My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 063
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
Мили мами, някоя да взимала от тези сандалки http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinder-Badeschuhe-Akwah-7-K/M … .06.02.01/2125252
Интересуваме колко е стелката на номер 29 или 30?
Благодаря  Hug

# 616
Да си побутна питането : Peace
Здравейте момичета,някой случайно да знае кога започват летните намаления в сайта?

# 617
  • StZ
Здравейте!
Искам да поръчам едни сандалки - ако може някой да ме включи. Ето тези
http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinder-Badeschuhe-Akwah-7-I/B … .03.02.01/2124215
и ако знаете съответства ли размера на този на маратонките Адидас  Thinking

# 618
Да си побутна питането : Peace
Здравейте момичета,някой случайно да знае кога започват летните намаления в сайта?
Няма точни дати.....т.е. не е като в ларедут примерно, но е през лятото  де.hahaha Mr. Green
За сандалките адидас имам спомен,че са уголемени.
Хайде и тук официално да напиша:
Диди, честито! Лека бременност и здраво скорпионче през ноември! Hug

# 619
  • София
И аз да питам за стелката на адидаса номер 30, ако някой е взимал?
http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinder-Badeschuhe-Akwah-7-K/B … l01.03.01/2125250

# 620
  • Düsseldorf
Добро и слънчево утро  Hug
Ние сме с такава хавлийка на WINX  http://www.mytoys.de/Winx-Club-WINX-CLUB-Kinder-Bademantel/Mini- … a02.03.06/1961506
- има конци отвътре на гръбчето, където е бродерията, но няма стърчащи твърди подложки или друго, и не боцка.  Peace

Танче  Heart Eyes  ние вече актуализирахме халатите за баня с по-големи ... отново Sanetta и Schiesser ... доволна съм и от двете марки, плътна материя, 100% памук, качулките са достатъчно големи и подсушават отлично.

Преди време приятелско детенце си беше избрало хавлийка с колите, но после се облакваше, че "боцкала" бродерията на гръбчето Много полезна инфо ще е някой да сподели мнение за хавлийките с Хелоу Кити ... дали бродерията е приятна на гръбчето?  Много ще съм благодарна за бързи коментари и препоръки   bouquet   днес е последния ден от намалението -20% при роклички и сандалки, дано да се задържи целия ден, докато пусна поредната "сандалково-рокличкова" поръчка  Laughing 

# 621
  • Пловдив
По - добре късно, отколкото никога - запис.

# 622
  • София
Иве, alex_shu, много благодаря   bouquet Сега ще гледам пак Simple Smile

# 623
Диди, значи ноември викаш, а?  Joy
Честито още веднъж - лека бременност и се радвай на коремчето и си го носи гордо-гордо, че времето много бързо лети! Кефи се на всеки миг - неповторимо е!  Hug

И аз да се похваля - моето коремче вече го няма - на 11.05 в 14.36 родих моята малка сладка Ирина! Роди се миниатюрна-всичко и е много мъничко - 2770 гр. и 49 см. МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!!!

# 624
  • София
Алексчеее, от кога чакам да се похвалиш, за да кажа и аз ЧЕСТИТО! ДА ТИ Е МНОГО ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА МЪНИЧКАТА ИРИНА! МНОГО ЦЕЛУВКИ И ГУШ ЗА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ!
Пожелавам само да те радва, кака Йоана бърборана и батко Ясен опасен много да ти помагат  Hug  bouquet
Благодаря ти за хубавите пожелания, аз за трето незнам бих ли била толкова смела като теб да се навия, така че гордо ще се наслаждавам на тези месеци Simple Smile
Дени  Heart Eyes  bouquet
tainini, момичета, благодаря на всички ви...малко като в отчетна тема стана, но вие сте ми най близки, аз в други теми не пиша особено  Blush Освен на вас нямам на кой друг да се похваля  Blush Hug
Иве, мерси много за доставката по домовете днес   bouquet  /както и за много други пъти  Blush/

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 00:52 от jijibiji

# 625
  • Пловдив
spasdidi - да ти е честита щерката, това е втория ми пост в темата и се радвам, че е по такъв хубав повод. Взхищавам се на майчета, които не са спрели на цифрата две относно броя на децата.
Много радост да носи малката кукла Иренка. Да е щастлива, послушна, обичана и много здравичка.
И не се плаши, че е миниатурна, тя ще има да наваксва.

# 626
Алексче  Heart Eyes  да се запиша и аз тук с пожелания за теб и малкото мишле Ирина  Heart Eyes  Да сте живи и здрави, всички в къщи   bouquet  и голямата кака и малкия батко и смелия татко  Laughing Радост и усмихнати детски личица   bouquet   
И на мен ми се струва, че Диди каза ноември  Joy  Дид  Heart Eyes  Лека и здрава бременност! С гордост да си разхождаш коремчето и дано сте успели да "скриете" вътре едно малко зайче-момченце  Grinning
Доставки по домовете, с удоволствие, даже сама ще се натискам  hahaha   особено ако пак ще ми давате да правя кръгчета с бебешките колички   Joy   Дени, Йоана е слънчице  Heart Eyes

Алекс Шу   Simple Smile  благодарности за хавлийките за баня ... малко смелост не ни достигаше, но след твоя коментар, мисля че ще се поръчват още днес с котета и принцеси  Grinning

# 627
Момичета здравейте. Аз тук с няколко въпросчета - някой има ли тази количка - ще съм благодарна за мнение, че търся точно такава без никакви екстри, а тя е на супер цена. И второ въпросче - колко е доставката в Германия?

# 628
Здравейте, момичета
Понеже не знам немски и мие доста трудно да е оправя. Харесах си количка, но искам да си поръчам и столче за хранене, но нещо не мога да ги намеря. Та въпроса ми е продават ли такива столчета и ако да, може ли линк.
Предварително ви благодаря

# 629
Здравейте, напоследък не чета много темата, че се изкушавам  Mr. Green Диди, честито и от мен  Simple Smile
Момичета, имам едни сандалки за продаване, не си уцелихме размера, на Umi са, 22номер, за момиченце. Някой ако проявява интерес на лични мога да пратя снимки и повече инфо за тях.

Общи условия

Активация на акаунт