Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 938
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Пишете по темата, а не някой като си изкаже мнението и всеки, който не е на неговото, започва да го напада и стават споровете после...
Нали щяхме да прекратим да спорим...
Мисля, че така е редно !!!!

П.П Едни напуснаха темата, защото Ефе умря...., а други заради кавгите ви....
Никой,никого не е нападал просто обсъждахме и то по темата. Peace

# 46
запис и от мен темата е чудесна както винаги,на анкетата писах че ще е с Гювен,но не ми се вярва много
но и другите варианти не ме устройват,просто нищо не се знае още
ето малко снимки и от мен

# 47
# 48
  • София
цоп Simple Smile

# 49
Е,вече незнам какво да кажа!Сега излезе че видиш ли,защото са били обещали,сценаристите ни показалаи нереалната сватба на Аслъ и Ефе.... излиза че цялата история се върти около Гювен и Аслъ...Явно според някой хора, целия сериал има за цел да ни покаже колко Аслъ обича Гювен, а Ефе е вкаран във филма само за да се стигне до това Аслъ да се осъзнае ...

С когото и да остане Аслъ,това ще е защото го няма Ефе,когато той присъстваше в живота и тя не предпочете никой друг-факт!!!

# 50
  • Бургас
Е,вече незнам какво да кажа!Сега излезе че видиш ли,защото са били обещали,сценаристите ни показалаи нереалната сватба на Аслъ и Ефе.... излиза че цялата история се върти около Гювен и Аслъ...Явно според някой хора, целия сериал има за цел да ни покаже колко Аслъ обича Гювен, а Ефе е вкаран във филма само за да се стигне до това Аслъ да се осъзнае ...

С когото и да остане Аслъ,това ще е защото го няма Ефе,когато той присъстваше в живота и тя не предпочете никой друг-факт!!!
newsm10 newsm10 newsm10

# 51
Ивона1 Аз не съм толкова крайна в разсъжденията си Party Това, че съм фенка на Гювен и на Аслъ - не значи, че омаловажавам Ефе и връзката на Аслъ с него Flutter Виждам реалните неща, а не се водя само по това на което държа - независимо дали е правилно или не (което е грешно според мен) Peace Има някои неща, които не могат да се подминат с лека ръка - ако сценаристите бяха искали Аслъ да е с Ефе - щяха да направят историята по-друга. Те започнаха много силен 3-ти сезон - като ни доказаха, че връзката на Гювен и Аслъ е наистина много силна (за мен тя е най-красивата от целия сериал) Heart Eyes Можех да мисля по друг начин, ако бяха направили така - Аслъ да не я интересува Гювен и той от друга страна да не отдава такова голямо значение на тяхната връзка. След появата на Гювен видяхме обаче, че той не може без Аслъ - а пък тя преодоля Ефе - да (след като върна тениската му лично в стаята му) и речта й на дипломирането, че иска отново да живее. Нима след като е обичала Ефе не може да съхрани чувствата си и да продължи с Гювен - и не смятам, че той е сянка на Ефе. Той заслужи напълно достойно място в сърцето на Аслъ Heart Eyes Помните ли какво каза Гювен на Ефе - разказа му, че е срещнал Аслъ е била съсипана, че само може да си мечтае да бъде обичан от приятелите си колкото него и накрая му каза, че е накарал Аслъ да се усмихне отново (тук бих добавила също, че я накара отново да живее - този път заради него - Гювен) и пак ще го направи Heart Eyes Това са много силни думи Peace

Може доста да се пише доста по въпроса и аз нямам нищо против - всеки има мнение и вижда нещата по свой начин Party Аз не обиждам никой и дискутирам в рамките на нормалното и държа - първо - върху това което е и второ - върху това, което искам да е Peace

imagine Как да предпочете някой друг като е била с Ефе, когато Гювен не се беше появил - дайте да говорим върху фактите към този момент на сериала Peace Ами тогава защо беше символична сватбата им, а не беше истинска? За да ни върнат към трагичния край точно на 2-ри сезон и да си спазят обещанието. Това е мое виждане и смятам, че е така Crazy Е може би не се върти целия сериал около това, но пък се наблегна доста на връзката на Гювен и Аслъ в трети сезон и почти около това беше главното водещо действие в сериала. Това, че на теб не ти допада не значи, че не е така.

# 52
Здравейте ! Искам да попитам дали някой знае дали може да се гледа на живо по аTV   newsm78 Hug

# 53
La Tormenta Именно че фактите показват че тя предпочете Ефе въпреки че Гювен вече се беше появил отново,и въпреки че Ефе и беше казал че не я обича!Не случайно тя самта каза че не може да повярва че той(Ефе) не я обича толкова силно колкото тя него...а към думите на Гювен ще добавя че той самия каза на Ефе ,че първо е бил между тях като призрак а после и реално....това че Гювен направи много за Аслъ никой не го отрича,това че пак ще се опита да и помогне също,но това доказва неговата любов към нея,а тя с какво доказа нейната към него?Какво жертва заради него?
Нали точно когато човек трябва да избира тогава доказва кого предпочита?И ако толкова много е обичала Гювен защо избра Ефе?

# 54
http://www.vbox7.com/play:1c59c58f Леле хораа много ме кефи този трейлър. Simple Smile

# 55
http://www.vbox7.com/play:1c59c58f Леле хораа много ме кефи този трейлър. Simple Smile

Да,хубав е и песента е много яка! Simple Smile

# 56
браво браво браво за  хубаваta тема  Hug newsm76 Two Hearts Two Hearts txtloves baloni

# 57

Да,хубав е и песента е много яка! Simple Smile
newsm10

# 58
Този епизод е много тъжен тогава гръмнаха Мине newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 59
да  newsm45 newsm45 но се оправи  Crazy Peace

Общи условия

Активация на акаунт