ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 977
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
вчера е имало ужасен инцидент в нашата икеа. работник е бил премазан от тонове желязо. вече докарват вътрешните големите стилажи и нещо се е объркало и краниста ги е стоварил върху човека.
 Cry

# 151
вчера е имало ужасен инцидент в нашата икеа. работник е бил премазан от тонове желязо. вече докарват вътрешните големите стилажи и нещо се е объркало и краниста ги е стоварил върху човека.
 Cry
Oфффф коя е тя вашата Икеа , де ... ей като вземете така да пишете . Tired
Вашето , нашето , тук при нас , там ... върви се сещай за къде става дума. ooooh!

# 152
Mагазинът, който се строи край София. За сега е единственият в БГ.

Съжалявам за човека, стана ми мъчно...

# 153
 Sad
Горкият човек и горкото му семейство...

# 154
 Cry
Oфффф коя е тя вашата Икеа , де ... ей като вземете така да пишете . Tired
Вашето , нашето , тук при нас , там ... върви се сещай за къде става дума. ooooh!
Права си, досадни сме с това "наше". Ще си взема и аз поука.  Wink

А за злощастният случай нямам думи.  Tired

# 155
  • софия
ами аз нали си знам къде съм и за какво си мисля иии... сещайте се де  Wink

# 156
И аз казвам нашата, ама понеже на повечето от нас им пише на профилите къде са и за това...  Simple Smile

# 157
В събота сме в Букуреще-Румъняца. Ще ни познаете по гардероба в количката  Laughing

...Равносметката е повече от добра - вземайки предвид, че Шакира сън не спа и направи всичко възможно да ни догони по Букурещките булеварди само и само да види какво сме си купили от Икея  Grinning Егати досадата е тая ...

Превъртете на 08:57 мин http://www.dailymotion.com/video/xilj33_shakira-arrived-in-bucha … st-07-mai-2011_tv

# 158
  • София
 Joy Ей, Сиси разбрала е явно, че сте взели последната бройка и е искала да ви я откупи, та за това ви е гонила  Mr. Green

# 159
А аз си мислех, че Букурещ е скучен град  Mr. Green

# 160
Cerrone, няма да й давате гардероба, я  Laughing

# 161

...само ако дойде с отверката, че вече е сглобен ...

# 162

...само ако дойде с отверката, че вече е сглобен ...

Ехе, честито! И ние си избрахме тези врати. А дръжките къде са ви?  Simple Smile

# 163
Cerrone, идеално си е паснал гардероба на мястото! Шакира да се пукне от яд Wink

Момичета, споделете как върви строежа на "нашата" ИКЕА!

# 164
Ами отвън е почти на 100 % облечена, някакви стълби са монтирани, големият билборд е вдигнат, но като че ли сега вече започва работата им вътре и не може да се прецени докъде са стигнали. Работят сериозно, и те, и фирмите на Околовръстното. Отворят ли пътя по график, отварят и Икеа-та.

Общи условия

Активация на акаунт