пишка в пампи  Crazy

Пак се очертават лоши дни  #Cussing out ей писна ни да си стоим у дома  Crossing Arms

# 184
Здравейте,
ЧРД на Еди на патерица, и на всички именяци!
Чрд и на Яна, и честито малко християнче Силве!
Слава богу, много не познаха за времето по празниците, и бяхме по цял ден на вън. Само вчера кибичихме в къщи. Като гледам и тази седмица ще е гадна, искам слънце  #Cussing out
Чакам резултат от стерилна урина, Марина покашля, без други симптоми, и то рядко само докато спи, ама след страха миналата година, и тоновете антибиотици заради бронхити и бактерии, сега съм решила да пускам всички изследвания, овреме.
Марина пее мила моя мамо Simple Smile Много е сладко, да те събудят сутрин така, е верно звучи нещо от рода "мила мамо, моя мамо, моля мамо " но пак е сладко  Heart Eyes
Иначе празниците пак беше, "бой и сръбска музика"  Twisted Evil Марина тича след каките на площадката, те я гонят, тя пищи и ги бие, ходи да им разваля игрите, в къщи тормоз над кака си, лепнала и се е като малко цирейче, и не я пуска даже до тоалетната да ходи сама. Вчера къпя каката, Марина седи на вратата и инспектира, не иска да влезе вътре, защото знае какво следва, ама и не дава да затворя вратата, сакън да не изпусне кака си от поглед  Joy

# 185
  • София
ЧРД на Еди на патерица, и на всички именници!
Чрд и на Яна!
Изобщо все хубави празници.
Аз отдавна не съм се вясвала, но ето ме на линия
За писъците в банята и ние имахме един такъв труден момент, но подходих с много търпение и обяснение и нещата отшумяха. Давам му повече да си играе в банята и сега няма абсолютно никакъв проблем. Даже сам отива да се къпе като му кажеш.
Още не мога да го науча на кукото за съжаление. Седи на него и си играе и като дойде момента става и се напъва...
Много съм съгласна с Ронка за агресията при децата, но съм и изумена от бездействието на родителите. Вярно е че до голяма степен си зависи от характера на детето, но в повечето случай родителите са абсолютно безучастни и си викат "нека то да бие, за да не го бият". Много примери имам пред очите си за такова поведение. Или майката седейки и пушейки се обръща и небрежно се провиква "ела тук" или "не така"... Според мен това безхаберие ще си каже думата един ден. Лошото е че може да пострадат и други невинни хора и деца.
Моят спада в категорията "добряк", но нямам намерение да го уча на лошотия. Това се учи лесно. Трудно е да го науча да бъде ЧОВЕК!

# 186
Здравейте и от мен ,честит рожден ден на Яна ,честит рожден ден и на Еди ,silvana- честито християнче ,видях че има много поводи за поздравяване и затова се включвам нека сте живи ,здрави и много щастливи.
Иначе ние сме добре на Никола му избиха почти всички кучешки зъби без горен десен но и него го чакам скоро ,правим ремонт на банята и е страшно в къщи не мога да изчистя и така ...... Sad Whistling #2gunfire #2gunfire,иначе хубавата новина е че заминавам на Турция в четвъртък за 4 дни и малко ще почина от ежедневието  newsm44 newsm44 newsm44 smile3549 travel.Еми за сега чао от мен  Grinning Grinning.

# 187
  • София
Здравейте момичета!

Яна Честит Рожден Ден! Едира и на теб честит празник, макар и на патерици! Да сте много здрави, щастливи и обичани  Hug

Силвана, честито християнче! Много ви е сладък младежа   Heart Eyes

Моят Мишо не проявява агресия към другите деца, засега. Даже е много любвеобилен, само ги гони и иска да ги гушка  WinkЖивот и здраве като се роди бебето, дано да е все така добричък....

За гърнето имаме съвсем лек напредък, поне не става веднага, като го сложа....успява да се задържи около 2 минути. Направо с тези темпове сигурно ще махнем памперса на 3 г.  ooooh!

Да ви се оплача, след драмата с пръста на Мишо, на поредната проверка при хирурга, той изказа опасение, че инфекцията тръгва нагоре по ръчичката, му изписаха антибиотик. #Cussing out Още след втория прием малчо се поду, обрина се целия, стана един ленив и отпуснат....кошмар направо  ooooh! едвам се оправи милото. Чак сега мога да кажа, че всичко е наред  Tired

Обещах да пиша и за доцентката по детска стоматология - много ми допадна, а и на Мишо Simple Smile Направи му картон, снимков материал на зъбките, оценка на захапката от ортодонт (въпреки, че е доста рано). Има подход към децата, ако на някой му дотрябва такъв специалист, давам координати  Peace

Хубав ден на всички, и дано да се оправя времето най-накрая да се стоплим....

# 188
                             Благодаря на всички Ви Hug

# 189

misoka, честитооо!  preggo sohappy Много се радвам за вас! Лека и безпроблемна бременност!  Heart Eyes

Яна, Честит рожден ден!   bouquet newsm67
Стефи, Честито християнче!   bouquet Hug

# 190
Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes
Яна ЧРД и на теб newsm38
Стефи, честито кръщене Simple Smile

Някой си беше споменал килограмите, аз се бях върнала до 54 и сега пак съм 58  Mr. Green
От днеска си тръгвам на фитнес и ще ходя всеки ден, докато харесам нещото срещу огледалото Simple Smile

# 191

Стефи, Честито християнче!   bouquet Hug

Стефи, честито кръщене Simple Smile

Мерси момичета
Hug

# 192
оххх,няма време за тоз компютър с това малкото диваненце  :35

-silvana-    честито християнче!!! Много е красив на снимките  Heart Eyes
Яна   на патерица честит рожден ден! Да си жива и здрава   bouquet

Ние от месец сме без количка на вън.........Малкия ходи за ръка (с малки изключения разбирасе  Laughing)  рисува с пръчка по пясъка, все се бута при големите деца и гушка дърветата  hahaha  голям е купон. Все ни влече и улицата и е малко трудно,че са навсякъде ама няма начин..................

# 193

Някой си беше споменал килограмите, аз се бях върнала до 54 и сега пак съм 58  Mr. Green
От днеска си тръгвам на фитнес и ще ходя всеки ден, докато харесам нещото срещу огледалото Simple Smile

ooooh! оххх какви 58 какви 5 лева  Rolling Eyes Аз ако мога да стигна заветните 58 ще вдигна банкет  Crazy Ей, преди няколко години търсех начин да кача килцата поне до 55 за да приличам на човек не на притка а сега гъза ми се удря в стълбите като слизам  #2gunfire Няма сваляне на тези 65  поне 10-тина от тях Blush Виж фитнеса ми е вкъщи, с малката правя гимнастики и съм станала като клещи в ръцете - яка и мускулеста, но шкембето и дупето не свалям  #Cussing out

Сега се прибирам от мамологичен преглед и съм доволна от резултата Wink Изчистила съм се от кърмата и всичко си е на мястото ... вътре де, то от вън нещата почват на "кесета за баня" да напомнят, но пък целта оправдава средствата.

Моята малка пикла вече ни е подвижното шоу, почва да се опитва да повтаря всичко каквото чуе, имитира движения, пее ми "мила моя мамо" и "кокошка" на Бонбон ... абе порастват ни дечицата и все повече новости показват  Heart Eyes

# 194
  • Cambridge, UK
здравейте,
аз миналото лято бях стигнала 55, но уви качих до 60.
Сега съм на диетка и фитнес с много бягане, да се надяваме че ще вляза във форма за моренцето.
Ние вече резервирахме апартамент за 1 месец на Равда, след това ще отидем и с роднините за 10 дена в Aхтопол.
Малчо не желае да яде детска кухня, мамини манджи и готови пюрета, а само това което ядем ние, за гърнето темата дори не искам да я започвам  .... Grinning
Времето уж се оправя ... Южният парк пита кога ще му отидем дружно на гости?!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт