ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Първите каталози на Икеа ще се носян от пощальоните към Български пощи.Няма да се пускат в пощенските кутии,а ще се слагат на вратата на всеки апартамент от последният етаж надолу...
Един каталог тежи 400грама...
Майка ми е пощальон и се надявам да оцелее,при положение ,че има към 1000 и кусур апартамента и въпросните каталози,ще ги разнасят за чест и за слава....

Извинете,че ви занимавам със странични неща,но ми стана много болно,когато майка ми го каза по телефона,преди малко.

А така я чакам тази Икеа да отвори!

# 571
Te Български пощи са си взели своето от Икеа, друг е въпросът какво ще дадат на разносвачите- най-вероятно НИЩО  Rolling Eyes

# 572
Честит ви нов каталог 2012 год. Grinning
http://onlinecatalogue.ikea.com/IT/it/2012/IKEA_Catalogue/

# 573
  • софия
от 1 януари ли е той

# 574
Записвам се при вас   bouquet

# 575
Някой знае ли ,дали все още набират персонал (мъже)за магазина или са приключили?

# 576
  • Пловдив
Интересна тема

# 577
  • София
Здравейте, отдавна не съм се включвала в темата. Да ви разкажа да моята каръщина с Икеа. Пътувахме с мъжа ми до Краков с колата, аз тайно съм си запаметила GPS координатите на магазина в навигацията и през целия път от България го обработвам\мъжа ми\ и о!чудо той се нави да отидем. Та отиваме ние и аз съм се наточила за новия каталог, предварително съм видяла, че цените в Полша са по-добри от тези в Солун и Букурещ и изненадаааа! Целия паркинг на Икеа е разкопан за ремонт, шатрата с градинските екстри е склад. Целия магазин е изтърбушен и се обзавежда с новите артикули от новия каталог, ама тях, както и каталога още не са налични и въобще няма нищо. Ама нищо! Само част от артикулите са налични и то на приземния етаж с джунджуриите. Половината рафтове бяха празни, имаше съобщения, че от другата седмица всичко ще е наредено по новия каталог, извиняваме се за неудобството и пр. А аз се чудех, че в магазина няма много хора. Просто уцелихме единствената седмица в годината, в която Икеа сменя асортимента! Както и да е, аз накупих разни дреболии, но мъжа ми беше бесен, накарах го за замени разходка до ски-шанците в Закопане с разходка в Икеа. Сега и аз ще чакам нашата Икеа.

# 578
  • Deutschland/HE
а дали ще има www.ikea.bg?

# 579
  • гр. София
Най-вероятно ,но сигурно чак при откриването на магазина.
Поне такова беше положението при Лидл.

# 580
  • София

В страницата им във Фейсбук пише, че ще заработи от 20.09.2011 г., когато е и откриването Simple Smile

# 581
Много харесвам ИКЕА, вероятно ще пропусна откриването, ще раждам на 19.09, но пък поооооосле.....

# 582
  • София
То и без това на откриването сигурно няма да е много приятно да се разхождаш из магазина и да разглеждаш. Така де.. сигурно ще е претъпкано.

# 583
То и без това на откриването сигурно няма да е много приятно да се разхождаш из магазина и да разглеждаш. Така де.. сигурно ще е претъпкано.

не само на откриването, ами поне няколко дни след това  Laughing
при все цялата ми любов към ИКЕА и нетърпението ми, смятам да изчакам 2-3 седмици и да отида в работен ден в 2 следобяд примерно. Никак не ми понясят тълпите...

# 584

не само на откриването, ами поне няколко дни след това  Laughing
при все цялата ми любов към ИКЕА и нетърпението ми, смятам да изчакам 2-3 седмици и да отида в работен ден в 2 следобяд примерно. Никак не ми понясят тълпите...

Ха- ха същото предложение направи и съпругът ми. Докато детето е  на детска градина да си вземе по един ден отпуска и да разгледаме спокойно магазина Joy

Общи условия

Активация на акаунт