SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 125
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Леле за тази последната една хавлия си приготвих и......................само да ми падне!!! Айде и ангелче, малко нестандартно ама много ме кефи Laughing

# 436
  • # супернатурална #
Mnogo Dean. Nqma lo6o. Vse pak daite malko Sam na(men)sam. Sori za maimunicata Grinning

# 437
Пристигам специално за тебе Гале с ей това  Grinning

# 438
  • София
Симпатяга е, жалко, че играе заедно с Дженсън, та не може да блесне толкова в моето сърце Mr. Green

# 439
Симпатяга е, жалко, че играе заедно с Дженсън, та не може да блесне толкова в моето сърце Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

Галчето, милото, цял ден работи и не може да види ни една снимчица, само знае, че е Дийн Laughing
Ето един Сам, който й харесва...

# 440

Ето един Сам, който й харесва...

И не само на нея Инче  smile3521, такъв Сам и кака не отказва, а пък и два пъти не се замисля ...  Joy Joy Joy (нали съм си ненастилница ултра)

И един много специален поздрав за всички, заЩото ви обичам, с една много любима моя песен

# 441
Ето и за всички ненаситни твари (като мен), да няма сърдити:  Grinning

Мерси, Бичи, и на мен любима!   Heart Eyes

# 442
  • # супернатурална #
Добър вечер  Grinning
Днес ми скъсаха д-то от работа, Импалко, и сега едва чукам по клавишите  Rolling Eyes Иначе ви преглеждах апокрифно  Mr. Green Ще възстановя равновесието с един Сам, но голям ЦЪК

Инче, познаваш ме по-добре от мен самата. Ама то е почти невъзможно да намериш снимка на Сам, който не ми харесва.  Ооо, подписът ти...толкова прелестно тръпчинест и Инчовски полегнал още от първа серия  Heart Eyes

Пристигам специално за тебе Гале с ей това  Grinning

Мамче, милото НЕ подбира. Можем и ние да се вредим. По нищо не и отстъпваме на тази кокошка  Crossing Arms

# 443
Можем Гале,ама Джен дали ще пусне  Mr. Green

# 444
  • # супернатурална #
Ще се маскираме. Или просто ще бъдем себе си  Laughing

# 445
 hahaha hahaha hahaha Джаред ще има да се чуди на къде да бяга  Joy

# 446
Розе, Heart Eyes
Ще видиш това чак в понеделник, но нищо.
За теб: цък - харесва ми отнесения одухотворения (ти) поглед. Цък и цък. И още едно цък - ех, Roma... Още 4 от тук нататък. Една голяма. Искам да те видя така Hug .

Еми, Hug
Благодаря за Ненаситническия снимчест поздрав и най-вече за специалния такъв - така го разбирам аз живота: Импала в пряк контакт с всички крака на Диййн, всъщност Дженсън, но формулата е Дженсън + Импала = Диййн в Импала bowuu (Оо, я!).

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 03:54 от Impala

# 447
тръпчинест и Инчовски полегнал
Това си звучи като диагноза за заболяване  Mr. Green

# 448
Скъпи мои, вие ми надъхахте вчера, защото ми харесахте набързо скалъпеното клипче, та днес довърших едно дето го боря от доста време. Ето ви малко спомени от 4-ти сезон!  Simple Smile

# 449
Еми, Heart Eyes
И това клипче ми хареса, мила, и то много. Доста силно, отново с прекрасно подбрана музика Hug . Развълнува ме, благодаря ти   bouquet .
Поздрав за теб с това. Съвсем скоро го открих, благодарение на bichito Heart Eyes , но вече ни е любимо. Добре че няма начин да чуете как пеем в колата hahaha .

Снимки от 'Dolce Vita'-та с Джаред (благодарение на Meneya):

(цъкабъл, естествено, особено втората - за ръката на кръста мога да кажа ммного и все хубави неща Whistling )

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 03:59 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт