Отговори
# 495
Хора, да Ви питам...
Пуснах поръчка на 6.04.2011, но нямам никакво известие още newsm78
Има ли начин да се проследи поръчката. Искам си добавките, започвам да се притеснявам  Confused

КОД ЗА 5$ - IMI544

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 21:51 от Mama na Rony

# 496
  • София
Mama na Rony   не могат да се проследяват.
Ще дойде не се притеснявай Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 497
ninia, звучи много лесно......пратиха ме на 1ва страница, понеже попитах как се поръчва, там пише, че искат виза , аз имам мастерс......става ли й с такава.....но в лева е моята?! Благодаря ти! smile3525

Става в лева, става с master card  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 498
Mama na Rony, днес получих известие точно за 06.04, така че не се притеснявай.

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 499
  • София
liliaaa, А съседката ти АФА ли донесе или Зелена Енергия?Видя ли го бурканчето?

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 500
  • Плевен
ninia и нади миши........ не зная защо, но на лични ми писа(няма да кажа кой), че не можело на друг адрес. Но щом и втори човек ми казва, че може, май ще се пробвам да пусна поръчка но след понеделник вече......нали и до банка трябва да ходя....... Та много ви благодаря! newsm51
Aз си изпращам пратките на адреса на офиса в който работя. Адресът на, който ми е регистрирана картата е друг.

# 501
Днес ми дойдоха наведнъж 2 поръчки-от 06.04 и от 08.04.Този път си ги взех направо от пощенския клон,вече не мога да има хвана смисъла-поръчват долу-горе за еднакви суми-веднъж ходя на митница и плащам само 1.50,а поръчката ми е над 30лв,друг път плащам 3.50 и ддс,трети път-направо в пощ.клон и нищо не плащам......
  От вит.Ц-то 500мг-100тб на НАУ сме много доволни-много е тонизиращо и мирише точно като вит.ц-то,което се продаваше едно време по аптеките на прах.Мъжа ми пие кверцетин с бромелаин пак техен и поне засега алергията(иначе много тежка-на кортизони е обикновено) не се е проявила.

# 502
  • София
I see you за този стик ли говориш?
Аз се заредих с два крема от 30 фактор пък да видим...

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Ninia, този стик е доста тегав...спред мен не става за "градски" условия....трудно се размазва и оставя бели следи
.

# 503
Имам едно питане за АФа водораслите.Знам колко са по-скъпи тук на аква сорс и ние си взимаме от сайта,но една съседка ми донесе няколко хапчета и има разлика,тези на  аква сорс като ги разтворя се оцветяват в ярко синьо-зелено(били нещо сушени,не замразявани),а моите от сайта са тъмно черно зелено и пише че са студено замразени,та мисалта ми е дали и в наште си има полезните неща или тези на аквА  сорс са по-хубави,като не са замръзявани?Пием ги от 1 месец,но профилактично,не за някакъв проблем.
код 5$ отст-KOV097

Да такива са на Аквс., аз преди година и половина редовно взимах. Дистрибутор съм даже. Но според мен цените са им неоснователно високи или може би основателно  newsm78. Защото знам лекари, които са милионери от Аквс.
Сега като си получа от Ихерб ще видя има ли разлика, надявам се. Hug

Bobka
Зелената енергия на Аквс. е по светла. Тя си е зелена. Прилича на много ситно стрита суха трева. А водораслите са на прах.

КОД ЗА 5$ - IMI544

# 504
Бих искала да попитам запознатите какво да поръчам на сина ми(3г)за укрепване но имунитета?Досега е пил коластра от тези с вкус на пладове,но искам да разнообразя.Искам да му подсиля имунитета преди предстоящите летни вируси и тръгването на градина наесен(с пробиотици може би).
И още:племенницата ми е на 16г и е с много ниско кръвно-често 60/40.Какво е добре да и взема ,за да нормализираме кръвното?Постоянно и се вие свят и и е отпаднало.

И за алергии нещо добро,ако знаете,ще съм много благодарна!Това е за сестра ми,която често получава обриви като петна с неправилна форма,а ако не си пие лекарствата,става страшно!

Искрено благодаря!!!

# 505
  • София
danytodorova ,добре е да се направи един курс с пробиотици, но те не се прилагат за дълъг период от време, както е при коластрата, рибеното масло и водораслите. Против вируси много съм доволна от сиропчето от бъз:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-for-Kids-Berry-Flavor … -240-ml/9342?at=0

Най-често ниското кръвно се дължи на слаба циркулация на кръвта.
И аз страдам от ниско кръвно , но съм свикнала с него...навик ми е станало сутрин да не ставам рязко от леглото. Добре е да се пият повече тености, добре се повлиява чаша айран със сол. Билката за нормализирането на ниско кръвно е розмаринът (Rosemary), женшенът (ginseng)  би повлиял на циркулацията на кръвта и съответно дава тонус.
За алергята - вит. Ц.

# 506
ninia и нади миши........ не зная защо, но на лични ми писа(няма да кажа кой), че не можело на друг адрес. Но щом и втори човек ми казва, че може, май ще се пробвам да пусна поръчка но след понеделник вече......нали и до банка трябва да ходя....... Та много ви благодаря! newsm51

Аз имам вече 4 успешни поръчки получени в Словения, а билинг адреса ми е във Варна, така че ако само това те спира мога да кажа- поръчвай смело.

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 507
  • София
Странно  Rolling Eyes това го водят за 70-% намалено, а като го сложа в кошницата пише, че е 53.9%

# 508
Странно  Rolling Eyes това го водят за 70-% намалено, а като го сложа в кошницата пише, че е 53.9%

Смятам че е така понеже първо е намалено от 29.99 на 19.49 и след това добавят намаление от 53.9% върху 19.49 което прави 8.99 и явно двете намаления правят общо 70% от 29.99

Май не го обясних много добре. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 00:52 от StanislavaKoeva

# 509
danytodorova ,добре е да се направи един курс с пробиотици, но те не се прилагат за дълъг период от време, както е при коластрата, рибеното масло и водораслите. Против вируси много съм доволна от сиропчето от бъз:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-for-Kids-Berry-Flavor … -240-ml/9342?at=0

Най-често ниското кръвно се дължи на слаба циркулация на кръвта.
И аз страдам от ниско кръвно , но съм свикнала с него...навик ми е станало сутрин да не ставам рязко от леглото. Добре е да се пият повече тености, добре се повлиява чаша айран със сол. Билката за нормализирането на ниско кръвно е розмаринът (Rosemary), женшенът (ginseng)  би повлиял на циркулацията на кръвта и съответно дава тонус.
За алергята - вит. Ц.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Бобка,благодаря ти много за изчерпателния отговор!   bouquet
Гледам,че сиропчето има прополис,ако го взема да спра да го давам отделно,както давам сега,нали?Как е на вкус,че не знам дали ще го хареса човечето newsm78
Какви пробиотици бихте ми препоръчали,от кои сте доволни?Досега съм давала Био Гайа,но искам да поръчам оттук.

Някакви съвети за дискова херния?То каква ти само една,целия ми гръбнак е в протрузии!

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 01:47 от danytodorova

Общи условия

Активация на акаунт