SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 151
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • # супернатурална #
Хайде поздрав

който може да спи след това, да спи...

Трудно ще е  Rolling Eyes А след не"V"ероятния Джаред направо невъзможно.

'ухае вкусно, леко и малко сладко’.

Лелелеле! Сигурно и на вкус е такъв  Heart Eyes  Blush

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 22:24 от Г. Краули

# 496
Миша и Дженсън преиграват сцена от Когато Хари срещна Сали...
сцената с оргазЪма
С риск да обидя Кастиелките Hug , щеше да ми е по-интересно, ако Дженсън беше изиграл Сали Crossing Arms , макар че знам, че никога не би го направил. Трябва ми нов рингтон пък Sunglasses .

'ухае вкусно, леко и малко сладко’.
Лелелеле! Сигурно и на вкус е такъв  Heart Eyes  Blush
Зависи Wink .

PS. Чудя се с какво да ви почерпя сутрешно-понеделнишки Rolling Eyes - нека е с всеизвестния ми фетиш Heart Eyes .

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 02:45 от Impala

# 497
Хайде добро утро!

Импала, не се прави...че ще ти е по-интересно Дженсън да изиграе фалшив оргазъм...

никакъв фалш!!! искаме истински  Joy Joy Joy Joy

# 498
  • В средата на времето
Добро утро  bouquet

Аз съм ей така Shocked (зяпнала , не шокирана Laughing) от многото снимки и клипчета и цялото това инфо от кънвеншъна. Благодаря на всички   bouquet
Дженсън е страхотен Heart Eyes Нямам ама грам забележка Laughing Интересно ми е какво точно носи на врата си Simple Smile
Освен V-образните деколтета тенденцията се допълва и от няколкодневни бради явно Simple Smile

А "Когато Миша срещна Дженсън" ще го изгледам, когато поостана сама в офиса Grinning

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 09:21 от Izida

# 499
Добро утро и от мен,

наистина особенно след сладкишите на Бела Hug денят Ще е прекрасен.

PS. Чудя се с какво да ви почерпя сутрешно-понеделнишки Rolling Eyes - нека е с всеизвестния ми фетиш Heart Eyes .

особенно на втория цък, политнах към врата му монитора и за малко да го захапя. Импалка Heart Eyes мила, предупреждавай моля те. Добре, че съм сама, че иначеееее .....  Mr. Green

А когато "Миша срещна Дженсън" ще го изгледам, когато поостана сама в офиса Grinning

голям смях падна  Joy Joy Joy невероятни са  Hug

А ако знаете как със всеки един ден в който се приближава каубойския епизод, какви каубойски истории ми се завъртат в главата  Whistling .....

# 500
   И аз да каже, че нямам забележки към Градинаря  Heart Eyes Grinning

Изи, Дженсън е наредил и доста гривни, харесва ми

# 501
  • гр. София
Леле! Два дни ме нямаше и вие сте изписали света! А колко снимки, колко клипове... Grinning
Импалка  Heart Eyes, много, ама много ти благодаря за всики мои снимки на Чък мои на Чък....ох, трудно е като страдаш от раздвоение на личността  Laughing
Не предполагах, че изглеждам така добре с бяра ризка  Simple Smile

Отивам да пускам тото. Като ударя шестицата познайте кои няколко човека ще поканя на конвенция по нашите земи... Жокер: един от тях няма да е Джъстин Тимбърлейк  Joy

# 502
Добър ден Hug .

Импала, не се прави...че ще ти е по-интересно Дженсън да изиграе фалшив оргазъм...
никакъв фалш!!! искаме истински  Joy Joy Joy Joy
E, aко не му се получи, бих понесла и фалшив. Ответният няма да е такъв Mr. Green .

особенно на втория цък, политнах към врата му монитора и за малко да го захапя. Импалка Heart Eyes мила, предупреждавай моля те. Добре, че съм сама, че иначеееее .....  Mr. Green
Огромна подгряваща снимка на Дженсън, която гледаш сама - мъъ-хъъъ, разбрах какво имаш предвид Mr. Green .

