Отговори
# 75
Пинко, а "reduced liposomal glutathione" също ли не се усвоява? Аз това имах предвид.
NAC n-acetylcysteine ли е? По колко да пия профилактично? Последно второто ли да си поръчам според теб.
За арганово масло и аз се анреждам за инфо.

Да. И ако може Пинко да каже N-Acetyl Cysteine и N-acetyl-L-cysteine дали е едно и също? Иначе аз пих Life Extension при една кашлица и не забелях ефект на отхрачване.

Малко по-напред неправилно съм се изразила - исках да кажа, че капсулите от тази омега са еднакви по съдържание с тези от "баката"  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 76
  • София
Само да вметна за N-Acetyl Cysteine , че повишава вероятността да има О. при СПКЯ почти с 50%.
Пие се по схема.
Все още не е известен точния механизъм на действие Simple Smile - има разни предположения

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 77
  • Бургас

Информацията за EpiCor е много   полезна. bowuu[/color]

Коя информация имаш предвид? И аз се интересувам от този продукт...

# 78
  • ВАРНА
Както виждаш свършва за часове. Аз съм много доволен и исках да сложа във всички помещения...някой ден!

Останаха само канелените дъвки...

Здравейте, извинявам се че питам, но не можах да намеря инфо за канелени дъвки. За какво са те Simple Smile?

# 79
Само да вметна за N-Acetyl Cysteine , че повишава вероятността да има О. при СПКЯ почти с 50%.
Пие се по схема.
Все още не е известен точния механизъм на действие Simple Smile - има разни предположения

denis, каква е схемата за пиене в случая? И това ,че повишава вероятността за О.,означава ли ,че сваля висок FSH,което е признак за  намален яйчников резерв?

# 80
  • София
bgroza не винаги високия ФСХ показва ИЯР.

Схемата е 1.2гр/дн. от 3 ден на МЦ - 5 дни
В нашите клиники по стерилитет някои лекари препоръчват прием през цялата ФФ или през целия МЦ /може би за да се презастраховат Simple Smile/
Говори с лекаря си Simple Smile
Ако си със СПКЯ /много добри резултати се получат и от NAC + Л-Аргинин /това е пак АК, но с нея трябва да се внимава/

ПП. ФСХ се форсира, когато има проблем, който пречи на О. - това може да е напр. проблем с ЩЖ или Нб.Ж и т.н.
Ако си над 35г. може да показва ИЯР, но не и по-рано

# 81
bgroza не винаги високия ФСХ показва ИЯР.

Схемата е 1.2гр/дн. от 3 ден на МЦ - 5 дни
В нашите клиники по стерилитет някои лекари препоръчват прием през цялата ФФ или през целия МЦ /може би за да се презастраховат Simple Smile/
Говори с лекаря си Simple Smile
Ако си със СПКЯ /много добри резултати се получат и от NAC + Л-Аргинин /това е пак АК, но с нея трябва да се внимава/

ПП. ФСХ се форсира, когато има проблем, който пречи на О. - това може да е напр. проблем с ЩЖ или Нб.Ж и т.н.
Ако си над 35г. може да показва ИЯР, но не и по-рано

denis, много благодаря за отговора, за сега нямам СПКЯ ,но пък съм към 40-те ,затова компетентно мнение по тези въпроси, ми е от полза.

# 82
  • ВАРНА
Здравейте на всички.
Поръчах от този сайт за първи път , когато имаше промоция на безплатна доставка и вчера си взех поръчката от митница Варна платих 1,50лв за около 40$. Само такса без мито.
Ето това са едни от продуктите които си  взех. Като за първи впечатления концентрата и крема са добре.
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Skin-Eternal-Hyaluronic-Ser … 1-fl-oz/1318?at=0
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Skin-Eternal-DMAE-Cream-2-o … -56-7-g/3337?at=0

Бихте ли ми препоръчали нещо за отслабване Simple Smile?

# 83
Както виждаш свършва за часове. Аз съм много доволен и исках да сложа във всички помещения...някой ден!

Здравейте, извинявам се че питам, но не можах да намеря инфо за канелени дъвки. За какво са те Simple Smile?

Защото са нещо по-различно, за разнообразие. Иначе канелата като подправка има свойството да сваля кръвната захар, така че би била подходяща за хора, които имат проблеми с нея.

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 84
  • ВАРНА
Благодаря ти за отговора. А мога ли да те питам дали можеш да ми препоръчаш нещо за отслабване Simple Smile? и кой пробиотик да взема за сина ми който е на 9 години.?

Защото са нещо по-различно, за разнообразие. Иначе канелата като подправка има свойството да сваля кръвната захар, така че би била подходяща за хора, които имат проблеми с нея.

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377
 BLagodarq

# 85
s69, продуктите за отслабване работят само когато си на калориен дефицит и същевременно се храниш пълноценно. Така, че преди да прибегнеш към добавките трябва да обърнеш внимание на храната и физическата си активност Peace
За пробиотиците скоро очаквай включване Simple Smile аз не съм много наясно с тях  Wink

# 86
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
I see you - глутатионът представлява пептид, съставен от три аминокиселини, който като попадне в черния дроб се разгражда на съставните аминокиселини. В последствие от част от тях се синтезира нов глутатион.

Най-дефицитната от аминокиселините е цистеинът. За по-добро усвояване му е прикачена една ацетилна група. Пълното наименование е N-acetyl L-cysteine или NAC.

У нас се продава в аптеките като препарат против кашлица под името АСС. Всъщност, той е най-полезен за черния дроб, но се оказа,че подтиска ефикасно кашлицата, а и както чета днес - стимулира овулацията. (не съм чел по въпроса)

Капсулите в сайта са по 600 мг.

s69 - канелените дъвки имат аромат на канела. Иначе, с лечебна цел, за свляне на кръвно, има по-концентрирани препарати на базата на канела.

Относно ЕпиКор-а - в описанието му пише, че има способността да вдига имунитета за часове. Не съм го пробвал. Опит с него имаше vtvt, а сега и ani-toni.

Затова съм доволен като прочета отзиви за него.

# 87
Пинко, аз бях останала с впечатлението, че  N-acetyl cysteine спомага за втечняване на секрета ( т.е. действа отхрачващо), а ти казваш, че подтиска кашлицата .... последно? Confused

Днес бях до митницата - раздават поръчки от 23.03  Grinning

# 88
Пинко, аз бях останала с впечатлението, че  N-acetyl cysteine спомага за втечняване на секрета ( т.е. действа отхрачващо), а ти казваш, че подтиска кашлицата .... последно? Confused

Днес бях до митницата - раздават поръчки от 23.03  Grinning

Мен ме чака на митница една пратка на митница, но такава бележка получих и сега психически се настройвам за борба, а ти казваш, че раздават.... newsm78

# 89
Привет на всички... Аз съм с проблемите с митница Добрич. В крайна сметка - не се отказахме и продължихме борбата, но с Агенцията по храните. Не зная какво се случи, но имаме известие да си вземем пратката. Утре ще ходим до пощата. Явно всичко се е коригирало и нещата в този регион вече са ок. Нека да пишат и други от Добрич, Балчик - как стоят нещата при тях? Благодаря още веднъж на всички за помощта!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт