ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Хоп, и аз във вашата тема,защотото живот и здраве ще обзавеждам скоро едно студио. Сега ще гледам за най-практичите идеи в Икеа,защото е едно помещение с кухня,столова и спалня и имаи и скосявания-голямо предивикателство е  Joy

Изетох цялата Тема 9, но не видях да е обсъждано-някой има ли отзиви за леглото Хемнес с чекмеджетата и втория матрак?

# 166
Това легло само съм го виждала в магазина, но го нямам. На мен ми харесваше за детска стая, но в нашата няма място за пълно изваждане на втория матрак. Иначе серията е много здрава, само боята се очуква, ако наоколо се навъртат деца и играчки.

# 167
Cerrone, няма да й давате гардероба, я  Laughing

...само ако дойде с отверката, че вече е сглобен ...

Ехе, честито! И ние си избрахме тези врати. А дръжките къде са ви?  Simple Smile
С теб се засякахме в темата за кухни и там аз твърдях, че нашата кухня ще е почти като вашата Wink
Сега обратното Simple Smile

Имаме най-различни дръжки събирани през годините - основно от ZARA HOME де. Така, че най вероятно ще са някои керамични шарении. 

# 168

С теб се засякахме в темата за кухни и там аз твърдях, че нашата кухня ще е почти като вашата Wink
Сега обратното Simple Smile

Имаме най-различни дръжки събирани през годините - основно от ZARA HOME де. Така, че най вероятно ще са някои керамични шарении. 
Grinning Много яко! Исках да видя дали по дръжки  hahaha си съвпадаме, но вие сте проявили повече творчество, със здраве да си го ползвате Simple Smile

# 169
  • Варна
...

Изетох цялата Тема 9, но не видях да е обсъждано-някой има ли отзиви за леглото Хемнес с чекмеджетата и втория матрак?

Една приятелка го има от 4-5 години, не е мръднало.

# 170
Здравейте!
Чета ви редовно, благодарна съм на всички за отзивите - много са полезни.
Имам молба, ако някой ходи скоро към Икеа, последния път си купих тези кошнички, но съм забравила да взема кукички ooooh!
Моля, ако някой може, да ми ги вземе.

# 171
Според сайта не са налични в момента, на 22-и ако ги има ще ги взема. Пиши ми на лично колко искаш.

# 172
Според сайта не са налични в момента, на 22-и ако ги има ще ги взема. Пиши ми на лично колко искаш.

На 7 май бяха свършили в румънската - знам защото и ние ги търсихме.

# 173
Ние ходихме точно на седми, имаше ги кукичките, даже ги държах в ръка  ooooh! обаче се отплеснах по нещо друго и ги забравих. Бяха в едни дълги пакетчета - 5 броя вътре и стояха точно до кошничките и лайсните. Имаше и по-големи като модел, те бяха в друга опаковка.
Ще съм много задължена, ако някой ми ги вземе, едно пакетче ми е достатъчно - да си закача кошничките.

# 174

Какво да не се купува в Ikea  Wink

1. Матраци
2. Имитация на изделия от дърво, които ще използвате всеки ден
3. Сервизче
4. Качество Прибори за хранене
voila   bouquet
http://shine.yahoo.com/event/financiallyfit/what-not-to-buy-at-ikea-2482669/

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 11:50 от vivaldi

# 175
На мен ми бяха казали, че матраците били добри  newsm78
За сервизите, чинии ли имаш предвид ? Серията 365 е изключително качествена, много трудно се чупи, издържа на миялна, блести след 3 години ежедневна употреба. По-дебелите чинии (и по-евтини) действително от най-малкият удар се чупят и от рязане на храната с нож се надраскват.
Лъжици и вилици имам, нормално качество за цената. Няма ръжда, но помътняват с употребата.

# 176
  • Стара Загора
Аз спя на Икейски матрак от два месеца. Засега никакви проблеми нямам. Освен, че не ми се става сутрин  Mr. Green

# 177
  • ENGLAND
Е, и ние сме с матрак от Икеа вече 6 години, супер удобен и не е мръднал.
Видях линка, пълни глупости са писанията, особено т.5.

# 178
Аз нищо не казвам за матраците, защото децата спят на тях, не ние. Но е факт, че се държаат много добре (не се вдлъбват, както някои)...Никой не се е оплакал да го боли гръб до сега.  Thinking И бебешки с пружини имах и след 2 деца си беше като нов. Та не знам каква е целта на този, който пише критиките.

# 179
И последно кога се очаква да отвори нашата Икея? Трябва ми детска стая  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт