Звездни компромати-98

• 58 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Ето я чантата

Колието и или там както се нарича

Вече с други очи си поръчвам от този сайт.  Tired И затова е виновен тоя парцал.

# 61

Вече с други очи си поръчвам от този сайт.  Tired И затова е виновен тоя парцал.
  Grinning

# 62
Много са хубави колието и гривната. Crazy
Иначе тя насериозно се  е взела доста,не знам вече къде ли не се бута. ooooh!

# 63
Има много хубави неща в сайта, вярно е. Но както каза една моя приятелка, "всичко скапват , като ги сложат  и вече изглеждат евтино" .

Къде се вре сега, аз съм изпуснала.

# 64
Ееее много си изпуснала-сега има вече хапета за отслабване с нея,а и на всичко отгоре прави дует с Ванко 1. Laughing

# 65
Хе-хе..друго нямам какво да кажа.

# 66
# 67
# 68
  • Lost in a fairytale ...

"Никога не допускай да се изоставиш. Всеки си има трудни моменти в живота, но това не е причина да започнеш да се тъпчеш или да ти е все едно с какво си облечена."
"Поради натоварения ми график, многото пътувания и снимки, често и моят хранителен режим не е правилен. Затова преди трите ми основни хранения за деня взимам по една капсула NiLo Slim. С негова помощ поддържам плосък корем и перфектни мерки, дори по италианската номерация, която е умалена в сравнение с европейската. "  ooooh!

# 69
# 70
# 71
# 72
Цитат
Не прекалявай с грима. Не допускай сутринта да се събудиш до някой, който да не може да те познае на сутринта, защото си без грим.
Joy hahaha

# 73
Цитат
Не прекалявай с грима. Не допускай сутринта да се събудиш до някой, който да не може да те познае на сутринта, защото си без грим.
Joy hahaha
Това е твърде вероятно да се случи, ако се познавате едва от предната вечер.Simple Smile
http://www.niloslim.bg/?act=temptations
Чудя се  тя какво ли има предвид под "Ръчен италиански сладолед" hahaha?

# 74

Общи условия

Активация на акаунт