SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 189
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ми не знам, аз тия думи не съм ги чувАла ooooh!

# 331
И аз не съм това на Испански ли трябва да е??  newsm78

# 332
  • София
кое, мари Simple Smile

# 333
Песента мър  Grinning

# 334
  • София
ай ай, португалски не си ли чувала Wink

# 335
Не  Embarassed Нели пак успамихме пейзажа,където влезем мармалад става  Laughing

А знаехте ли че има Уикипедия специално за Дийн Уинчестер  и Сам Уинчестър  Shocked

# 336
  • София
Не  Embarassed Нели пак успамихме пейзажа,където влезем мармалад става  Laughing
аха,вече ще ни изгонят от всички теми
 smile3505

# 337
bichi, Heart Eyes
Аха да се отдам на матр'Яла, въпреки бонуса фибичка, и подписът ти ме разконцентрира Crazy . Разрешаваш ли да се отдам на него?

Маме,
Благодаря   bouquet за 'античното' клипче ('67 - ).
Като гледам с кого си лягаш, държа да докладваш утре сутрин, по-скоро по обяд.

А знаехте ли че има Уикипедия специално за Дийн Уинчестер и Сам Уинчестър Shocked
Не само знам, но имах и неблагоразумието да прочета статиите преди време. Така или иначе, най-лесният начин да бъда парирана в критиките е с "Като не ти харесва, да беше направила ти нещо", затова ще се въздържа от тях.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:08 от Impala

# 338
Добро утро! Не знам пускана ли е снимката, но той усилено тренира Joy

# 339
  • В средата на времето
Не знам пускана ли е снимката, но той усилено тренира Joy

Ооо пускана е, но никой не се оплаква нито от повторване, нито от потретване. Grinning От същата усилена "тренировка" имаше още няколко много въздухоограничителни фотоси Laughing

Разгледах линка с най-секси снимките на двамата братя. 24 е много малко число, а даже не се 24 снимки на Дийн само Whistling

Добро утро  bouquet

# 340
Добро утро, след тренировката Щему помогна да се изкъпем и после ....

kафе .... и дано не се повтарям със спойлираЩите сладкиши, но и дори да е така, нали повторението е майка на "насладата" в (нашия случай  Mr. Green)

... и поредното промо на следваЩия епизод (което най вероятно сте гледали)
http://www.youtube.com/watch?v=-w_9bG4zQ2Q&playnext=1&li … L02D9D539CFEDF7E7

Импалка Heart Eyes , подписът ми е изцяло на твое разположение, нали за това е там  newsm53

# 341
  • В средата на времето
Би, ще ми дадеш ли линка към предишното гифче от подписа ти, защото искам да си го запазя? Simple Smile

Този ти подпис е много...хм...хипнотизиращ Heart Eyes

# 342

ей, цяла сутрин си търся черната фибичка, а той милият си я взел за спомен, че не може и един час да издържи без мен Simple Smile)))

ех, пак съм в друга реалност.... но като гледам и вие сте в мен в същата реалност, така че съм на правилното място!!!!!!

добро утро на всички!!!!

# 343
  • гр. София
Забелязвате ли каква е тенденцията откакто се появих в тази тема? Пишете си вие, обсъждате си разпалено, пускате снимки, клипове, интервюта и изведнъж ХОП! идвам аз и оспамвам тотално всичко  Laughing

Ето и сега това ще направя.
http://margaritta.dir.bg/2003/dek/07pismodobog.htm

Може и да го знаете.
Не ми се сърдете. Просто ви чувствам близки и ми се иска да си споделям някои неща с вас, пък дори и да нямат (и в повечето случаи нямат) връзка с темата.

# 344
Предполагам, че повечето се радваме на страничните неща, за които става въпрос  Grinning  Розе, мноого много добро четиво  Hug   Децата изричат в прав текст неща, които ние премълчаваме - къде съзнателно, къде не, а понякога дори не ги и напипваме.  Имаше много навремето една руска книга, записани  случки и думи на малки деца, направо като вицове звучаха. Имаше свежи безценни лафове  Grinning "От 3 до 5" или от "От 3 до 7" - нещо такова й беше заглавието, даже съм я забравила, сега се подсетих за нея.

Общи условия

Активация на акаунт