Звездни компромати-98

• 58 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Отилия, това не променя факта, че и тази жена изглежда гротескно, без вкус, стил и речник, нали?
Не харесвам Ивана, чалга не слушам, но прекалено пристрастно и ожесточено квалифицираш хората.

# 376
NBM, тя в последните години вече не е от популярните лица на деня, нито пък се показва често в медиите, да не говорим, че не е никакъв идол на младите хора. Слушат я разни демоде лелички като мен, които не разбират предимствата на турбо кючека и стриптизьорството на публични места.

# 377
  • Русе/София
Много спам.Давайте по същество.Имате ЛС изяснете проблема там.

# 378
# 379
# 380
Ужас,много тап клип,Ивана се излага.А това ако е нейното тяло ...........не вярвам.

# 381
И нещо старо  Laughing Обърнете внимание Глория какви "артистични възможности" демонстрира 10-26 секунда  #Sniper fight,а отзад ентусиаста,който е във вихъра на танца  Hands Clap newsm68 май беше водещ на "Моите любовни истории" преди години => http://www.youtube.com/watch?v=pEJ81mb0ve4&feature=related   Sunglasses

# 382
На мен ли ми се струва или мъжа постоянно бяга от тази ламя и .. тя все го дърп към средата Simple Smile Голям звяр е и големи физиономии прави Simple Smile

# 383
# 384
# 385
# 386
Много спам.Давайте по същество.Имате ЛС изяснете проблема там.
Подкрепям с две ръце!  Party

# 387
# 388

Колкото ми се струваше абсурдно съчетанието сако с къс панталон /като костюм/ преди години, толкова ми харесва сега. Особено когато са съчетани с висок ток. Браво, един път да я харесам и аз тази Ева.  Peace

А Лео е от мъжете, които не намирам за ни най-най-най-малко красиви и въпреки това го обожавам! Е чак обожавам може да е малко пресилено, но наистина съм му фен.

# 389
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен ми е странно как някой може да нарече Лео красив сега, с тази гушка и бузки на добре охранено прасенце. Виж, преди десетина години беше наистина красив, с момичешка хубост. Обаче на мен и тогава не ми харесваше Peace

Общи условия

Активация на акаунт