ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 967
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
"Спокойно" едва ли ще го разгледате, по-скоро ще станете част от лудницата  Twisted Evil

# 586
Здравейте  Grinning, знаете ли дали Икеа правят накакви намаления в деня на откриването на магазините си?

# 587
# 588
забелязвате ли,че днес рекламния фон на бг мама е с икейски продукти-явно ИКЕА започват рекламната си кампания  Laughing

# 589
  • София
Колко кликах на тая реклама, ама нищо не излиза още  Mr. Green
Много подло от тяхна страна  Crossing Arms

# 590
  • гр. София
Ама разбира се ,че трябва да започнат оттук. Laughing
От колко години ги обсъждаме и пазаруваме от съседските магазини с надеждата ,че най-сетне ще се имаме такъв магазин и у нас. Hug

# 591
Подавам официално оплакване:
Не стига, че една година мъжът ми работи по Икея.
Не стига, че на официалното му запитване дали не може да се сдобие с каталога предварително са му отговорили, че няма начин.
Ами точно на 3-ти от когато започва разпространението му заминаваме в отпуск и някоя гад ще ми го отмъкне от вратата. Sad

# 592
  • София
Подавам официално оплакване:
Не стига, че една година мъжът ми работи по Икея.
Не стига, че на официалното му запитване дали не може да се сдобие с каталога предварително са му отговорили, че няма начин.
Ами точно на 3-ти от когато започва разпространението му заминаваме в отпуск и някоя гад ще ми го отмъкне от вратата. Sad

Защо не помолиш някой познат, който не се интересува особено от каталога, да ти даде неговия (ако действително всички получат). Все пак надали всички тръпнат в очакване за тоя каталог... 100% много хора дори няма да го разгледат.

# 593
В ИКЕА продават ли се матраци?

# 594
В ИКЕА продават ли се матраци?
Да

# 595

А как са, има ли доволни/недоволни?

# 596
  • Стара Загора
Аз спя на техен матрак от няколко месеца, нямам оплаквания засега.
Явно си улучих оптималната твърдост за мен, защото гърбът ми се чувства много добре.

# 597
И аз спя на техен матрак от няколко години (2-3) и съм доволна.  Hug За мен би могъл да е малко по-висок (>14cm), но такъв съм си го избрала.   Blush

Честит каталог на гръцки!  atwork Чакам с нетърпение вариант на български! newsm71

# 598
Аз определено не бях така запозната с ИКЕА, познанията са ми от прочетени тук коментари. Но хвърлих око на гръцкия каталог и ме очарова  Heart Eyes има много хубави нещица, а да питам дали ще има такъв онлайн бг каталог и дали ще може да се поръчва от нета newsm71

# 599
  • София
най-отгоре има една реклама, че ще го доставят до дома безплатно:)
супер, нямам търпение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт