SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 031
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Здрасти, p_i_n_kdiva Grinning .

Хм, защо промото за 6.18 излиза сега?
Правилно ли разбрах нещо адски важно Joy : Диййн няма да язди друго... освен мен Mr. Green .

Нещо като спойлери (от тук):
Q: I’d really like to hear something that’s a “cut above” on Supernatural. It’s been a mixed season and I’m hoping the remaining episodes tilt that mix in a more positive direction. What say you? Thanks. — MS
A: I say while we probably shouldn’t expect the sunniest season finale (honestly, have we ever gotten one of those?), we can at least take comfort in one fact: We’ve seen the last of evil Sam…for now, according to executive producer Robert Singer (yes, he’s the character’s namesake.) “Oh, I think you’ve seen the last of that particular evil Sam. What next year holds, who knows,” he laughs.
Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 20:30 от Impala

# 676
  • # супернатурална #
Добър вечер, заредихте ли се с кафета  Laughing
p_i_n_kdiva,  Hug Поздрав за теб!

струва ли ти се Дженсън малко поотслабнал или потренирал повечко на клипчетата/снимките от 'Jus in Bello 2'?

Не че въпросът е към мен  Laughing но се сетих да изкоментирам. Определено някой прекарва повече време във фитнеса. Даже на мен ми се стори поналял, но където трябва. На една снимка особено много ми харесааха бедрата,  поизпълнил е дънките. Сигурно яде на Джаред порцията, той пък ми се стори отслабнал.  Rolling Eyes

# 677
Галче,
Радвам се, че не си въобразявам промяна в Дженсън Crazy .
Ще гледам епизода онлайн.
PS. Нека се уточним още от сега - ще се обличаме ли Joy Joy Joy ?

# 678
Добре дошла на p_i_n_kdiva! ( Ей, доживях да съм старо куче и да посрещам новодошлите...  Laughing) При нас е весело, настанявай се удобно!
Относно седми сезон, и аз се притеснявам лекинко, но разчитам че всичките фен награди от TV guide ще наклонят везните срещу не чак толкова високия рейтинг.

Мерси, Импалка!   bouquet  И аз май ще будувам среднощем, моичкия си излиза с неговите момчета, аз пък ще смуча кафета и ще чакам нашите!  Laughing

# 679
струва ли ти се Дженсън малко поотслабнал или потренирал повечко на клипчетата/снимките от 'Jus in Bello 2'?
Даже на мен ми се стори поналял, но където трябва. На една снимка особено много ми харесааха бедрата,  поизпълнил е дънките. Сигурно яде на Джаред порцията, той пък ми се стори отслабнал.  Rolling Eyes
Така е, така е, Дженсън работи по себе си, станал е едно захарче, направо да го схруска човек, ако ми позволите тази малка задявка...

Галче, къде се губиш? Ще гледаме ли довечера? Аморе е готово, виждам Grinning Аз съм на линия към 3 без нещо.

И охо, виждам ли още една градинарка или ме лъжат очите. Здрасти, p_i_n_kdiva Grinning

Аз вече не знам искам ли 7 сезон или не искам 7 сезон. Ще реша като свърши 6.

Уникална песен, с която ви поздравявам Uninvited

# 680
  • В средата на времето
Да ви поздравя с една много веселяшка и забавна песен Joy

I Just Had Sex

# 681
  • # супернатурална #
Тука съм, гледам паралелно 2 и 4-ти сезон, втори с племеницата ми, новозарибена Мараканка  Laughing
Още се чудя за довечера. Дали да се събличам (за да си лягам, Импалко) и съответно да скачам към 3, или да дрънкам кафета и да си седя облечена. Мнозинството как ще процедира?  Thinking

# 682
И аз може да съм тука за серията  Grinning

p_i_n_kdiva  Hug

Изи
Поздрава е  Joy Joy Joy Joy Joy

# 683
Изи... Joy безумна е песента, а единия смешник звучи точно като Weird Al Yankovic...

Галя, аз веднъж легна ли си, ставане няма, така че ще се кокоря пред компа до 3. Сега се чудя какво филмче да си дръпна, за да минава времето.  Laughing

Маме, а така,  стой да се подкрепяме!

# 684
  • # супернатурална #
Аз все още съм на вариант събличане.
В тази връзка, гледа ли ви се малко слаш  Rolling Eyes  Grinning

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 22:04 от Г. Краули

# 685
На всички будуващи, пожелавам вълнуваща нощ!!!

Аз няма да издържа, но пък ще стана рано-рано да гледам!!!!

хайде поздрав с нещо класическо

Еми, препоръчвам филми щом ти се гледа нещо

Love me if you dare филмът е френски, ама така е качен в замунда

или He Loves Me, He Loves Me Not пак френски, но пак качен с англ. заглавие! И двата са култови!

# 686
Мерси, Бела, ще ги прегледам и ще си избера.   Hug

Гале
, за слаш в този му вариант аз поне съм винаги за...  ooooh! Laughing (ей, на, признах си...)

# 687
p_i_n_kdiva, добре дошла в темата!  Hug

Да ви поздравя с една много веселяшка и забавна песен Joy

I Just Had Sex
Хахахахаха! The Lonely Island са мноу яки! И всичките им песни са такива кретенски  Mr. Green

Твърдо за съм за седми сезон. Почти съм сигурна, че ще ни се случи.

# 688
Ето ме и мен Laughing . До час и половина ще съм приспала мъжете и съм на линия.

# 689
  • В средата на времето
Малко музикални снимки:

100% Jensen  100% Jared

A това е  Heart Eyes (добре, че беше Мир да го изрови Grinning)

Friends style

Общи условия

Активация на акаунт