SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 067
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
Ах, Апокалиптик, искаш да ме разтопиш ли с този люляк?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Импалка, благодаря  Hug

# 406
Момичета мисля да си направя тениска със затворнически Дийн, само дето не мога да намеря точно такава снимка каквато искам и то голяма Sad
Помагайте, сигурна съм че съм я виждала, но сега намирам само подобни и то не големи, за нещо такова става дума:

Apocalyptic city, благодарности са излишни когато постваш такива разкошотии:)

Айде и нещо разкошно от мен:

# 407
  • В средата на времето
Виж тази: (цък за по-голяма)

# 408
Ох Сити изкушаваш ме да се превърна бутилката в загорка ...  Joy Joy Joy пак .... да ти се връЩа   bouquet
Розичка за теб специално  Hug

Добър ден (вече) днес съм малко на пост в къЩи, че детенце го боли ушенце, та Ще ви навестявам по често  Mr. Green

# 409
bichi,
 Hug за теб и Hug Hug Hug за малката.

Две цъкабъл снимки от снощи:
Знае ли се кой е този в дясно до Балтазар? Някой от каста ли е или просто щастливец? Laughing
Jason Manns - http://www.youtube.com/watch?v=w5xtudJmvFQ

Лами,
Диййн (логото може да се скрие), Сами ми бяга засега, но ще го стигна намеря.
Edit: Сами - най-голямото цветно, което намерих.
Надписите отдолу са лесна работа Peace .

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 13:00 от Impala

# 410
Edit: Сами - най-голямото цветно, което намерих.
Надписите отдолу са лесна работа Peace .
Чак сега, след толкова време, видях, че това зад Сам е таблица за височина, ей, голяма съм заспа 'начи Joy

Бичи, дано по-бързо й мине, че ухо да боли е ужасно. Целувки на теб и на малката.

# 411
Щом го искаш затворнически - ето

# 412
Ей не ми се получава!!! Чак пък толкоз да съм некадърна Twisted Evil и гифче не мога да си сложа в подписа!  #2gunfire

# 413
funky77,
Не се тормози - пиша ти на лични.

# 414
Благодарско!!! Изгорих си сладките  chef, ама така е като се отплесна тука и забравям и децата даже! Ох, сърцето ми спира - нужен ми е въздух!

# 415
Много благодаряяяяяяяяяяяя   newsm44

В понеделник сутрин мисля да отида до офиса на сайта и да си поръчам, искам наживо да видя какво предлагат и ще дам доклад. за момента за две тениски(или тениска и потниче - лято идва) и чаша се глася, но да видим като им кажа какво искам каква ще е цената, че искам с  щампи и отпред и отзад Sunglasses

# 416
  • В средата на времето

Благодаря. Е пък хич не го познах.  Crazy

И аз чаша бих си направила. На сайта с тениските ли може да се поръча?

# 417
Добър ден (вече) днес съм малко на пост в къЩи, че детенце го боли ушенце, та Ще ви навестявам по често  Mr. Green
Ох, че гадно е да те боли ухо! Дано й мине бързо и с възможно най-малко болка!  Hug

Ухаа! Почва нов кънвеншън! С нетърпение ще чакам новините и снимките, които ще поствате тук.

Фънки, за сладките - кажи, че печката се е бъгнала  Wink

По темата с тениските - аз се направих една с Дийн преди две години (поръчах си я със избрана от мен картинка от този сайт http://www.teniski.eu/), но за съжаление още не мога да се вкарам в нея - понаедрях  Rolling Eyes. Ама  като стана една мацка на лятос как ще си я носяяя  Mr. Green

# 418
От час и нещо си блъскам главата над различни снимки на Дженсън, за да онагледя това, което намерих:
A fan asked Jensen what he thought were his best and worst features. He looked down at this crotch and grinned slyly, and then said, “And for worst feature, I have pretty bad Texas bowlegs.”
От толкова много прекрасни негови снимки така и не можах да избера, в смисъл все следващата ми се струваше по-подходяща и по- хубава.....
накрая се спрях на тази  Wink
мисля, че не е и толкова въртяна
Така, че ако искате, нека всяка от вас пусне поне по една негова снимка, мисля, че ще се заформи страхотен петъчен купон  Wink

# 419

Общи условия

Активация на акаунт