Април е. Пролет е. В очакване на хубави неща сме!

• 10 716
  • 181
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Светле, на мен ми е усмихнато от 4 часа  Mr. Green Сега лоча едни кафета да мога да работя, ама зарад Борис е  Grinning

# 136
Честито рождение на Борис, да е много здраво, усмихнато и щастливо дете, да радва всички около себе си!
Хера, честито и бързо възстановяване!
   bouquet  bouquet  bouquet

# 137
Честито Хера, да ви е жив, здрав и много щастлив малкия Борис

# 138
  • Варна
Я какви хубави новини имало в темата?

Честит голям юнак, Хера! Браво, да е жив и здрав, умен, чаровен, упорит и трудолюбив! Много щастие ви желая на цялото семейство!   bouquet

Нана, щъркелуването си струва недоспиването, а?  Wink

Днес е ден за новини от Марти. Фивърче, как е той?

# 139
  • София
Лилибонче, абсолютно. Само чакам майката-хакерка да се измъкне от родилното, че да го видя тоз Борис  Grinning

# 140
Честито Хера, много да ви радва малкия мъж!!!

# 141
  • Варна
Я какви хубави новини имало в темата?

Честит голям юнак, Хера! Браво, да е жив и здрав, умен, чаровен, упорит и трудолюбив! Много щастие ви желая на цялото семейство!   bouquet

Нана, щъркелуването си струва недоспиването, а?  Wink

Днес е ден за новини от Марти. Фивърче, как е той?

Честито момченце на Хера, присъединявам се към пожеланията  Hug
Марти днес ми се стори по бледичък, хемоглобина е нисък и ще му преливат кръв за пореден път. Дишането все още е неравномерно, наддава бавничко и вече е 1 кг. Тъкмо го бяха нахранили и спинкаше. Свиждането беше много кратко днес Sad, беше им доста натоварен ден.

# 142
  • Варна
Фивър,  Hug, хич не ти е лесно в момента, но няма как, дръж се! Браво на Марти, че вече е стигнал прословутия 1 кг! Колкото повече килограми, толкова повече сили за хапване, докато стигне до пържолите! Хайде сега втория килограм да го качи по-лесно и бързо. Мисля си за вас всеки ден и се надявам скоро да си много по-спокойна за него и да сте заедно!  Hug

# 143
Фивър, прегръщам ти силно, мило майче. Кураж! Браво на Марти, той е борбено бебе. Вчера си мислих за вас, как сте?

Чакаме добри новини за вас!

Кураж мило майче!

# 144
Fever, тъкмо четох за оцеляло бебе, родено в 22-ра седмица. Родило се е преди 5 месеца, тежало е 450 гр. и сега го изписват 3,5 кг. Това е безпрецедентен случай. Който е решил да се бори и да живее, може чудеса да постигне. Дано скоро и вие се радвате на момента, в който ще си го приберете здравичък и укрепнал.

# 145
 Хростос Воскресе!!!Во истина Воскресе!!! easter
Мили момичета,честит светъл празник на вас и семействата Ви!!! easter

Фив, Hugвярвам,че скоро ще сте всички заедно у дома с Марти! Praynig

# 146
  • Талант на 2012,2013 г.

Светъл празник за всички... Бъдете със семействата си, обичайте се, бъдете добри... Hug

# 147
Христос Воскресе.
Много щастие късмет и любов

# 148
  • Стара Загора
Во истина воскресе мили момичета Hug
Фивче много сили  Hug
Бат Борис вече си е вкъщи с мен.

# 149
Христос Воскресе, момичета!  Hug
Бъдете много здрави, щастливи и озарени от Неговата светлина!

Общи условия

Активация на акаунт