My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 071
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Пирдоп
харесала съм една градинска къща, но пише че не се доставя извън германия, какво да правя

# 601
  • На дивана, под юргана
Ох и аз имам този проблем, от 29,05 поръчката ми седи и не са я опаковали даже.Писах им чак днес, че все чакам днес-утре и още не са се задействали...5 дни не им стигат да ми съберат нещата от складовете.

Имат май някакви празници тези дни в Германия и вероятно са по отпуски всички...

# 602
Здравейте момичета,някой случайно да знае кога започват летните намаления в сайта? Hug

# 603
  • София
Момичета поръчвате ли чаршафи за единични легла.харесала съм няколко,но се чудя  Thinking

# 604
Момичета поръчвате ли чаршафи за единични легла.харесала съм няколко,но се чудя  Thinking
Simple Smile   Купувала съм намалени от крепон, калъфка и горен, долен едноцветен с ластици, но все за подаръци. С красиви картинки са, меки и най-вече не се гладят, много се харесват. Но на редовна цена, не знам дали бих купила  Wink. Намалени бих купила и за нашите креватчета, ако не бяха размерите  Laughing Дано намериш подходящ размер  Hug

# 605
жасмин, мерси за инфото. моето дете е вече на 3 и половина, някъде около 105см е (все се опитва да се надига на пръстчета като го меря Simple Smile ). очаквам да получа код за рождения ми ден и ще поръчам единственото 16 цола на пуки, което се доставя извън германия. засега е налично. пък ще видим. той може да спира със спирачката, но ще трябва да се учи на контрата. и да върти педалите де Simple Smile

# 606
Някой получавал ли е хавлийки скоро, че имаме нужда? Добре са намалени, а и с кодчето ще са още по добре. Но се чудя  newsm78 как са като дебелина и качество.
Ще се радвам на всякакви коментари.
http://www.mytoys.de/Badem%C3%A4ntel/KID/de-mt.cw.ca02.03/?sortr … se&sort=price

# 607
Честито и от мен Диди  bouquet
Лека и безпроблемна бременност

# 608
  • EU
Ох и аз имам този проблем, от 29,05 поръчката ми седи и не са я опаковали даже.Писах им чак днес, че все чакам днес-утре и още не са се задействали...5 дни не им стигат да ми съберат нещата от складовете. Да не говорим че тази е след обърката ми поръчка. Би трябвало да се разбързат като са направили грешка с предната  Crossing Arms
А м/у другото поръчах това колело http://www.mytoys.de/Beeboo-BEEBOO-Holzlaufrad/Laufr%C3%A4der/Fa … a01.05.04/1524534 ... много се чудих за Пуки, но в къщи само ми се подиграват че детето нямало да кара колело без педали и само щяло да си седи...и аз взех по-евтин вариант да не ме е яд много ако седи...макар че се надявам да го кара Simple Smile

Честито на Диди, леко бременеене Simple Smile Много е хубаво  preggo
Laughing успокои ме! Ще взема и аз да   smile3523   дали има смисъл, ако вярно това за празниците .. newsm78

# 609
Здравейте момичета!
Как се казва на немски спалните комплекти -долен чаршаф,калъфка и горен чаршаф ,както ги продават в БГ.
Нещо не мога да се оправя.Гледам едни комплекти,те с олекотени завивки ,една възглавница...

# 610
  • Русе
От 27.05 имам поръчка. На 31.05 са я изпратили. Hug

# 611
  • София
malinkap, комплектите са само горен чаршаф и калъфка; нямат долен, а олекотените се продават отделно Peace Аз поръчвах, но не съм ги ползвала още. Харесва ми, че се перат на 60 градуса, че взех и от англ. сайтове, но там се перат на 40 градуса.

Ето това са долните чаршафи
http://www.mytoys.de/Spannbettlaken/Bettw%C3%A4sche-Co/KID/de-mt.fu.ca06.01.07/

И аз се нареждам за отзиви за халатчетата за баня, че и тримата имат нужда от по-големи Simple Smile

Диди, честито и от мен! Лека бременност!

# 612
Здравейте!
Искам да поръчам едни сандалки от сайта. В началото на темичката прочетох, че 4 дами правят обща поръчка. Бихте ли ми казали на какъв принцип е-по райони, има ли фиксирани дати и т.н....Целта ми е за възможно най-скоро да се пусне поръчката.
А ако има някоя от вас, която възнамерява тези дни да прави дори и лична поръчка нека  да ми пише-веднага ще преведа парите + колкото е необходимо за доставката.

# 613
Аз съм взимала от този чаршаф http://www.mytoys.de/Odenw%C3%A4lder-Spannbettlaken-70-x-140-cm- … a06.01.07/1990289
размер 70/140, но не видях когато го поръчвах, че не е 100% памук.
Малката е с алергия и кашляше от него.
Не е от трико, а по скоро като по тънка хавлиена кърпа.
valia77
Писах на лични.  Hug

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 00:23 от Mama na Rony

# 614
Добро и слънчево утро  Hug

Танче  Heart Eyes  ние вече актуализирахме халатите за баня с по-големи ... отново Sanetta и Schiesser ... доволна съм и от двете марки, плътна материя, 100% памук, качулките са достатъчно големи и подсушават отлично.

Преди време приятелско детенце си беше избрало хавлийка с колите, но после се облакваше, че "боцкала" бродерията на гръбчето Много полезна инфо ще е някой да сподели мнение за хавлийките с Хелоу Кити ... дали бродерията е приятна на гръбчето?  Много ще съм благодарна за бързи коментари и препоръки   bouquet   днес е последния ден от намалението -20% при роклички и сандалки, дано да се задържи целия ден, докато пусна поредната "сандалково-рокличкова" поръчка  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт