ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Това, което ме притеснява е, че артикулите ще са 3500 на фона на над 7000 за веригата. Смятам, че, както винаги, в началото ще пуснат непродадената стока от цял свят, за да си възвърнат загубите и реално нови неща могат да се очакват най-рано след половин година.

Не ми се иска да е вярно . Ще отблъснат много клиенти , мен със сигурност .

# 556
В статията пише , че от 3.09. ще започне разпространение на каталога им.
Някой има ли идея как точно ще става това   newsm78

# 557
Тук получаваме новите им каталози в пощенските кутии. Те не са толкова големи като формат.

# 558
Тук получаваме новите им каталози в пощенските кутии. Те не са толкова големи като формат.
Да, но нали трябва да си го поръчаш от сайта, а като няма сайт...

# 559
Не, не трябва  Grinning Миналата седмица получихме новия каталог без да сме поръчвали нищо. Не знам в България как ще се уреди разпространението на каталозите, тук пощальонът ги пуска в кутиите. Може би ИКЕА ще използва същия принцип или пък собствени доставчици, които да обикалят блокове и къщи и да пускат каталози в кутиите на хората.

# 560
  • София
Иии дано пуснат в мойта кутия!!  Grinning

# 561
Ние имаме Ikea Family карта и ни пращат по пощата брошурката с намалените по нея неща. каталог - не, нито съм си поръчвала, нито съм си вземала от магазина, аз си гледам онлайн каталога.

# 562
В Италия пускат каталога за продажба по щандовете за списания, откъдето може да се купи. После, тъй като каталогът по правило е безплатен, в магазина връщат парите, ако си ги поискаш.
Масово разпространение по пощенските кутии, ако нямаш карта Ikea Family или не си поръчал онлайн, няма.

# 563
  • София
В Италия пускат каталога за продажба по щандовете за списания, откъдето може да се купи. После, тъй като каталогът по правило е безплатен, в магазина връщат парите, ако си ги поискаш.
Масово разпространение по пощенските кутии, ако нямаш карта Ikea Family или не си поръчал онлайн, няма.

Това ми се струва странна система.. първо си го купуваш, после ти връщат парите....  Confused

# 564
Ами има смисъл - дават ти още един стимул да отидеш до магазина - да си получиш парите обратно  Laughing
В Гърция не са особено последователни - веднъж ни бяха доставили един по пощата, но като цяло само в магазина ги раздават. Но може и да зависи и от това къде живееш...

# 565

Това ми се струва странна система.. първо си го купуваш, после ти връщат парите....  Confused

Каталогът е безплатен в магазините на Икеа. Купува се с пари от магазинчета за списания, щандове по супермаркети и т.н. вериги, които нямат общо с Икеа и нямат интерес да раздават чужди рекламни материали безплатно. Надявам се, че сега обясних. Simple Smile

# 566

Системата е супер, аз не съм обърнала внимание дали и тук е така. Първо щом трябва да платиш, ще се замислиш трябва ли ти наистина този каталог преди просто да вземеш ей така. Ако пък отидеш да си искаш парите - ами основната цел е изпълнена - докарали са те в магазина  Simple Smile

# 567
Това, което ме притеснява е, че артикулите ще са 3500 на фона на над 7000 за веригата. Смятам, че, както винаги, в началото ще пуснат непродадената стока от цял свят, за да си възвърнат загубите и реално нови неща могат да се очакват най-рано след половин година.
Всъщност в статията пише: "От 3 септември ИКЕА започва и разпространението на своя каталог с мебели и аксесоари. В него са включени 3500 продукта, като цената им ще е валидна цяла година. В магазините на ИКЕА има около 7500 артикула."
Доколкото схващам в каталога има 3500 продукта, а в магазина ще си има 7500...

# 568
Предполагам, че ще го разпращат масово като за начало, особено в София, следващите години може и да променят системата  Thinking

# 569
  • София
Всъщност в статията пише: "От 3 септември ИКЕА започва и разпространението на своя каталог с мебели и аксесоари. В него са включени 3500 продукта, като цената им ще е валидна цяла година. В магазините на ИКЕА има около 7500 артикула."
Доколкото схващам в каталога има 3500 продукта, а в магазина ще си има 7500...

Ами дано да не са намалени артикулите.. набелязала съм си разни неща от сайта им и ако ги няма ще съм разочарована....

Общи условия

Активация на акаунт