Бебчо в коремчето расте, вече тупка НОЕМВРИйско сърчице

• 35 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
katrin7, означава ли, че мога да ползвам какъвто и да е антицелулитен крем по време на бремеността?

motoneti стискам палци да мине безпроблемно бременността ти до края. Сега трябва да си малко по спокойна вече, надявам се. И щом трябва ще лежиш и се наслаждавай на почивката , че после няма да има, дори и да искаш. Особено ако няма желаещи да ти помагат.

Ники -мики, не знам от личен опит, но имам една приятелка в Америка и тя ми е разказвала същите неща като това което ти си описала. Раждаш в самостоятелна стая с присъствието на таткото, за нормално раждане те държат 24 часа , за секцио 48. И това което ми направи впечатление беше че при секциото не са я шили, а са  сложили нещо като телбод ( както тя се изрази).

Ала Бала пробвай да ядеш царевица за запека и дано се оправиш, на мен тя ми помагаше миналата бременност, а от млеката Активия получавах болки в корема  и само веднъж ги пробвах.

Ваня3
аз ползвах антицелулитен крем на Дева и съм доволна от него.

# 541
Vanya3 , аз също ползвах крема на Дева през първата ми бременност. Нямам стрии нито по гърдите, нито по корема. Мазах се през цялата бременност. Накрая, мисля че си взех и маслото на Икаров.

# 542
Vanya3 антицелулитните кремове, съдържащи кофеин не са препоръчителни да се използват по време на бременност, понеже прониква през кожата. Същото се отнася и за кремовете съдържащи парабени - канцерогенни са. Така че четете съдържанието на това, което купувате.
С предната бременност се мазах с маслото на Хип, сега си взех крем Babylove Mamma на DM  Peace

# 543
Някой ползвал ли е крема против стрии Sanosan? Аз си го купих ,защото само такъв имаше в този магазин иначе ми е непозната марка, но пише че е за бременни. Много хубав аромат има , но не знам дали е полезен. Иначе относно бременността ми мога да споделя ,че на 11.04 ходих на видеозон ,лекарят каза ,че бебето е пораснало ,развило се е , дълго е 2,5см и ме записа за женска
консултация, пусна ми и кръв и урина .През седмицата ще ходя да видя резултатите. Това е за сега от мен , приятен ден и уикенд!

# 544
Мен до сега винаги само с вагинален ехограф са ме гледали... Мсиля, че ако лекарят е внимателен не би следвало да има проблем. Аз лично съм много доволна от д-р Илиева във МЦ Вита, винаги е много внимателна. Мисля си, че все пак в това са специалисти, или поне се надявам да е така...

Дано всичко е наред. До голяма степен си е Божа работа...  Praynig Praynig Praynig
ти да не ходиш при нея?

# 545
  • София
Здравейте!

Чета ви от 15 дни и ето, че реших да вляза при вас.
За мен и бременността ми накратко:
31 март - положителен тест за бременност и коремен ехограф за потвърждаване
11 април - отново преглед със същия ехограф и виждане на 2см бебочещо нещо със сърчице

Първият ден на последния МЦ е 6 февруари, предполагаемо оплождаане 25 - 27 февруари, и както каза докторът вървим с две седмици назад. Та, в коя седмица съм, трудно ми е да ви кажа (7 или 8 ), трудно ми е да се ориентирам и за термин, но по общи очаквания - последните 10 дни от ноември Simple Smile Повечето традиционни симптоми са налице.

Това, което не знам дали да ме притеснява, е, че докторът каза следващият преглед да бъде чак след 5 седмици с талон № 3 (каквото и да значи)?!?!?!
Разбирам, че има различни практики и няма универсално правило, но това, че повечето от вас горе-долу в същия период като мен вече "са напред с тестовия материал" малко почва да ме притеснява ...

# 546
  • София
Здравейте!

Чета ви от 15 дни и ето, че реших да вляза при вас.
За мен и бременността ми накратко:
31 март - положителен тест за бременност и коремен ехограф за потвърждаване
11 април - отново преглед със същия ехограф и виждане на 2см бебочещо нещо със сърчице

Първият ден на последния МЦ е 6 февруари, предполагаемо оплождаане 25 - 27 февруари, и както каза докторът вървим с две седмици назад. Та, в коя седмица съм, трудно ми е да ви кажа (7 или 8 ), трудно ми е да се ориентирам и за термин, но по общи очаквания - последните 10 дни от ноември Simple Smile Повечето традиционни симптоми са налице.

Това, което не знам дали да ме притеснява, е, че докторът каза следващият преглед да бъде чак след 5 седмици с талон № 3 (каквото и да значи)?!?!?!
Разбирам, че има различни практики и няма универсално правило, но това, че повечето от вас горе-долу в същия период като мен вече "са напред с тестовия материал" малко почва да ме притеснява ...

Привет   bouquet За твое успокоение и на мен нищо не са ми тествали засега  Wink Номер 3 мисля е за ЖК, но личния ще знае. Дано съм ти била полезна

# 547
  • На село
Взимате ли някакво лекарство против гаденето и повръщането? От както съм се върнала ми е доста зле. Само хабя храната  Mr. Green. Опитах с Вомитус хил - нищо. Доки още от самото начало се опитва да ме убеди колко добър е Деган-а, но аз някак съм предубедена към това лекарство, а и към лекарствата изобщо.
За килограмите - не съм наддала нито грам и се надявам да е така до края на третия месец.

# 548
Clioniki: Мерси за линка!!

добре дошли на новите попълнения Simple Smile !! лека и без проблемна бременност ви желая  bouquet

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:00 от purplethorn

# 549
Момичета и аз сега се вращам от лекаря,нали ви бях казала,че миналата седмица бах на преглед и не успя да види нищо,а днес се видя ембрионалния сак,но според лекаря е кухо яйце,нямало жлъчно мехурче нито сърчице се виждало а според седмиците трябва да има...каза ми да ида отново във вторник и ако е сащото ще трабва да се прави аборт....и сам доста разтроена....ами ако просто е станало в краяна цикъла и е още рано,нали все пак предния път не успя да го види.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

# 550
Stein, моя позната, която е живяла и в Канада и в Америка и в България ми каза, че няма по-добро здравеопазване от германското. И на техника сте на светлинни години напред от нашето канадско Peace  Най-сполучливите операции и инвитро са в германските болници. А за попадане на  добър лекар не знам...тука за мен всички са еднакви Peace

# 551
Момичета и аз сега се вращам от лекаря,нали ви бях казала,че миналата седмица бах на преглед и не успя да види нищо,а днес се видя ембрионалния сак,но според лекаря е кухо яйце,нямало жлъчно мехурче нито сърчице се виждало а според седмиците трябва да има...каза ми да ида отново във вторник и ако е сащото ще трабва да се прави аборт....и сам доста разтроена....ами ако просто е станало в краяна цикъла и е още рано,нали все пак предния път не успя да го види.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

На вагинален или на коремен те гледаха? Ако е на коремен не може да се види, а много зависи и от техниката. Стискам палци всичко да се наред Praynig

# 552
Ники-Мики и на вагинален и на коремен...

# 553
k1drokoska, и аз стискам палци всичко да е наред. Но, наистина ако не те е гледала с вагинален ахограф ( апък и за всеки случай), защо не отидеш утре и при някой друг лекар. Ох, не знам какво да те посъветвам,

Във всеки случай, ще стискаме палци тук ! Praynig Hug

# 554
Маринова, и аз  съм предубедена отностно лекарствата. С първата ми бременност бяха ми изписали Деган и аз не го пих. Но гаденето ми продължи до края на 4-ти месец. Като влязох в 5-ти месец всичко се промени и имах страхотен апетит. Сега с 2-рата ми бременност е по-ужасно. Имам гадене по 24 часа..дори и вечер докато спя..мъжът ми готви в къщи...аз не мога да понасям миризми на манджи, супи, месо,мляко, салати, парфюми, кремове, кафе, вода, сокове, дори и от витамините ми се гади..знам, че би трябвало да продължи още месец и половина, но има и случаи и докрая..дано не сме от тях. Аз съм отслабнала и коремът ми е с плочки Laughing С 1-вото ми дете наддадох като минах тези 4-ри месеца

Общи условия

Активация на акаунт