My Toys - В света на играчките - 40!

• 49 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Ако е по-голямо дете, ще разбере от обяснения, ама 2-годишно?! newsm78 Имаме случаи, в които излиза от вкъщи с тръшкане и на ръце, защото не иска да бъде с обувки, хрумнало му да е бос, например. ooooh! Със Симона никога не съм имала такива проблеми, но пък и не е карала на такава възраст колело, чак за 4-ия РД й подарихме първото - 16", с помощни колелета; дотогава само тротинетка беше карала.

# 556
  • Майничка
Освен да ги пращате на обучение при моята дребна - тя колело още няма, но пък си има каска (от каката) и едва я придумвам да не излиза с нея на улицата. Joy

# 557
  • Варна
Освен да ги пращате на обучение при моята дребна - тя колело още няма, но пък си има каска (от каката) и едва я придумвам да не излиза с нея на улицата. Joy

Хаха, Joy Joy - представих си я!

# 558
  • Пловдив
 JoyГери,аз ще се възползвам

# 559
  • Sofia
щрак

понеже нищо не мога да кажа за каските и колелетата

# 560
щрак

понеже нищо не мога да кажа за каските и колелетата

Това щрак и ние го имаме, но го ползвахме само като плеър, никакви снимки не правеше с него синът ми.

Това обаче му е любимата играчка в момента: http://www.amazon.co.uk/Leapfrog-Leapster-Explorer-Learning-Cons … 814692&sr=1-1
лошото е, че игрите се купуват отделно, като при всяка конзола. Има опция и да се купи и монтира камера в нея, но аз не съм купувала, само конзолата и игри взех.
Някои игри се купуват отделно: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dtoys … s&x=0&y=0
А други се свалят с тези карти, като кода на всяка карта ти дава възможност да си свалиш игра от сайта на Лийпстър: http://www.amazon.co.uk/Leapfrog-Leapster-Explorer-Leaplet-Downl … 15399&sr=1-23

А да ви кажа - добре, че не продадох Wii - то. Както каката не го поглеждаше вече, така малкият сега е като залепен за него - всеки ден играе Марио карт. И се справя, нищо че още няма 4. А уж УИ го даваха от 5-6 години нагоре.
http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Console-White-Remote-Controller … 815266&sr=1-6

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 07:41 от Анонимен

# 561
  • Габрово
За каските ние нямаме никакви проблеми...  Grinning Нашият татко кара мотор и каската винаги е била най-интересната "играчка" и за двамата. Като се прибере в къщи, първата им задача е да се сбият кой да си я нахлупи първи. Така без да обяснявам нищо и двамата искат да карат с каски, а малката бълха дори не иска да я сваля от главата си и по цял ден се разхожда с нея... Даже трудно й я свалям, за да легне да спи, но тъй като сама установи, че не е никак удобно да легнеш с каска, маха я, но я слага до възглавницата  Mr. Green
Аз пак да попитам - някой да е решил да пуска обща поръчка???

# 562
  • Варна.....
Момичета, имам код -10е.
Пишете на лични.

# 563
за каските и двамата карат с каски. още щом си получиха колелетата от 1 път. сина ми се научи да кара колело на две гуми на година и половина и оттогава до сега е като луд. падал е само веднъж на главата си от колело, но не беше неговото и беше без каска. миналата година като беше на 2. и то от място. просто си намира колелета и се качва и отпрашва. такова тичане след него е че ...  но сега пък е измислил да си слага краката на вилката докато кара по едно надолнище  Shocked

момичета ще ми обясните ли как става това с общите поръчки ?

