SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 163
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Розенце Hug хем да се посмееш, хем да поплачеш.
И тези неща са на деца във втори и четвърти клас. Нямам думи!
"Католиците си имат един Бог, мюсюлманите — друг, юдеите — трети, лютераните — четвърти, православните — пети. И там колко общо сте?"
"Какво значи това: всичко е по божия воля?! И лятото, и болестта на мама, и войната?"

# 346
Роза,

много обичаме като спамиш!!!!!

и като пишеш разкази...

и като пишеш поеми )Великден наближава, така че чакаме нова доза)

абе въобще изобщо тъй като направо... много обичаме теб!!!!!!

# 347
Мерси за всички сладкиши, спамове, разсейвания и тренировки Simple Smile
Показанията на вълчо бяха много добри, ако аз бях съдия щях да го оправдая.

Имам си Браво и се чудя на кой да го подаря като си взема заветния плакат и едната ценна лепенка. Може би трябва да изчакам броя да се изчерпа напълно и да предложа на търг плаката на Патинсън в туайлайтската тема Twisted Evil

# 348
Как всъщност изглежда това "Браво" отгоре? Вчера гледах в магазина, докато пазарувах, но не видях вътре да има плакат на СПН. На корицата беше Иън (така ли се пише?) от Дневниците.

# 349
На корицата е Патинсън, самото списание всъшност се състои само от плакати и лепенки, кориците са всъшност лепенки с картинки на плакатите вътре. Снимката на плаката на нашите момчета не е с най доброто качество - на Патинсън е по добра, но е ясно кой ще запазя Laughing
Жалко че не е от двата най големи плаката нашия, но ще го преживея

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:21 от Ламята

# 350
Благодаря, Ламя.

# 351
Точно от този са го резнали, но по-добре да го бяха запазили в оригиналния му вид

# 352
Идея : подбирам някоя от огромнейшите снимки, качвам я на флашка и я занасям да ми я разпечатат в реален размер. Особено ще държа да ламинират плаката и послеее... като се залепя на стенатааа hahaha ...

# 353
Идея : подбирам някоя от огромнейшите снимки, качвам я на флашка и я занасям да ми я разпечатат в реален размер. Особено ще държа да ламинират плаката и послеее... като се залепя на стенатааа hahaha ...

ох, ама то ще падне голямо, многочасово чудене коя да е снимката ..... на края ще излезнат няколко ..... а пък сложли я, мъж ми ще ми пее "Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Със Дийн и Сам не мога да се меря,.... огромни снимки сложи ти ...." (че хич не ги харесва, и ме обявява за луда, обсебена и т.н.)

Лили, много ме радват трепкащите ноздрички на Сам от подписа ти  Heart Eyes

# 354
Хелоу  Grinning

Импалка не сутрин,не обед,а следобед стана  Laughing Гледам тренера зачезнал рано,рано да тренира,Сам е още тука,ей сега щял да се изкъпе и е готов за довечера,но не ми казва къде смята да ходи  Thinking Някоя от вас може би знае...  Whistling

Плакат и аз не смея да сложа,приятеля ми  сега вика че съм обсебена от форума,а ако сложа и плакат,сигурно ще ме затвори някъде  Crazy

# 355
  • В средата на времето
...а ако сложа и плакат,сигурно ще ме затвори някъде  Crazy

Деликатно ще му подхвърлим идеята това място да е паник стаята, заедно със съквартирант Wink

# 356
Oще снимки от заснемането на 6.22, не са спойлериращи - тук

Опит да примамя Галчето - липсва ми.
(цък)

# 357
Плакати, а? Ох, изкушавам се, обаче ако си лепна момчетата и на стената мъжО съвсем ще ме отпише.  Май не си струва цупенето. Леле, горкичките ни мъже... дали да не им организираме support group? "Добър вечер, казвам се .... и жена ми е пристрастена към Свръхестествено."  Joy

Аз тука все едно си нямам работа, та съм отворила Windows Movie Maker и си играйкам да правя клипче  Laughing Показателно е за степента ми на изкукуригване, не мисля че някога съм си давала толкова зор дори за училище. Щом го довърша, ако не е пълен ужас веднага ще споделя тук. Даже съм си направила отделен акаунт в тубата, щото ако го кача в моя дружките ми ще ме бъзикат до второ пришествие.  ooooh!

# 358
Може би наистина трябва да има група за вмаимопомощ за мъжете!!!!

Като бях в темата на здрач само, си спомням, че някакви американци си бяха направили група Здрач-вдовци... и си споделяха за лудостта на жените си. Много бяха сладки. Та ние така викахме на нашите любими, вдовеца.... такъв беше лафът.

Трябва и ние да си измислим нещо за пренебрегнатите ни половинки Simple Smile)))

# 359
Ихaa, Еми, чакам с нетърпение клипчето ти eat !

Моите половинки Laughing са доста толерантни или по-скоро търпеливи, но все пак се старая да не прекалявам Flutter . Много ме тормози идеята за чаршафи с Уинчестър или SPN щампа, но ще успея да ги използвам най-много веднъж. Другият вариант е да се науча да спя следобяд и после бързо да ги сменям Joy . Най-добре да се огранича до тениска, с която обаче ще искам да спя и пак няма да ми се получи ooooh! . Пффффф...

Общи условия

Активация на акаунт