SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 105
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета  Grinning
скоро не съм се разписвала, но започнах нова работа на препълен работен ден
и само от време на време хвърлям по едно око докато пия кафенце  food010 с братята

Аз също си имам СПН  чаши, топ и една значка Smile 

Мисля, че точно от сайта тениски си ги поръчах

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:16 от Stel t

# 376
Еми, клипчето  Father and Sons  много интересно е станало  Grinning

# 377
(задължително цък и после още едно цък)

# 378
(задължително цък и после още едно цък)

искам да съм стол.....

Импалче, забелязвам леко залитане към дийн напоследът от теб... то и аз малко съм така тези дни Simple Smile))) а и с този подпис твой
мммммммммммммм

# 379
Emi, Hug страхотно ти е станало клипчето! Браво!

Simple Smile Крайно време е и аз да взема да си направя СПН чаша - гледам че обложката на ДВД-то на сезон 5 стои много добре и много ми харесва като идея.
Тениска си правих преди време, но я подарих на сестра ми - много добре си представяте, че нямаше как да ме оставят да си спя с нея doh

# 380
  • # супернатурална #

Опит да примамя Галчето - липсва ми.
(цък)

Аз...от вратата за краката и ...в колата  Rolling Eyes

Hug И вие ми липсвате. Малко зачезнах и сега не мога да ви смогна. Само на красотите колко се задържах  ooooh! Няма да мога да коментирам всичко, което се сещах докато четях, но започвам от Розето и "спаменето". Хубавото на нашата тема е, че наистина сме се намерили хора, които си допадаме и имаме потребност да споделяме една с друга нещата, които ни харесват и вълнуват, дори и когато не са свързани със СПН. Както и преди съм казвала, вие сте моето виртуално семейство и много се радвам на близостта, която просто  ни се получава. Прекрасно е написаното, руските деца не са като другите.  Rolling Eyes Не го прочетох цялото, но си го запазих, а любимото : За да ми простиш греха, отначало трябва да съгреша ли?

Аа, и най-горещите снимки-няма как да се съберат в 24, по-лесно е да се намерят няколко, които не са най-горещи. Само да отбележа, че Дийн в 2.01 изглежда невероятно, някакси по-различен от всяка друга серия. Цак-цак Боже, тези мъже пребити, тъжни и/или ядосани са още по-невероятно красиви  Heart Eyes

Еми,  Peace , супер е! Имам идейка за клипче, ако ти се прави. Мислех си за българска музика като фон.

Относно СПН предметите-имам късмет, че зарибих щерката, така че снимките на Сам си стоят неоплюбезпокоявани на стената в детската. Харесах си едно потниче от сайта, но май ще е прекалено с татуто  Mr. Green

# 381
Stel t страхотни чаши... няма ги като опция в сайта, може би специално си си ги поръчвала?

е, момичета, ако не ви дават да си направите тениски или чаши със Сам и Дийн, тогава заложете на това

като ще сме кугерки, да сме истински

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 382
Благодаря на всички, радвам се, че ви е харесало.  Hug Имам и едно друго, но то върви бавничко и не е готово още... това го направих за няколко часа, нещо ми беше дошла музата рязко и внезапно.
Импалка, имаш всякакво позволение, много се радвам, че ще има тема за татко Джон!

Мммм, влече ме много идеята за фанелка, ама... ще е като с плаката, много цупене ще има. Преди време една приятелка ми беше подарила фанелка с един друг такъв лелеян субект и така и не я облякох, седи си в гардероба за да няма раздор в семейството.

Ох, Импала, тоя твоя цък направо...  Heart Eyes

Краули, дай идейката, пиши на лични ако искаш. Ще се пробвам, въпреки че не съм много-много в час все още, но ми е много приятна занимавка.

# 383
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
Белс, гащи-страстоубийки? По-сигурни са и от девствен пояс, гаранция, че никой мъж няма да те доближи  Laughing

Еми, нищо конкретно нямам като идея, но ще помисля. Гледала съм само един СПН клип с българска музика-Васил Найденов и кадри  от серията с върколачката, екстра беше, но сега не мога да го намеря  Sad

# 384
Галче, и аз най-напред налетях на червените гашета като идея, ама току-виж забравя някоя вечер, че съм с тях и тогава голямо обясняване ще падне... направо страстоубийки стой та гледай Wink Mr. Green

# 385
  • # супернатурална #
Току що си поръчах това. Ей, няма да ми дойде акъла, тц  Grinning

# 386
Тук  може да си харесате нещо ....
Ако имам още едно дете ще си купя това за да му го обличам, а за мен ще си взема това .... ето ви направо сайта, има много неща, включително и мъжко бельо, за да смекчите удара  Joy Joy Joy
Добър вечер,
Еми клипчето е страхотно, давай в същия дух.   bouquet
Гале, какво си си поръчала, че на мен ми излиза кодирана страница и не мога да видя  Sad?

# 387
  • # супернатурална #
Оправих го, май  newsm78
Аз духам лампата, Импалко и лягам. С 3:10. Може после и аз да проточа лигичка като Сам  Mr. Green

# 388
Опааа, мъжа явно много съм го пренебрегнала, щото извади тежката артилерия...
..... ooooh! И как сега да влезна в туй чудо, се пита в задачата???

Бичи, аз съм се замисляла за едно българско  парче, което някакси ми се връзва, те са мега неизвестни  (и са ми приятели  Laughing), но нещо не ми е дошла музата. Ако нещо се сетиш, свиркай!

# 389
Бела,
1) Старая се да разпределям отделяното внимание поравно, за да няма сърдити. За подписа - работя по подобен гиф със Сами.
2) Аллеле! Въх! С такова очакване отворих линка, а то тоз смотльо Sick .

Първо лампата, Галче, първо лампата. Ти неслучайно си я поставила там, знам те аз.

Еми, ако това помогне Милото ти да стане по-отстъпчиво, заслужава си Peace .

Общи условия

Активация на акаунт