Отговори
# 60
  • Казанлък
Здравейте!   bouquet
Искам да похваля Serrapeptase https://cdn.bg-mamma.com/KQ2l/2d3049da.jpg[/img]]
В петък сутринта забелязах два малки херпеса на устната ми и вечерта вкъщи реших да пробвам с нея. Смесвах малко прах от капсула със капки вода и нанасях  тази паста на устната няколко пъти. Резултатът е чудесен. Не само,че херпеса не се е разраснал,както става обикновено,но и почти засъхнал и се надявам утре да съм добре!

На всички ви пожелавам хубава и спорна нова седмица!  Hug

# 61
http://www.iherb.com/Heel-BHI Цялата марка е с 20% намаление, които се начисляват автоматично в кошницата Peace

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 62
  • Пловдив
dgeni,ако имаш желание да пазаруваш от сайта , пиши занапред друг адрес.  Naughty

За съжаление нямам толкова близки в други градове които да се занимават с ходене по митниците ,а и компетентните органи ме информираха че е въпрос на време и в останалите градове да започнат да спират пратките , просто нашият град е по малък и контролът е по -голям .
Явно ще трябва да си търся Европейски сайт...

#Crazy е и ако това стане незнам вече
 то бива бива цакане ама вече аман ,то и за здравето си да не можеш да се погрижиш newsm78

# 63
Mama na Rony това е баката  Simple Smile Избери си между 1 и 2 - или на капсули или течен вариант на рибеното масло. Коластрата и водораслите по едно на ден, когато е профилактично. Това витамин С не съм сигурна дали става за деца, аз давам непълна доза от Alive!. Серрапептезата за пиене или за гаргара питаш?
Това си го вземи също  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 64
Да просто съм бясна , изчетох доста регламенти и изисквания , три дни от митница до агенция по храните , обърнах се и към защита на потребителите по закон мога да пазарувам .  
Мисля че някъде нещо не е обмислено и всеки си тълкува законите както си иска ....
Една от служителките която беше добре настроена обясни че ще започват да се спират всички пратки .... Mr. Green    Според мен законово не са обмислени нещата... Агенция по безопасност на храните е нова институция...

# 65
Mama na Rony това е баката  Simple Smile Избери си между 1 и 2 - или на капсули или течен вариант на рибеното масло. Коластрата и водораслите по едно на ден, когато е профилактично. Това витамин С не съм сигурна дали става за деца, аз давам непълна доза от Alive!. Серрапептезата за пиене или за гаргара питаш?
Това си го вземи също  Peace
                                                             Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Благодаря ти,   bouquet
Серрапептезата, по скоро за пиене, не съм сигурна как ще се справи с гаргарата.  newsm78
А спрейчето за какво беше?

# 66
  • София
Mama na Rony, това е спрей за нос, има доста доволни от него тук...и аз го имам, но досега не ми е трябвал, за да го пробвам  Simple Smile.
Надали ще се получи с гаргарата при 4г. дете....достатъчно е да се разтвори серапептазата в сокче.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 67
Ninia , Bobka
Правилно ли разбирам, Серрапептезата се разтваря в сок, прави се гаргара и после се изпива?

# 68
Здравейте,
искам да попитам има ли някой от София, който не си е получил пратка от 11.03, аз си получих друга от 14.03.Проверих няма я никъде.Дали трябва да им пиша или да изчакам и при положение,че няма тракинг номер има ли смисъл да им пиша.
И за да не е само спам, искам да кажа, че съм много доволна от използването на EpiCor. Вече три пъти почвам да го пия като усещам, че се разболявам и болеста не се развива.

# 69
Баката е това - http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0, но е неподходящо за деца, защото са големи капсулите. Аз давам това на детето/4г./ - http://www.iherb.com/Now-Foods-Kid-s-Chewable-DHA-100-mg-Fruit-F … ftgels/16275?at=0

Този Витамин С не знам дали ще е подходящ за деца и още повече, че успееш ли да го даваш. Има много други течни и дъвчащи се варианти.

Тази коластра може да е с големи капсули, не знам дали е подходяща за деца.

# 70
  • Бургас
Да се похваля, че отново пратка за около 20 долара на кашончето са отбелязани си я взех от пощата Peace
А и годжи берито ми което бях отписала, понеже мухляса в съксията след посяването, ама аз тъпо и упорито поливах, взе че покълна и то доста на брой растенийца се появиха Simple Smile

# 71
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
dodi - Билинг адреса да съвпада с адреса и името от картата. Шипинг адреса може да е произволен, напр. адреса на сестра ти.

dgeni - в двете предишни теми две твои съгражданки описваха парипетиите си с дървените глави от митницата в Добрич. Едната, за съжаление, не можа да се пребори... Дано ти имаш повече късмет.

Обади се до Агенция Митници в София.

Само на 30 км, във Варна няма никакви проблеми.

I see you - коластрата не е източник на калций!

Глутатионът почти не се усвоява в готов вид. По добре пий NAC - прекурсор на глутатиона.

galita - пробвай с Л-теанин. Нормализира бързо високото кръвно.

Mama na Rony - едно рибено масло ти стига. Прибави и 1200-1500 U.I. витамин D.

ani-toni - ако правилно си написала адреса, проблеми няма. Тогава можеш да идеш на митницата - има гише справки (навътре из Дарданелите...) Там ще ти кажат дошло ли е нещо на твое име. Справката струва 1.15 лв.

В София по принцип пратките идват по-късно.

Информацията за EpiCor е много   полезна. bowuu

# 72
  • София
Моля са малко инфо Simple Smile
Ако някой е поръчвал това Арганово масло / което пак е изчерпано/ да сподели дали е хубаво.
Хубаво разбирам - да  мирише хубаво, да попива в кожата за 3-4-5 мин. да не омазнява кожата, да е гъсто и т.н  запазвам си правото да разпитвам още за него Simple Smile

http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Pure-Argan-Oil-Skin-Care-4- … 8-3-ml/29792?at=0

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 73
Пинко, а "reduced liposomal glutathione" също ли не се усвоява? Аз това имах предвид.
NAC n-acetylcysteine ли е? По колко да пия профилактично? Последно второто ли да си поръчам според теб.

За арганово масло и аз се анреждам за инфо.

# 74
  • София
Ninia , Bobka
Правилно ли разбирам, Серрапептезата се разтваря в сок, прави се гаргара и после се изпива?

Да, точно така, може и във вода, само не в мляко....но за малко дете се пропуска гаргарата...моят е на 6 и чак сега се научи да я прави и то само в банята като си играе...дори веднъж яко се задави...така че по-добре не го карай да се побва.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Общи условия

Активация на акаунт