Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 955
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
vesste, аз гласувах в анкетата, че е по-добре накрая Аслъ да умре.
Не мисля да те убеждавам, това е моето мнение  Wink

Когато гласувах все още не бяха излезли слуховете, че Ефе ще се върне, пък и в анкетата няма такъв възможен отговор.
Според мен е глупаво Аслъ да срещне нова любов, да се отдалечи от всички или да остане сама.
Когато първият път загуби Ефе тя направи точно тези неща, но не спечели нищо от тях. 4 години тя живееше с мисълта, че Ефе някой ден ще се върне, беше се изолирала от всички, от приятелите си, с които досега беше споделяла всички хубави и лоши моменти. Да, имаше мъже в живота й, но не бяха нищо сериозно.  Тогава тя не можа да се влюби в никой, докато не срещна Гювен и за пръв път от 4год.  беше щастлива благодарение на него (не го отричам). Но той не успя да запълни празнината в сърцето й, той не я разбираше така добре като Ефе, тя не му се доверяваше толкова много, не беше толкова спокойна.

А защо не приемам тя да бъде на финала с Гювен, ли?!
Ами защото още, когато Мине направи така, че да мислят, че Ефе е жив, Гювен разбра колко много Аслъ обича Ефе. Разбра, че тя никога няма да го забрави, че го обича, но обича повече Ефе, че той Не може да замести "оригиналното момче".
Дори когато разбра, че Ефе е жив, реши да ги срещне и да си тръгне, поради причините, които изброих по-горе. И отново поради същите причини не е честно спрямо него на финала да бъде заедно с Аслъ. Той винаги ще страда, знаейки, че тя мисли постоянно за Ефе.

И накрая да кажа защо, ако Ефе не се върне като жив човек, а не като призрак, Аслъ трябва да умре: дори не беше нужно да задаваш този въпрос, ако си спомняш думите на Ефе. Той каза "На пепел се превръщам, но пак с теб живея!
После и като ти умреш, в мойта урна ще дойдеш. И там заедно ще живеем! ... Заедно в пръста ще попием! И един ден някое диво цвете на това парче пръс, ако порасне – на стъблото му непременно два цвята ще цъфнат – едното ти, едното аз!"
Все пак тези думи имаха някакъв смисъл, при това ги даваха два пъти. Иначе всичко това - цялата любов помежду им, цялата мъка се обезсмисля Wink

Съжалявам за дългия пост  Simple Smile

Браво един мислещ като мен тук! Aз също гласувах, че Аслъ ще умре, но, ако Ефе се върне без съмнение са заедно до край !!

# 631
http://www.harbidizi.net/saba-tumerle-bu-gece-4-nisan-2011.html - В това предаване гостува майката на Даахан и обяснява, защо Даахан е напуснал. В момента си почивал. Най- малко 2,3 епизода, ако му бяха дали почивка нямаше да стане така.

# 632
Betinka благодаря за разяснението. Аз уважавам твоето мнение разбира се и не искам да споря. Въпреки че харесвам Гювен, аз не искам накрая той да е с Аслъ по същите причини, които и ти изтъкваш - той няма да е щастлив с нея толкова, колкото  заслужава. Гласувах да остане сама, защото животът се дава един път и трябва да изживеем всичко, което ни поднесе съдбата. Освен това, не си обърнала внимание според мен на думите на Ефе "После когато и ти умреш..." Не сега, а донякога. Той също иска тя да изживее живота, който й е определен и показа това с задачата в играта, която спретна на  мечтателите. Ако желанието му беше тя да тръгне след него, той щеше да й го покаже. Мое мнение.

# 633
cWe7y_eFe, радвам се, че сме на едно мнение  Simple Smile
vesste, това, което казваш също е вярно и е добър вариант  Simple Smile

# 634
  • Бургас
İMHOTEPTEN BİR HABER DAHA;

KENDİSİ ISRARLA EFENİN KANLI CANLI Gülümseme GERİ DÖNECEĞİNİ SÖYLÜYOR BU HAFTA ANLAMAYA BAŞLAYACAKMIŞIZ

# 635

KENDİSİ ISRARLA EFENİN KANLI CANLI Gülümseme GERİ DÖNECEĞİNİ SÖYLÜYOR BU HAFTA ANLAMAYA BAŞLAYACAKMIŞIZ

какво означава  newsm78 newsm78

# 636
  • Бургас

какво означава  newsm78 newsm78
Не знам, разбрах само още новини. Някой трябва да го преведе.

# 637
vesste, аз гласувах в анкетата, че е по-добре накрая Аслъ да умре.
Не мисля да те убеждавам, това е моето мнение  Wink

Когато гласувах все още не бяха излезли слуховете, че Ефе ще се върне, пък и в анкетата няма такъв възможен отговор.
Според мен е глупаво Аслъ да срещне нова любов, да се отдалечи от всички или да остане сама.
Когато първият път загуби Ефе тя направи точно тези неща, но не спечели нищо от тях. 4 години тя живееше с мисълта, че Ефе някой ден ще се върне, беше се изолирала от всички, от приятелите си, с които досега беше споделяла всички хубави и лоши моменти. Да, имаше мъже в живота й, но не бяха нищо сериозно.  Тогава тя не можа да се влюби в никой, докато не срещна Гювен и за пръв път от 4год.  беше щастлива благодарение на него (не го отричам). Но той не успя да запълни празнината в сърцето й, той не я разбираше така добре като Ефе, тя не му се доверяваше толкова много, не беше толкова спокойна.

А защо не приемам тя да бъде на финала с Гювен, ли?!
Ами защото още, когато Мине направи така, че да мислят, че Ефе е жив, Гювен разбра колко много Аслъ обича Ефе. Разбра, че тя никога няма да го забрави, че го обича, но обича повече Ефе, че той Не може да замести "оригиналното момче".
Дори когато разбра, че Ефе е жив, реши да ги срещне и да си тръгне, поради причините, които изброих по-горе. И отново поради същите причини не е честно спрямо него на финала да бъде заедно с Аслъ. Той винаги ще страда, знаейки, че тя мисли постоянно за Ефе.

И накрая да кажа защо, ако Ефе не се върне като жив човек, а не като призрак, Аслъ трябва да умре: дори не беше нужно да задаваш този въпрос, ако си спомняш думите на Ефе. Той каза "На пепел се превръщам, но пак с теб живея!
После и като ти умреш, в мойта урна ще дойдеш. И там заедно ще живеем! ... Заедно в пръста ще попием! И един ден някое диво цвете на това парче пръс, ако порасне – на стъблото му непременно два цвята ще цъфнат – едното ти, едното аз!"
Все пак тези думи имаха някакъв смисъл, при това ги даваха два пъти. Иначе всичко това - цялата любов помежду им, цялата мъка се обезсмисля Wink

Съжалявам за дългия пост  Simple Smile

Браво......Много точно написано!   bouquet

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 16:24 от vici98

# 638

KENDİSİ ISRARLA EFENİN KANLI CANLI Gьlьmseme GERİ DЦNECEĞİNİ SЦYLЬYOR BU HAFTA ANLAMAYA BAŞLAYACAKMIŞIZ

ОЩЕ НОВИНИ MHOTEPTEN А;

ОСЕ настояват сам казва ТАЗИ СЕДМИЦА ДА РАЗБЕРЕ КЪРВАВА LIVE се върна Smile BAŞLAYACAKMIŞIZ

С гугъла е много объркано!
#Crazy

# 639
http://www.harbidizi.net/saba-tumerle-bu-gece-4-nisan-2011.html - В това предаване гостува майката на Даахан и обяснява, защо Даахан е напуснал. В момента си почивал. Най- малко 2,3 епизода, ако му бяха дали почивка нямаше да стане така.

Еее какво стана сега нали щеше да се връща ??  newsm78 smile3518 smile3518

# 640

Еее какво стана сега нали щеше да се връща ??  newsm78 smile3518 smile3518
Аз не съм казал, че ще се върне в този епизод не е ясно в кой епизод.

# 641
Извинете за въпроса, но някой знае ли от къде мога да си сваля сериите от 1-ва до последната излъчена по БТВ с хубаво качество, в замунда има, но не са всички?

# 642
Ето едно клипче, което аз напревих. Малко е аматьорско но все още съм начинаеща. Дано ви хареса!

Ето и линка: http://vbox7.com/play:76b694b6

# 643
Ето едно клипче, което аз напревих. Малко е аматьорско но все още съм начинаеща. Дано ви хареса!

Ето и линка: http://vbox7.com/play:76b694b6

newsm10

# 644
imagine много готино клипче браво
ако имаш мелодията в компа ще ми пишеш ли на лични да ти дам скайпа си да ми я пратиш мс предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт