Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 28 004
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Аз мога да кажа само едно че, когато за първи път изказах моето мнение ,то беше наречено простотия....Не аз съм тази която не уважи чуждото мнение в случая!

# 571
e n00bz значи ефе си "идва" така ли да не е само слух ако имаш някакво инфо пиши плс тогава и аз се завръщам

Kavak yelleri (Мечтатели) 4 сезон
Тимс каза така

Ефе всъщност умря ли
Какво се случи с Ефе?

Мечтатели - обичаният герй от сериала Dağhan Külegeç(Ефе Кайгасъс) в 156еп отново ли се връща при нас?...
Всъщност героят на Ефе въобще не е умирал. Тази игра е замислена от фамилията "Sabuncu" Rıfat Sabuncu и Tayfun изиграват Ефе и неговите приятелии го отвличат. И Ефе се завръща отново във 156еп

ТИМС

(това сега е коментара на тези от сутрешното шоу) Тези описания не ги намерихме във нито един сайт на тимс. imhotep или serhat направи едно изазване във едно сутрешно предаване, че Ефе ще се връща. Това което не мога да разбера аз и повечето от нас ( зрителите на филма се има в предвид ) искам да започна от най-важните неща 1во- как така му присаждат сърцето,а после да може пак да се върне във сериала. 2ро-как като пред очите на всички той е погребан и пак да се върне между нас 3-то - кой 10 дена не можеше да се събуди от съняси и защо във съня си който той санува вижда Йозге със друг мъж- какво търси той там - във кой от сценариите ще разберем този отговор (това 3тото аз лично не можах да го разбера - сигурно се е случило във по предния епизод ама като не разбираме какво говорят .. )
Моята мисъл е че те се опитват да ни накарат да следим сериала за да разберем. Казват че ще дойде (става въпрос за Ефе), но кога ще дойде дали е на финалът не става ясно. Много ни объркаха със цялата тази работа с Ефе и със всички изписани клюки по форумите.. От тук нататък каквото и да направят целият сценарй ще стане пълна измишльотина ( това че хем умира, хем възкръсва ) Това което много ме човърка отвътре е във една 15 секундна сцена (фрагмент) която е така магическа, която много ни обърква аз също съм във очакване да видя кой ще е този фрагмент. Ако във този фрагмент нищо не излезе във края на 156еп ще очаквам какво ще се случи със всичко това ...
Или накратко 156еп или край или продължение

# 572
  • Бургас
Sis*   bouquet

# 573
Sis за излъгване не си ли чувала.Но въпреки това може да се яви чак накрая,което ще рече ,че е жив.Едва ли ще го дават от предишните серий. Laughing

# 574
Последно ще има ли нов сезон на сериала или не?

# 575
Лично мен, ако питаш, искам още един сезон, но вероятността да има такъв е малка, според това, което чета тук. За мен, дори за някой да бъде банално, още един сезон ще го приема с радост, макар да станахме свидетели на доста изцепки на сценаристите (макар да смятам, че ако Ефе се завърне и нашите догадки тук във форума са истина, то за мен ''изцепките'' им ще се превърнат в доста добър сценарий, лично мое мнение ) !!! Peace Peace

# 576
Лично мен, ако питаш, искам още един сезон, но вероятността да има такъв е малка, според това, което чета тук. За мен, дори за някой да бъде банално, още един сезон ще го приема с радост, макар да станахме свидетели на доста изцепки на сценаристите (макар да смятам, че ако Ефе се завърне и нашите догадки тук във форума са истина, то за мен ''изцепките'' им ще се превърнат в доста добър сценарий, лично мое мнение ) !!! Peace Peace

Напълно споделям мнението ти !   newsm10

# 577

Радвам се, че има хора на моето мнение!!! Hug

# 578

Аз мисля че ако сценария е такъв че Ефе да се появи,много е възможно да го покажат в края на този сезон за да могат да направят и следващ....Но ще видим,за сега няма нищо потвърдено.Само се опасявам да неби да пускат слухове за да има гледаемост,понеже рейтинга доста спадна....

# 579

Аз мисля че ако сценария е такъв че Ефе да се появи,много е възможно да го покажат в края на този сезон за да могат да направят и следващ....Но ще видим,за сега няма нищо потвърдено.Само се опасявам да неби да пускат слухове за да има гледаемост,понеже рейтинга доста спадна....
Дай боже за първото и не дай си боже за второто!!!

# 580
Поздравче ... днес го направих ... до довечера ще има и субс ... пишете дали ви харесва

http://vbox7.com/play:922f79be

Малко със закъснение, но клипчето е страхотно, страшно много ме разчувства.Браво!

# 581
Велико клипче   bouquet Hug Hug Hug

# 582

Малко спомени Simple Smile

# 583
Къде се изгубихте бе хора ???  newsm78 искам да попитам кога е бил този момент от клипчето  (ако изобщо е имало такъв ) http://www.vbox7.com/play:fa8a3b08 говоря за снимката на  00:35  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy

# 584
Къде се изгубихте бе хора ???  newsm78 искам да попитам кога е бил този момент от клипчето  (ако изобщо е имало такъв ) http://www.vbox7.com/play:fa8a3b08 говоря за снимката на  00:35  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy

Втори сезон, приятелска двойка на мечтателите вдигаше сватба, Аслъ премери пробно роклята на булката в магазина, Ефе и Дениз, влизайки в магазина я видяха и ахнаха.

Общи условия

Активация на акаунт