ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 916
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София-в сърцата на моите деца
Вчера  получих в къщи каталога! Пощаджийката звънна на вратата и ми го даде newsm44
Много хубаво изглежда и хубаво мирише....мммм!
Имам си забавление за празниците...!!

# 691
Откраднах това от една друга тема тук за ИКЕА

# 692
  • София
 Joy

# 693
Аз разгледах каталога и не виждам нищо кой знае колко хубаво и евтино в него.Май само рекламата беше голяма.Има и много красиви неща, но те определено струват скъпо, както и по другите магазини.Аз от доста време чаках да отворят Икеа и отлагах купуването на мебели, обаче сега виждам, че не е трябвало, защото цените са като навсякъде другаде.

# 694
  • Beyond the Frontiers
Аз разгледах каталога и не виждам нищо кой знае колко хубаво и евтино в него.Май само рекламата беше голяма.Има и много красиви неща, но те определено струват скъпо, както и по другите магазини.Аз от доста време чаках да отворят Икеа и отлагах купуването на мебели, обаче сега виждам, че не е трябвало, защото цените са като навсякъде другаде.

Да, но специално аз откривам едно значително преимущество - навсякъде другаде има избор в ограничени размери - т.е. от конкретен модел един размер гардероб и толкова. Ако не те устройват минаваш на вариант по поръчка, който не е толкова евтин. В Икея от гардеробите, които ме вълнуват има толкова варианти и възможни комбинации, да не говорим и за възможността сам да избираш, как да ти е вътрешното разпределение и подредба на гардероба. Да, и не на последно място стоките се поддържат в наличност. Последният път за едно антре -шкаф за обувки и зкачалка, чаках 30 дена.

# 695
Честито на тези, които вече са получили каталога. Онзи ден питах в пощата и ми казаха, че на моя адрес ще има доставка чак на 27!  ooooh! Разгледах го онлайн, но си е друго като го държиш в ръце. Дори в шеговита форма им предложиш да си платя, ама не ми дадоха. Боже, докъде стигнах: да предлагам пари за рекламна диплянка! Mr. Green

# 696
КЪДЕ трябва да се обадим, за да си получим безплатния каталог?

# 697
  • София
НИКЪДЕ! Каталогът се получава с пощата, за София, Перник, Кюстендил, Пловдив и Пазарджик. Търпение, когато отворят магазина ще го има и там в наличност, още на входа.

# 698
Честито на тези, които вече са получили каталога. Онзи ден питах в пощата и ми казаха, че на моя адрес ще има доставка чак на 27!  ooooh! Разгледах го онлайн, но си е друго като го държиш в ръце. Дори в шеговита форма им предложиш да си платя, ама не ми дадоха. Боже, докъде стигнах: да предлагам пари за рекламна диплянка! Mr. Green
И тук (Гърция) има недостиг на каталози. Сестра ми ми изпрати бг варианта и си го взех на детската площадка, докато децата се люлееха - е, 4 човека ме питаха кога е пристигнал и че го чакат с нетърпение  Laughing
За сравнение - доста от нещата, които са нова колекция, пък и от старата, не видях в каталога. Също и цветове на някои стоки са ограничени.

# 699
  • София
Аз разгледах вече каталога и даже го сравних като цени с италианския и гръцкия. С изненада установих, че има доста неща, които са най-евтини тук. И на много места забелязах, че в гръцкия каталог цените са доста по-високи от италианските.
На първо четене бебешките кошарки ми се сториха много изгодни  Peace

# 700
Ох, прочетох "бебешки кошмари"  Joy  Има ли го онлайн българския някъде?

# 701
# 702
# 703
  • В най - голямото село

Цитат
Всички големи марки продават по-скъпо на българския пазар. Веднага един простичък пример – големите модни брандове в родните молове. Защо когато излезете зад граница се връщате с натъпкан куфар евтини маркови дрешки? Това е България - вътре ни цакат с ниски заплати, а чуждите фирми с високи цени

Това много ми хареса.

# 704
  • Стара Загора
Да ми хареса?
Това е тъжно и жалко...

Общи условия

Активация на акаунт