# 564
  • велико търново
Жасмин може ли малко по подробно да ми разясниш за новата ви любима играчка моля те. Simple Smile
Малкият на колко год. е ?
Имахме подобна игра на голямата я бях взела по стара версия беше ,но малката я изтърва и се счупи сега реве  ,че и е супена и няма с какво да играе.
  bouquet

# 565
  • София
И аз съм харесала Липстъра за новогодишен подарък за дъщеря ми Simple Smile

# 566
Сега ще стане на 4, но аз му я взех за Коледа, като беше на 3,5 години.  Simple Smile
Иначе не знам за колко години е Липстъра, но аз никога не гледам препоръчителната възраст. Щом малкият се оправя да играе на PSP-то и Wii-то на 10 годишната си сестра, то няма начин да не се справи с Липстъра.  Peace  Той играе и на всичките й други игри от Майтойс, между другото, а тя - на неговите, нищо, че им е 6 години разликата. Та си мисля, че тези препоръчителни възрасти са бошлаф работа.

(Момичета, да вметна, че в SPRIDER до Джъмбо на бул.България в момента има 30% намаление на детските дрехи послучай 1ви юни. Купих страхотно бяло шушляково тънко якенце на щерката, че заминава на лагер на море за 35 вместо за 50 лв. и много хубава сива бейзболна шапка на малкия за 11 лв. Харесах му и едни бермуди и сиви кецове, ще го водя да пробваме. Намалението е 1 седмица, но не знам докога важи, май тази цялата седмица.)

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 14:13 от Анонимен

# 567
Привет и от мен!
Виждам че коментирате темата за каските и колелетата.Знам че е коментирано много пъти,но като не ми е на дневен ред и някак си информацията "ми минава покрай очите"
Дъщеря ми става на 4г и подаръка ще е колело,ами сега?! Какво,каква големина,много въпроси.
За колело с педали са въпросите ми.Тя е около 1м. висока,може и да го е подминала вече
И за каските,главичката и е стандарта,ако мога така да се изразя  Laughing
Приемам всякакви коментари препоръки,благодаря предварително,на всеки отзовал се  Hug

# 568
Един човек с нещо "стандартно" по детето  Joy  Гале  Heart Eyes   за "стандартна" 4 год главица разгледай каските до 51/52 см ... регулират се и са здравички ... всичките в тойса, както и раниците  Joy независимо от цената  Peace  Сигурно, сред нас има застъпници на една или друга марка и при каските   Mr. Green  но е важна безопасността на детето и ползването по предназначение, другото е личен избор и пристрастия ... и аз си имам  Wink  

От сутринта обикалям пощичката като куче около месарски магазин, подаръците на 1 юни са в Бг, остава и да дойдат днес при мен ... ще има радост, довечера, надявам се  Grinning

В момента има намаление -20% на рокличките в тойса ... много дескриминационно намаление спрямо младежите, може пък следвата седмица да има намаление на нещо момчешко (тиранти, вратовръзки, слипове  Laughing) знае ли човек  Wink
По този повод, утре слагам, каквото ми допадне и е добре намалено в кошничката и ще напомня отново на тойса за нас  Laughing

Успешни поръчки  Hug

ПП: Редактирам се с мнооооого приятни новини ... Всички подаръци за 1 юни са вече при мен    Grinning
Даже успях да раздам някои по пътя към къщи, минах и при куриерска фирма ... утре ще има радост за много дечица от най-различни места Heart Eyes  Благодаря ви момичета за доверието и подкрепата   bouquet  Благодаря и на тойса   Grinning   поръчките са от 18, 19 и 21 май и се придвижиха като по ноти. Дано да е все така  Peace

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 19:10 от ivasl

# 569
Иве късметлийка си ти  Laughing С моите поръчки все нещо става Sad Ето последната от 18,05, дойде на 25,05 в БГ и цялата объркана...няма подаръци, ама аз си имам поръчани от преди и ще спасим положението.Сега съм поръчала на 29,05 и още не са я опаковали, дано да не стане пак нещо   Praynig
 Иначе ЧЕСТИТ 1 ви ЮНИ на всички дечица, да са ни живи и здрави, много си ги обичаме Hug  bouquet  ura

Общи условия

Активация на акаунт