Звездни компромати-98

• 58 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Аз не знам Мария късокрака ли е, не е ли, обаче не ми е ясно защо си прави обемисти прически при положение, че главата й и без това не е от най-малките. На някои снимки изглежда така, сякаш главата й заема 2/3 от целия ръст. И понеже е слаба, ефектът се усилва. А НЛО-то е ясно, какво има да го обсъждаме.  Mr. Green

# 301
# 302
Мисля, че доста е по оредяла косата на Мария.  newsm78

# 303
  • София
А, значи той може да показва, а пък другите като имат нова кола и вече ужас..  ooooh!
Ти май продължаваш да не правиш разлика след всички обяснения, които ти бяха дадени  Laughing

Ким  Кардашиян  със семейството  пак коя от всички имаше дете и този чернокожия какъв и на коя го раздава?
Сара Джесика  Паркър
Джордж Клууни
Ева  Лонгория
Линдзи Лохън
Кейт Уинслет
Дрю Баримор
Хилари Дъф
Адриана Лима

Вече се изтърка много, но винаги когато гледам Мария, погледът ми се забива направо на джуките й. Просто друго от нея не виждам  ooooh! Опитвам се да гледам и встрани, но не се получава  Crazy

# 304
Не разбирам как Мария и Николета могат да се коментират и обсъждат като красиви жени... Наистина ли такива са ви критериите и толкова ви е къс хоризонта?

# 305
  • София
Helly, моля те, промени си въпроса на "Как някои от вас..."  Wink
Моят първи критерий за красота са дългите хубави крака, които при двете цитирани дами напълно отсъстват. После идват и доста други критерии, които също не се покриват от тия персони.

# 306
Едната е спечелила конкурс за красота, другата е само певица и не е задължително да е красива. Иначе аз нито едната не коментирам за красавица.

# 307
Извинявам се за некоректно зададения въпрос, но малко се уморих от предъвкването на едно и също. Аз също мисля, че красотата е симетрия, а пропорциите и при двете куцат. За излъчване изобщо не говорим. Peace

# 308
Стига бе, красотата открай време не е симетрия. Пропорциите са друго нещо.

# 309
Едната е спечелила конкурс за красота...

Лека поправка - конкурс за секс(символ).  Peace

Според мен Николета е сладка (и доре сексапилна), но в последните 2 години прекали с глупостите. Сама си създава новини за блестяща кариера, за световни клипове, за световни успехи.... Това й изигра лоша шега. Ако си мълчи и само позира - цена няма!
Мария не я харесвам още от времето, когато имитираше клиповете на Бионсе.

# 310
  • София
А, значи той може да показва, а пък другите като имат нова кола и вече ужас..  ooooh!
Ти май продължаваш да не правиш разлика след всички обяснения, които ти бяха дадени  Laughing

Ким  Кардашиян  със семейството  пак коя от всички имаше дете и този чернокожия какъв и на коя го раздава?

Този се явява мъж на една от сестрите на Ким, доколкото знам са три, та този е мъж на едната мисля, че Клои се казваше.

# 311
Е,то вече остава да не си кара колата. Laughing

# 312
# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт