Звездни компромати-98

• 58 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Никога не бих предположила че на  Уентуърд Милър  баща му е чернокож.
А случайно да знаете какво се случва с Койна Русева? Преди време гледах "На кафе" тя беше гост там и Гала загатна че това бил тежък период за Койна и че тя се държала мъжки и т.н.

# 496
  • София
Първо починал любимия и дядо,малко след това баща и.Това съвсем скоро с малка разлика във времето между двете кончини..

# 497
# 498
Много е красива Денис Ричърдс има кукленска красота. Heart Eyes

# 499
# 500
# 501
# 502
Лео беше уникален в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Супер несправедливо че не взе Оскар, макар че беше номиниран тогава! Това е най-запомнящата му се роля, лично за мен поне!
Но пък Оскара не се дава за талант, там всичко е политика.
PeaceДааам тогава засенчи Джони Деп, ако питате мен..........а трудно можеш да засенчиш Джони. Тогава нямаше 20г.как онези акули ще му дадат Оскар? Той и сега няма, което е не е честно Whistling

# 503
Уентуърд Милър-Майкъл в сериала,той е голяма смеска,баща му е тъмнокож.От Уикипедия:
Бащата на Милър има афро-американски, ямайски, английски, германски и еврейски корени, а майка му — руски, френски, холандски, сирийски и ливански произход.
Последния да затвори вратата Grinning
Голям пич:
http://www.google.bg/images?q=%D1%83%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%83%D1% … lt_group&sa=X

Какво за Милър?  Sunglasses

Разтуптяхте бременното ми сърце...........
 Blush

# 504
  • In a surreal moment!
Една новина за Уентуърд от преди година, пък снимките , кой знае от кога
http://kaprizen.com/?p=article&id=701
Личи си по косата, че има нещо от африканските корени на баща си.
И аз не знаех, много интересно преплитане на гени.

# 505
Рене Зелуегър има много тренирано тяло,но ми изглежда някак си супер измъчена,все едно не е яла нещо различно от марули от поне година.А и тази прическа не и отива на формата на лицето,но тя упорито си се носи с нея.
Уентуърт е пич,няма да го върна. Whistling

# 506
Уентуърд ми е любимец Heart Eyes
Дженифър Гарнър е много красива, но защо се облича като лелка? Rolling Eyes

# 507

Много странно й стои врата  Thinking Безкрайно дълъг, но пък дебел, все едно на някакъв дирек й е закачена главата.

# 508
 Laughing Верно, че не е с лебедова шия, но сигурно се дължи на това, че леко е напълняла. Като отслабне може би няма да е така.

Като я гледам (че и доста други холивудски величия ) се чудя какви са тия техните диетолози.  Thinking По папарашките снимки много от тях са леееко аха към заоблени, а после като ги хванат за снимките на някой филм успяват да ги вкарат в релси. Кристина Агилера преди, сега и Бурлеска... да се начуди човек.

# 509
  • София
Бях шокирана колко е слаба Кристина Агилера в "Бурлеска" Shocked.И Рене Зелуегър какви превъплъщения прави с фигурата си,направо е герой.

Уентуърд Милър имаше такъв период-да,на напълняване и отпускане,но в момента пак си изглежда супер като преди.За съжаление обаче и той май е от "другия бряг".

Общи условия

Активация на акаунт