Април е. Пролет е. В очакване на хубави неща сме!

• 10 722
  • 181
  •   1
Отговори
# 150
 Милички, Христос Воскресе!

Херко, добре сте си дошли вкъщи с малкия сладур! Верно ли до  22,30 си била във форума, а си родила в 2 през нощта.... ееех, майка-героиня си:)

Днес без да искам се върнах назад... ровейки се из последните публикации на едно момиче случайно попаднах на наша тема от 2007 година, когато тамън ми беше открил чичо/бате доктор проблемите с плацентата /бременността с Бела/... изчетох цялата тема до края- докато получих резултатите от амниоцентезата... Наистина всички тревоги се забравят много бързо, когато всичко приключи добре.  Стана ми едно такова мило- кога ми беше в корема, а вече е момиченце... Толкова съм ви благодарна, че тогава бяхте до мен... Благодаря ви, че не ме оставихте да полудея... МНого ви обичам!

# 151
  • Варна
KikiNiki,  Hug

Как сте, момичета? Фивър, какви са новините за юнака?

# 152
Честита ти радост, Хер! Да ти бъде благословен юнакът Борис, да бозае дълго и да расте здрав за радост на род компанията!    bouquet
Фивче, браво на Марти за закръгленото вече килограмче!  Heart Eyes
Ники,  Hug.

# 153
  • Варна
KikiNiki,  Hug

Hug Благодаря, че се интересувате за Марти  Hug
Днес е 1060 гр., все още не е напълно излекувана инфекцията от пневмонията. Дишането е по равномерно, все още се подава минимално количество кислород в кувьоза. Казват, че вече е по активен. Утре ще го видим и пак ще ви пиша  Hug

# 154
  • Варна
дано утре грамчетата са още по-нагоре, а инфекцията да си заминава!  Hug

# 155
KikiNiki,  Hug

Hug Благодаря, че се интересувате за Марти  Hug
Днес е 1060 гр., все още не е напълно излекувана инфекцията от пневмонията. Дишането е по равномерно, все още се подава минимално количество кислород в кувьоза. Казват, че вече е по активен. Утре ще го видим и пак ще ви пиша  Hug

Разбира се, че се интересуваме, миличка! Всеки ден, като вляза във форума, първо тук идвам, да ви нагледам  Hug - как сте, наред ли е всичко, кои бебчета вече се гушкат в мама...  Heart Eyes

# 156
Фивърче, много се радвам за вас. Дано утре да ти разрешат да го видиш за по-дълго време.  Hug Hug Hug

# 157
  • Варна
Фивче  Hug Hug Hug расте момчето ни  Heart Eyes Да е жив и здрав. Това, че е по-активен е чудесно. Бори се детето как няма да  е активно  Heart Eyes Моля се за него  Praynig

# 158
Фивче,ние вече си знаем ,че ходиш да видиш малкото юначе в четвъртък и утре да му занесеш цялата позитивна енергия на света HugТой си е борче и ще се справи с всичко Peace

# 159
Фивка мисля си го Марти всеки ден и се радвам ,че е толкова борбен мъника ,все така да папка и наддава и скоро ще си е при мама . Hug

# 160
Фивка мисля си го Марти всеки ден и се радвам ,че е толкова борбен мъника ,все така да папка и наддава и скоро ще си е при мама . Hug
Praynig Praynig Praynig

# 161
  • Варна
Фивка все така да наддава Марти и дано пребори и инфекцията.
Днес ще чакаме пак да пишеш след като го видите.

# 162
  • Стара Загора

Херко, добре сте си дошли вкъщи с малкия сладур! Верно ли до  22,30 си била във форума, а си родила в 2 през нощта.... ееех, майка-героиня си:)
Да бъдем по-точни до 12ч. бях из форумите Mr. Green В 1,30ч. реших, че трябва да ида до АГ-то.....в 2,10ч се роди Борис  Crazy
Едни палчета и от мен за силния Марти Hug

# 163
  • София

Да бъдем по-точни до 12ч. бях из форумите Mr. Green В 1,30ч. реших, че трябва да ида до АГ-то.....в 2,10ч се роди Борис  Crazy
Едни палчета и от мен за силния Марти Hug

Ха смей после да кажеш, че си раждала  Mr. Green

# 164
Честито  щастие  Херка!Да ти е жив и здрав малкия Борис !Да расте здраво и спокойно бебче!Името ми е едно от любимите... Heart Eyes
Фивче, .... Hug

Общи условия

Активация на акаунт