Розе, Hug
Пак Джъстин, ама Бийбър?
PS. Ето ‘те’ и с черна риза: цък.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 10:55 от Impala

# 503
Пу-пу, какви са ни хубави!  Мерси много за материалите, БелаHug На клипчето с Дженсън и Миша съм вила от смях  Laughing
Импалко, ето ти един фалшив Дженсънски, да не се чувстваш прецакана.  Twisted Evil Кратичко, но от сърце.

# 504
Импалко, ето ти един фалшив Дженсънски, да не се чувстваш прецакана.  Twisted Evil Кратичко, но от сърце.
О, благодаря Hug . Може и да е фалшив, но ми харесва, може да е кратко, но бих го опукала и по-бързо.

Понеже няма клипчета Tired , ето туитове от панела на Дженсън и Миша: http://missyjack.livejournal.com/717352.html . Искам да видя това - Jared crawled into scene (in finale) and put his hand up jensen's leg and gripped it until Jensen kicked him in the face Joy

Тук туитовете са събрани по дни и организирани по събития Peace : http://community.livejournal.com/ontd_spnparty/401256.html#cutid1 . Има и спойлери.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 11:14 от Impala

# 505
  • гр. София
Розе, Hug
Пак Джъстин, ама Бийбър?
PS. Ето ‘те’ и с черна риза: цък.

Ау, черна ризка и черен лак за нокти (и аз имам такъв  Laughing) Ама само каква доброта струи от лицето ми му Flutter

Мне, не е и Джъстин Бийбър  hahaha

Да ви кажа как са ме хванали лудите понеделниши от сутринта...Първо прочетох всичко ново тук в темата. После се хванах да чета един доклад и на следното изречение зациклих: "Последната, V сесия, на българо-кувейтската Смесена комисия за...."
Три пъти прочетох болднатото докато стопля за какво иде реч. Виждаше ми се много не на място. Понеже бях се начела на всякакви коментари за V-образни деколтета, та докато превключа от тях на служебните задължения... Crazy  hahaha hahaha hahaha

ПП: не бойте се, деца, лудостта ми не е заразна  Mr. Green

# 506
Ха, първите клипчета:
Jensen Ackles – Son of a bitch: http://www.youtube.com/watch?v=b8PIG8eUG3g Heart Eyes
(Предложението на фена е 'Сякаш ти крадат Импалата' и воала.)
Misha Collins & Sebastian Roché panel – How would Balthazar make Cas relax: http://www.youtube.com/watch?v=Fw9eupS1yzQ
Jensen & Misha panel – When Harry met Sally re-enactment: http://www.youtube.com/watch?v=eaU_jz_1Bu8

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 12:57 от Impala

# 507
  • В средата на времето

Joy тези двамата са страшен тийм Simple Smile Дженсън говори почти като Джак Никълсън в тази сценка. Голям глас извади Grinning
Клипчетата са със страхотно качество обаче Peace

Изи, Дженсън е наредил и доста гривни, харесва ми

Бе да бе, забелязах и аз Heart Eyes Направо е влязал в някакъв различен стил. Много ми харесва с тази шапка Heart Eyes

Розичка, спокс, и аз го прочетох като В-сесия Crazy Облъчването е тотално Laughing

# 508
Розичка, спокс, и аз го прочетох като В-сесия Crazy Облъчването е тотално Laughing

Ох, а аз пък чета твоя пост и си казвам - е добре де, как иначе може да се прочете, ако не като В-сесия. Laughing Върнах се назад, взирах се известно време в поста на Розичка и чак след това се усетих, че това е пета сесия ooooh! Joy

# 509
Наистина колко жалко, че Дженсън не изигра Сали, щеше ми се.
Като изгледах Миша и Дженсън, прегледах и оригинала http://www.youtube.com/watch?v=5nNhOH4Y0bI Мисля, че не е никак лесно да си актьор, аз лично няма да мога да го изиграя. И си спомних, че го гледах този филм с едно момче и на тази сцена какво червене падна от моя страна, не е истина.
Обаче са страхотни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт