Отговори
# 480
  • София
jaklin07 

Фирмата да не е LR Simple Smile - голяма реклама правят в дълбоката провинция на тяхната коластра Simple Smile

коластра -  http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0
зелена енергия  е  АФА, Спирулина и Люцерна. Люцерна не е добре да се дава на деца, защото съдържа фитохормони.
АФА -   http://www.iherb.com/Klamath-Blue-Green-Algae-500-mg-130-Veggie-Caps/6522?at=0
Спирулина -  http://www.iherb.com/Nutrex-Pure-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-500 … ablets/12641?at=0
 водорасли от езерото климат си е АФА

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 481
Абе преди време бях чела, ама не съм много подробно проучвала после, че мазането със слънцезащитни кремове било в най-лошия случай вредно, а в най-добрия - безсмислено (дори за маслата се споменаваше, че било все едно да сложиш тиган с олио на котлона или нещо подобно  Grinning). Та аз се чудех дали не е по-добре да се приема нещо вътрешно за по-добра защита на организма от УВ лъчите - мисля, че каротен или нещо такова би свършило някаква работа? Някой да има наблюдения?   bouquet

Кодче за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb.com - LIB595

Astaxantin примерно, аз не помня по какъв повод бях проучвала за него, но масово отзивите бяха, че пази от слънцето.

# 482
Много ви благодаря! Точно Добрич имах в предвид! Явно dgeni ми е съгражданка...... и май няма да мога да ги поръчам?! ooooh!

Ако искаш изчакай  малко да видим какво ще стане в момента съм пуснала жалби , по закон имаме право , но просто повече хора трябва да си търсим правата .
Да не занимавам всички , но при нас просто не са компетентни . На лични ще ти пусна телефон и ще ти обясня...

# 483
denis d , не е тая коластра.....за аква сорс имах в предвид.....те отделно си продават АФА, отделно Зелена Енергия...... за люцерна-сега чувам.... newsm78

# 484
fy4ko вредни са кремовете с висок фактор и тези с химическите филтри.

jaklin07 ако имаш близки във Варна нпр. може да посочиш техния адрес за получаване.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 485
А в София има ли някакви проблеми на митницата с водораслите?
Поръчала съм АФА и ако не мога да си я взема, ще е много кофти...

# 486
dgeni, знаех си аз, че тук не ни смятат за хора.....ще чакам тел.№ на лични за да направим връзка! Благодаря ти! newsm51
ninia, имам роднини във Варна, но те трябвало лично да го поръчат, не съм можела да използувам чужд адрес.......кофти работа.....иначе много ти благодаря за съчувствието! Peace smile3525

# 487
  • София
А в София има ли някакви проблеми на митницата с водораслите?
Поръчала съм АФА и ако не мога да си я взема, ще е много кофти...
За сега няма проблем Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 488
Чудесно, благодаря.  newsm10

# 489
  • Плевен
jaklin07, Можеш да си изпратиш пратката на който адрес искаш. не е задължително да е същия като билинг адреса. Шипинг адреса може да е какъвто искаш, дори на името на друг човек.

код за 5$ отстъпка -  NUV013

# 490
# 491
  • София
Имам едно питане за АФа водораслите.Знам колко са по-скъпи тук на аква сорс и ние си взимаме от сайта,но една съседка ми донесе няколко хапчета и има разлика,тези на  аква сорс като ги разтворя се оцветяват в ярко синьо-зелено(били нещо сушени,не замразявани),а моите от сайта са тъмно черно зелено и пише че са студено замразени,та мисалта ми е дали и в наште си има полезните неща или тези на аквА  сорс са по-хубави,като не са замръзявани?Пием ги от 1 месец,но профилактично,не за някакъв проблем.

И сега да питам за един проблем който има една приятелка.Преди време е имала киста на яйчника и и изписали да пие противозачатъчни и така ги пила 5години,сега като ги е спряла едвам и е дошъл цикъла
след 6месеца,но по-лошото е че че като е ходила на преглед от цитонамазката излиза чпв  и то лошите щамове 16 и 18.Лекарката и е казала че не се лекува а трябва засилване на имунитета.Купи си от тук на първо време рибено масло,мисли и водорасли да си вземе(май ще си купи на аква сорс на първо време,но живо ни вълнува горния въпрос дали има разлика в качеството ,че е по-ефтино),какво още да пие?

код 5$ отст-KOV097

# 492
ninia и нади миши........ не зная защо, но на лични ми писа(няма да кажа кой), че не можело на друг адрес. Но щом и втори човек ми казва, че може, май ще се пробвам да пусна поръчка но след понеделник вече......нали и до банка трябва да ходя....... Та много ви благодаря! newsm51

# 493
ninia и нади миши........ не зная защо, но на лични ми писа(няма да кажа кой), че не можело на друг адрес. Но щом и втори човек ми казва, че може, май ще се пробвам да пусна поръчка но след понеделник вече......нали и до банка трябва да ходя....... Та много ви благодаря! newsm51

Защо до банка? Нали си имаш дебитна/кредитна карта? Регистрираш се пълниш кошницата, посочваш адрес за доставка и плащаш.
Една от съфорумките дори беше дала адрес за доставка в чужбина, така че не се притеснявай.  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 494
ninia, звучи много лесно......пратиха ме на 1ва страница, понеже попитах как се поръчва, там пише, че искат виза , аз имам мастерс......става ли й с такава.....но в лева е моята?! Благодаря ти! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт