SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 026
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Ох Самито на втората снимка Blush Галче, ама как ги откриваш такива, бравос...

# 721
Само на мен ли ми забива  newsm78

Като грозни момичета на абитуриентски бал  Joy Joy Joy Joy

# 722
  • # супернатурална #
И на мен много. Бях се замислила, като са сменили сериите дали няма да се получи несъответствие. ББ Как се появи Елън и защо по дяволите карат Форд. Импалко, да не си на разкрасителни процедури  Laughing

Оф, сетих се  ooooh!

Инче, като снимам отблизо идеално ми се получават  Laughing

# 723
Е, за пръв път се радвам на рекламите, че трябваше да ходя за лед до кухята  Laughing

Между другото, някой беше дал този линк в коментарите, и поне при мен се вижда доста по-добре, и не сече.

Едит: Пхахаха, каза го!  The one in the dirty trenchcoat who's in love with you.  hahahaПак се бъзикат със слаш фенките  Joy

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 04:29 от emichka84

# 724
  • # супернатурална #
Еми, мерси, супер е  Peace
Ии,  много интересно става

# 725
При мен пак забива,но ти благодаря,а какви дискусии се водят в този сайт  ooooh!

Дийн бил влюбен в Кас  ooooh! ooooh! ooooh! Тапаци  Rolling Eyes

# 726
Хм, при мен явно и нета си казва думата, нещо не е наред. Така че ви изоставям, утре ще коментирам.

# 727
# 728
Импалка, супер си!   bouquet Ама искате ли засега да пишем тук, да спестим спойлерите на останалите?

# 729
Не знам колко място имаме още, но добре. Пуснах я, за да я има - утре кой знае кога ще стана...

Добавих и втория сайт за гледане на живо - качеството е много по-добро. Браво, Еми Hug - аз например не чета коментарите.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 04:50 от Impala

# 730
 Shocked Е сега ме хвърлиха в духовата музика тотално...

# 731
  • # супернатурална #
Оле, тези "фенове" са обида за нашия сериал  Crossing Arms Добре, че не разбирам всичко.
Значи да коментираме свободно? Не разбрах как така Елън и Джо са живи, дори да са потомци, нали просто не е трябвало да са родени, или това е "ефект на пеперудата", но как е станало, все пак ги убиха адски хрътки  newsm78

# 732
Еееее, дочаках... не че нямаше добри епизоди досега в сезона, но мамка му, ТОВА е моя сериал. Отсега ми трепери душичката за следващия епизод, и не само за да си гледам момчетата, а защото искам да знам какво ще стане! И си рева кротичко в уискито, и хич не ме е срам даже... Кас и Боби ми скъсаха сърцето...

# 733
Ще се самоцитирам, за да приключим тази тема - нека последният й пост е линк към новата Peace .

Общи условия

Активация на акаунт