My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Някой да е решил да се раздели с колелото си без педали? Че сме на вълна да купим такова, а нямам нищо против да е ползвано, стига да е хубаво (Пуки, например Mr. Green)?!

Иве,  Heart Eyes

# 526
  • София
Момичета някойще поръчва ли днес,че в последниямомент харесах едно Найкче

# 527
  • Габрово
И аз да питам някой ще поръчва ли, че съм си харесала няколко дреболии...

# 528
  • София
....
Иве, много ме радваш,че сподели с такъв ентусиазъм страстта ми по Памполинките. Има още скрити лимонки,но си мълчат. Mr. Green

Даммм, май аз съм от тези  Mr. Green
На мен ценичките тук са ми високи и се обърнах към старото приятелче ибей. Снабдихме се с 1-2 лотчета, та такаааа  Party

# 529
Момичета някойще поръчва ли днес,че в последниямомент харесах едно Найкче
Ех, Слънчоглед  Laughing  човек като се разходи, наяде и наспи и пазар му се иска  Joy   днес пазарът беше по обедно време ... даже подсетих сутринта, че е последен ден Найк -20%  Wink  Но все пак има утешителна награда за теб ... подаръка за 1 юни дойде  Grinning
Благодарности на тойса за поръчката 18.05  бързичка и с всичко поръчано  bouquet Ще ги изненадам отново с поръчка вторник привечер, да видим каква ще е следващата промоция, разглезиха ни  Grinning  

ПП: Иве  Heart Eyes  красота са памполинките, днес 1 чифт чорапи ... 2-3 пъти го слагам и махам  hahaha
В е-бей има прекрасни неща, новички с етикет на 1/2 от цената ... Дени   Heart Eyes  кой ме караше да ти ходя по акъла ... "виж това, виж онова"  Joy   Благодарна съм ти и за теб имам "доставка по домовете" скромно само блузка, но е КРАСОТА  Laughing

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 19:08 от ivasl

# 530
момичета аз ви чета, но реших да пробвам как е с търговете в и-бей Simple Smile и днес си купих една чанта на Скаут Мега, чисто нова с два несесера към нея за 84 евро. гледах подобен комплект в Тойса но там е за 109 евро.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2806826578 … ;autorefresh=true

ето тази

# 531
  • София
Да ви е честита.  Peace  Ще издадеш ли тайната за доставката от немския Ибей до БГ?

# 532
момичета аз ви чета, но реших да пробвам как е с търговете в и-бей Simple Smile и днес си купих една чанта на Скаут Мега, чисто нова с два несесера към нея за 84 евро. гледах подобен комплект в Тойса но там е за 109 евро.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2806826578 … ;autorefresh=true

ето тази
Anaise, много е готина раницата, със здраве да си я ползва бъдещата първокласничка. Колкото до цената на която си я спечелила и с риск да ти разваля ентусиазма от спестеното.......ми почти никаква далавера нямаш Mr. Green.  Цената е 91 евро (84 +7 доставка до Германия), ако използваш превозвач ще имаш още 3-4 евро за доставка до Бг. В тойса е 110, но пък несесера там е пълен, а поне според това което разбрах от гугъл преводача този който ти си купила е празен.  Hug В тойса може да се използва и код за -10%......Може и да греша разбира се.  Blush Принципно обаче съм напълно съгласна, че с малко късмет и повече търпение всичко може да се намери на много по-добра цена в ибей.....няма да давам стотици примери .Mr. GreenMr. Green
maminko , една мама от форума се занимаваше с такава дейност....остава да се сетя и ника й какъв беше..... Crazy

# 533
Момичета, много от вас имате гаражите на Литъл Пипъл. Споделете моля актуална информация, че нещо ми се върти, че бяха тесни ли, малки ли...или се бъркам с други, не мога да се сетя. И препоръчайте някой друг, ако сте доволни  Praynig Някой да има случайно този, че му се чудя, но много малък ми се вижда  newsm78
И на "Захари Стоянов" го има този гараж  Mr. Green - така че ако искаш елате с Дени да го пробвате. Калоян много си играе с него, но като че ли почна да си играе отпреди година по - така усилено и вече даже сме събрапи една торба колички, които пускаме по пистата му. Има си и механичен асансьор, който аз  качвам и свалям, щото не е много лесно. Общо взето голяма игра пада,  Калоян по половин час  пуска количките които му качвам с асансьора. Simple Smile

# 534
И на "Захари Стоянов" го има този гараж  Mr. Green - така че ако искаш елате с Дени да го пробвате. Калоян много си играе с него, но като че ли почна да си играе отпреди година по - така усилено и вече даже сме събрапи една торба колички, които пускаме по пистата му. Има си и механичен асансьор, който аз  качвам и свалям, щото не е много лесно. Общо взето голяма игра пада,  Калоян по половин час  пуска количките които му качвам с асансьора. Simple Smile
Хаха, тъкмо мислих да ти пиша съобщение във фейса, чe мисля да пусна една поръчка утре, нещо ако харесаш - пиши. Добре че е форума да обменим информация Joy Щом ни каните, ще дойдем, че Дени постоянно иска да си пуска колите в Play school-a  Party

# 535
  • Ку-куландия
Имам нужда от помощ, моля да ме насочите към посредник чрез който мога да поръчам бебешка количка. Свързах се с един който искаше 100 Е за количка която в момента в сайта е 180. Много ще съм ви благодарна.

# 536
  • София
Здравейте момичета,
искаме ми се да се включа при следваща поръчка..

Имам питане колко излиза горе долу доставката... в смисъл на килограм ли е, на бройка ли се разпределя , за да мога да си преценя...че така чрез едни познати от друг сайт малко ме прецакаха.

# 537
имаме познати в германия, които могат да ни донесат закупени неща.
наистина ли са празни несесерите? това не съм го погледнала........ хм, човек може ли да се откаже от спечеленото на търг нещо ? още не съм го платила........

беше ми интересно как стават наддаванията и в това си концентрирах вниманието Simple Smile явно си личи че ми е за 1 път Simple Smile

# 538
иначе разликата е голяма в цената между и-бей и тойса - 84 и 110 евро съответно. доставката в и-бей ми е 7 евро, а в тойса май беше 13 евро. това са 30 евро ! само дето си мислех че всички несесери са пълни, където и да ги продават???

# 539
  • Варна
иначе разликата е голяма в цената между и-бей и тойса - 84 и 110 евро съответно. доставката в и-бей ми е 7 евро, а в тойса май беше 13 евро. това са 30 евро ! само дето си мислех че всички несесери са пълни, където и да ги продават???

Ако ползваш код за 10% намаление, раницата от МТ ще ти излезе 99 Е, с доставка до Бг - 16 Е, ако си я поръчаш сама и 3 Е, ако участваш в обща поръчка  Wink Т. е., ще ти излезе 102 Е, без да се налага да занимаваш други хора, а от иБей - ще ти излезе 91 Е (с евентуално празен несесер - което пък не е кой знае какъв проблем, според мен, защото за 3-4 лв. ще си го напълниш оттук).

Понеже реших да купя Пуки в края на краищата, някой от Варна да има кодче за 10% намаление и да иска да пусне поръчка скоро?! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт