SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 071
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Аз си харесах тази от на Бичито сайта  Simple Smile

А иначе смятам май направо да занеса някъде една фланелка и картинка по мой избор,да видим какво ще се получи,идеята на Импалка за чаршафите също ми хареса,ама ще гледам да са с някоя мацка и братята,да няма криви погледи после  Mr. Green

Еми клипчето ти е страхотно,ще ти пиша на лични после ако нямаш нищо против,да ме светнеш как се правят  Simple Smile

# 391
  • # супернатурална #
Еми, това е добро! Аз си мислех за нещо по-лИбовно, въпреки, че витае мнението, че не съм особено романтична  Whistling Само дето ако е лИбовно, поне малко ще е слаш, ама...няма лошо  Grinning

Ти неслучайно си я поставила там, знам те аз.

Така е.  Tired Иначе като нищо ще я пропусна.

# 392
Официално описание на 6.19 ‘Mommy Dearest’:
SAM AND DEAN MEET EVE – Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles), Bobby (Jim Beaver) and Castiel (Misha Collins) track Eve (guest star Julia Maxwell) to a small town in Oregon. The guys discover the townspeople have been converted to demons, but surprisingly, they all appear to be dying. When they finally do meet Eve, she decides to torture the brothers by bringing back their mother, Mary Winchester (guest star Samantha Smith), as a demon.
John Showalter directed the episode written by Adam Glass

Две нови, задоволително големи каубойски снимки: цък и цък. Още - тук. С Бела чакаме да излезе голяма и тази Wink .

# 393
Добро утро

момчетата вече в Италия ли са???

Импала, направо не знам как спиш спокойно!

С Бела чакаме да излезе голяма и тази Wink .

да, за да я оближем разгледаме подробно, защото се интересуваме от изработката на мебели... особено рамки на легла.. да не си помислите нещо друго

# 394
Най-нагло сутринта си казвам - хм, ето една будка за вестници, питам за последно за списанието. Ми купих си го, само сега се чудя къде да си залепя лепенката Mr. Green
Ламичке, благодаря ти още веднъж Heart Eyes

Добро утро, сърца мои...

Това за Аморе

Това за Галчето, градинарките и кандидат-мотики и лопати

Това за Белс

Тези двете за Бичито и за Маракана въобще

А това с коланчето си е само за мен!

Приятен ден!

# 395
Добро 'Jus In Bello'-ско утро Party !

Бела, би трябвало да са в Италия вече.
Ето програмата на конвенцията.
Тук очаквам щастливите участници да започнат да публикуват туитове, снимки, после клипчета.

Amore,
Благодаря Hug . Не ме изкушавай да ти отговоря за лепенката Mr. Green .

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 00:11 от Impala

# 396

ох, как ме чакат!!!!!

Инче, благодарЪ от сърцЪ

Amore,
Не ме изкушавай да ти отговоря Mr. Green .

на мен малко ми трябва, не устоявам на изкушения
хайде,да ти се връща

# 397
А това с коланчето си е само за мен!

Оп, Инче, като я видях снимката и изведнъж това, което беше написала над нея, че си е само за теб, загуби значение Heart Eyes За което смирено моля за извинение Laughing
А пък Бела съвсем ме довърши ooooh! Heart Eyes

# 398
Amore,
Не ме изкушавай да ти отговоря Mr. Green .
Ах отговори, отговори ми, изкушавам те...

Стиче, не те разбирам? Но под секрет ще ти кажа, че съм споделителна, ама много Laughing
Едит: Схванах Mr. Green

Белс, връщай ми така цял ден Heart Eyes

# 399
Две цъкабъл снимки от снощи:

Бела, Аморе,
'Що мЪ разсейвате? Вместо да търся за конвенцията и да подготвям новата тема, вие ме карат да падам по гръб Laughing . За лепенката, отляво или централно, разбира се Joy .

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 00:15 от Impala

# 400
  • гр. София
Импалка, мога ли, такова...., с втората снимка да се самопоздравя, ако не е много нахално? Blush

# 401
# 402
Розе Hug, разбира се!
Ще се постарая да намеря и публикувам повече твои снимки от днес.

# 403
Добро утро, а като гледам и добър ден се очертава! Айде момчетата вече си гледат часовниците, бива ли така да ги оставите да чакат?  Grinning

Маме, пиши, няма проблем. То не е голяма философия, мъката идва като почнеш да мъдриш кое да включиш и момента" офф, тая сцена сега в кой епизод беше???"

Галче, нямам против нито либовното! И да, няма лошо.  Laughing

Ах, Импалко, изпревари ме със снимките, ама така е като от половин час ги зяпам и им се кискам!  Mr. Green

# 404
  • В средата на времето
Две цъкабъл снимки от снощи:

Знае ли се кой е този в дясно до Балтазар? Някой от каста ли е или просто щастливец? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт