SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 047
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Дейна, от къде ги намираш тези приятелки????

Абе добре, че някой каза, че е 5 тази сесия, защото аз четох, четох, чудих се Розето защо се е чудила и така и не разбрах....

хайде един култов диалог от конвента

"    If Supernatural was a Hollywood movie, which actors do you think should play Castiel, Dean and Sam?

Misha: That implies that Misha, Jared and Jensen aren’t Hollywood actors. Which is a little weird. Yes, as you well know, we are Canadian actors. Not at all from Hollywood.
        Fan: I’m sorry. I mean like, Brad Pitt, Johnny Depp or something
        Misha: Oh you mean like good actors—famous actors
        Fan: When I’m like, “I’m going to see Misha Collins”, everybody’s like, “Who’s Misha Collins?”
        Misha: Hold on, don’t feel like you have to flatter me, first thing. Just ask the question straight out.
        Fan: I didn’t mean to insult you.
        Misha: Yes you did. Alright fine. I think it’s a little odd, people would say but Renée Zellweger would play Sam; Kate Moss would play Castiel—she’s not really an actress but she’s got the look; and Dean, probably Dakota Fanning."

Joy Joy Joy Joy Joy

и това за десерт

# 526
J2 panel - http://www.youtube.com/watch?v=lOxu1Uq5svQ (това е част 1 от 5)

# 527
Дейна, от къде ги намираш тези приятелки????

Франческа си е италианка, с която се запознах покрай една съученичка, а после се оказа, че си имаме и обща страст. Голяма образка е, скъсах се да се хиля, преди малко ми обясняваше как се е спекла, като дошъл нейният ред да задава въпрос на Дженсън - питала го: "Ако беше попаднал в онзи епизод от Рая, само че беше тук на земята, какво щеше да виждаш в твоя рай?" Отговорът бил: "Вас. Всички вас тук, приятели". (и посочва с ръка към публиката)“ Ето и малко видео от момента: http://www.youtube.com/watch?v=PfR7quDg8Nc (в самото начало)

Лили и с Джаред се е нагушкала, щастливката Simple Smile (+Марк и Миша)

Юхууу! Импалка, мерси за подредения линк - веднага отивам да гледам панела!

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 22:34 от Dana_Scully

# 528

Misha: Yes you did. Alright fine. I think it’s a little odd, people would say but Renée Zellweger would play Sam; Kate Moss would play Castiel—she’s not really an actress but she’s got the look; and Dean, probably Dakota Fanning."

Joy Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

Отново благодаря на всички за снимките и клипчетата   bouquet  Hug

# 529
  • # супернатурална #

Възможно най-подходящата песен за да влязат  Rolling Eyes , така де, да излязат на сцена - "We will rock you"

Като гледам снимките от Бела и си мисля, че почти няма снимка на Джаред, която да не изглежда като от фотосесия.  Tired

Това се оказа де спесиалите ле гарсон  Joy

# 530
което му се случва не за пръв път  Joy  и отново въпросът - нарочно ли го прави  Joy

Боже, Франческа е награбила и Джаред, с две ръце   Heart Eyes   Бялото сомбреро трябва да се консервира за поколенията. Франческа е била въоръжена и с крила  Grinning  Така се ходи на конвент  Peace  Тя на кого е фенка?

# 531
Grinning На снимката с Джаред направо си е застанала като за Градинарка от нашата тема, но иначе е Dean-girl отвсякъде! Wink За крилата забравих да я питам, но май вървят с "Angel's Pass"-овете - чифт бели или черни, щото и други женски персонажи забелязах с подобни. Simple Smile

# 532
  • # супернатурална #
и отново въпросът - нарочно ли го прави  Joy

И последващия такъв - В кой случай  е по-голям мръсТник, ако го прави нарочно, или ако го прави неволно (навикът- втора природа, може би?)  Laughing

# 533
и отново въпросът - нарочно ли го прави  Joy

И последващия такъв - В кой случай  е по-голям мръсТник, ако го прави нарочно, или ако го прави неволно (навикът- втора природа, може би?)  Laughing

Оо, харесва ми потокът ви на мисли! Mr. Green "Навикът втора природа" извиква в съзнанието ми едни такива представи, дето не са за описване... Mr. Green

Иначе не мисля, че го прави нарочно, просто никой не го е светнал за какво си мислят фенките, които го гледат да го прави“ Wink

# 534
E не мога повече Crazy ! Три пъти трия поста си, но сега ще го пусна.
Дженсън си играе с микрофона - ОК, mi piace, обаче вижте какво прави Джаред със стойката през цялото време и особено от 13:28 докъм 13:34: http://www.youtube.com/watch?v=AJjmli1NWNc . Не мога... Ще... Лека нощ.

# 535
Дженсън си играе с микрофона - ОК, mi piace, обаче вижте какво прави Джаред със стойката през цялото време и особено от 13:28 докъм 13:34: http://www.youtube.com/watch?v=AJjmli1NWNc . Не мога... Ще... Лека нощ.

Joy Joy Joy hahaha Ех тия палави пръсти. Grinning

Лека нощ и от мен:
(и полека с цъкито)

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 00:56 от Dana_Scully

# 536

Joy Joy Joy hahaha Ех тия палави пръсти. Grinning
Joy Joy Joy Ако не е ханша,ще са пръстите  Joy

# 537
Eййй мацки  Hug Аз се завърнах вчера  Hug Ама какъв момент хващам, доста добър конвент! Леле Мишата, как ми изплакна абсистенските очи и душа  Hug Франческа как ти завиждам жено! И крилца за всеки...ехххххх мечтииии  Heart Eyes

Moмичета благодаря ви за инфото, линковете, снимките  Hug Hug Hug

Мишааааа колко ми липсвашееее бейбиииииииииииииии!  Hug  Обожавам това, че е луд! Кейт Мос - Кастиел  hahaha

WOW -

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 00:42 от Mupka

# 538
  • # супернатурална #

Значи изводът е:Не го правят нарочно, отвътре им идва. Малко ме притесни "потрошващия" стил на Джаред, но малко. Лека нощ

Мирка,  Hug Ей, как се прави, че не е била в Италия.  Rolling Eyes Laughing

# 539

Мирка,  Hug Ей, как се прави, че не е била в Италия.  Rolling Eyes Laughing
Хвана ме  Whistling Tам бях, раздавах крилцата, гладих им ризките, обличане, събличане, знаете как е  Mr. Green Stop Mr. Green

За градинарките цък
за мараканките - цъкК
и за Мамето и най-вече за мен - оuhhh yeaahhhh  Laughing Laughing Laughing
Toва ново ли е?

Общи условия

Активация на акаунт