ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 111 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
П.п. Не ви хареса това, че още е е ясно дали  ще са високи цените...тъкмо се засилих. И това, че ще я зареждат гърците не ми е на сърце  Rolling Eyes

Сама ще видиш, че Икеа предлагат различни нива на цени. Ако искаш да се ориентираш в тавана на цените, разгледай серията Ikea Stockholm. Моите впечатления са, че мебелите от тази серия често са с най-високи цени измежду всички предлагани, понеже предлагат най-качествени материали (напр. масив и естествен фурнир), изработката е прецизна, дизайнът е изчистен и е класически скандинавски. Някои от продуктите от Ikea Stockholm дори са придружени с допълнителна гаранция. Това са най-скъпите продукти на Икеа. Peace

# 481
  • София
Какво точно имаш впредвид под "асортимента на Айко и Комо"? Няма теракот и гранитогрес, паркетът също не е в изобилие, има само няколко модела. Магазинът е за мебели основно.

Да, това имах в предвих, всякакви мебели, декорации, и т.н. Така наредени цели стаи  и всичко се продава....много ми допада така  Peace Като видиш една картина на стената , изглежда много по-различно от един куп на земята и да премяташ  Wink Същото и за лампите.

Hug

# 482
  • София
А килими имат ли? Може ли линк, ако имат  Praynig
Или да си търся поне това докато отворят  Grinning

# 483
# 484
# 485
В тази тема настъпи затишие пред буря  Simple Smile

Аз все пак да питам, някой да е виждал на живо новите tranetorp и sigurd, много ми харесват на картинката  Crazy

# 486

20.9. Отваряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=993809

урааааааааааааааааааа

# 487
  • Тракийка в Софийското равно поле....

урааааааааааааааааааа

Закъснели са от Труд с това откритие. Тук вече се чу новината  Mr. Green

# 488
  • София-в сърцата на моите деца

урааааааааааааааааааа

Закъснели са от Труд с това откритие. Тук вече се чу новината  Mr. Green
е, те нали тука четат Laughing

# 489
  • EU
Да споделя моят опит с килимите: имам два- един детски от серията FABLER много добър вече 5, 6 години не е мръднал.
И един вълнен, голям за хола. Вече няма от тази серия, но повечето които се предлагат са подобни
От него не съм доволна, препоръчвам да избирате тъкани килими  Peace

# 490
П.п. Не ви хареса това, че още е е ясно дали  ще са високи цените...тъкмо се засилих. И това, че ще я зареждат гърците не ми е на сърце  Rolling Eyes

Сама ще видиш, че Икеа предлагат различни нива на цени. ...

"Не може да се каже, че мебелите на ИКЕА ще са по-скъпи в България, отколкото в Гърция, защото ценообразуването на компанията е съобразено с местния пазар, коментира пред журналисти в края на юли Тео Муратидис, мениджър на столичния магазин."
Източник http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=993809

# 491
Подозирам, че и ще зареждат от нашия пазар и да не очакваме качество съпоставимо с това в шведска икеа примерно  Rolling Eyes

# 492
Ако нашата Икеа ще зарежда с български мебели или от от бълг. производител, то нещата, който ще виждаме ще са като в другите мебелни къщи.

Но ако иска да вземе пазарен дял препоръчвам поне цените на тези бълг. мебели да са по-ниски от другите мебелни вериги.

# 493
Подозирам, че и ще зареждат от нашия пазар и да не очакваме качество съпоставимо с това в шведска икеа примерно  Rolling Eyes

Извинявай, но това са пълни глупости. Знам за поне 3 малки предприятия, които от години имат договор с  ИКЕА. Пълни фантазии са, че ще започнат да произвеждат всичко за БГ пазара тук, хем да им е по-евтино, хем по некачествено.

ИКЕА имат утвърдени стандарти за качество, които е спазват независимо къде е фабриката,... а тази фабрика произвежда и за Румъния, и за БГ и за Франция например.

Предлагам да спрете с фантазии на тема качеството на ИКЕА и да се опитвате по заобиколен начин да правите реклама на БГ копията.

# 494
В България всичко е възможно, не виждам основателна причина да не гледаме с подозрение на всякакви "добри" неща. Примерно за много хора "гръцки собственик" е равносилно на "византийски номера" ... надявам се да не съм лош пророк все пак.

Общи условия

Активация на акаунт