Бебчо в коремчето расте, вече тупка НОЕМВРИйско сърчице

• 35 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден и от мен, добре дошли на новите ноемврииски мами и честито на именниците. Аз днес спах за пръв път сама в къщи без мъжо защото леля и братовчетка са му на гости и ги заведе на лека екскурзиика в едно съседно градче..... та такива ужасни кошмари сънувах... сънувах че ми е изневерил! хаха това май е дежурния сън на бременнитте хихихих  а иначе нямам никакви поводи да си мисля това

ами хайде хубав ден от мен.

Дж-то да пишеш как мина прегледа че и аз съм като теб без сиптоми и се побърквам ... моят преглед е в сряда

# 616
Много благодаря на всички ви за хубавите думи!
Честит празник на всички! Flowers Sunflower

# 617
# 618
Ето още едно http://www.youtube.com/watch?v=8aOZyTPk5Ug&feature=related

Дали при честа употреба може да има някакво облъчване , едва ли но да питам всее пак  Laughing Embarassed

# 619
НоваЯна,смело гледай напред.
Аз съм на преглед след великден и ще пукна дотогава.

Честит празник на всички,които празнуват  bouquet

# 620
Добър ден и от мен, добре дошли на новите ноемврииски мами и честито на именниците. Аз днес спах за пръв път сама в къщи без мъжо защото леля и братовчетка са му на гости и ги заведе на лека екскурзиика в едно съседно градче..... та такива ужасни кошмари сънувах... сънувах че ми е изневерил! хаха това май е дежурния сън на бременнитте хихихих  а иначе нямам никакви поводи да си мисля това

ами хайде хубав ден от мен.

Дж-то да пишеш как мина прегледа че и аз съм като теб без сиптоми и се побърквам ... моят преглед е в сряда
надявам се не с румънка Joy
честит празник на всички цветенца във форума Hug  bouquet
новаяна,това което ти се е случило е ужасно,но бъди силна и гледай напред!очакваме те скоро пак при нас! Praynig
ние днес бяхме на вилата да си вземем паркета дето бяхме складирали-нали ремонтче ще правим ама аз проспах по-голяма част от престоя ни Embarassed
иначе друго ново няма при нас с бебчо.в четвъртък сме на изследвания и след великден ще вивим какво ще покажат.за даването на кръв и урина трябва да е на гладно,или греша?нещо за захарта бяхте писали че от яденето се покачва

# 621
  • Нови пазар
Честит празник и от мен. Хубава и спокойна вечер!

# 622
Честит празник,на всички цветенца,бъдете здрави и много щастливи.   Луда Яна,искрено съжалявам за случилото се,дано скоро всичко бъде както трябва.Ние сме с теб,бъди силна!

# 623
Супер и на теб Simple Smile)) Първичко ли ти е Simple Smile?
сменям си ника е това е на мъжа ми ще съм Aichka Simple Smile
Да 1-во ми е и много съм щастлива Simple Smile Нямам търпение вече да го видя Simple Smile

# 624
Супер и на теб Simple Smile)) Първичко ли ти е Simple Smile?
сменям си ника е това е на мъжа ми ще съм Aichka Simple Smile
Да 1-во ми е и много съм щастлива Simple Smile Нямам търпение вече да го видя Simple Smile

И аз Simple Smile) Хайде ще почакаме до 24 Ноември Simple Smile) Joy

# 625
  • Пловдив
Нова Яна - прегръщам те силно; стана ми много мъчно Confused
Аз утре съм на преглед вече на ЖК и нещо треска ме тресе, надявам се всичко да е добре, стискайте ми палци;
Иначе моите двама именици вече спят, като таткото изпревари детето Mr. Green

# 626
desislava_iv на гладно се правят изследванията, гледай да не вечеряш късно да не ти е гранична захарта и да се притесняваш излишно  Peace
aneleto стискам палци, всичко ще е наред Praynig

# 627
Aichka88 аз може би не се изразих правилно
Не съм го виждала още на видеозон Sad ,пък до 24.11. няма как ще чакаме ,има мноого време още Simple Smile

# 628
  • Sofia
Честит празник на всички! Да сте живи и здрави и само хубави новини да споделяте!   bouquet

# 629
честит празник на празнуващите   bouquet и аз съм една от тях
бях на преглед в майчин дом и после в токуда, за жалост няма сърдечна дейност, не се движи, но си отговаря на седмиците. така че във вторник ще извършим процедурата.
искренно се надявам да съм последната напуснала темата без бебе и всички да имате здрави бебочета на финала.

Общи условия

Активация на акаунт