Тема Незабравима 186

• 37 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Момичета...такъв вариант с хотелска стая....там Арас и пак ревност и недоверие...хич,ама хич не ми се гледа  smile3555 smile3555 smile3555
След всичко,което преживяха,възможно ли е една такава интрига да издържи?Вече е глупаво...
Не мисля,че Арас би се поддал на какъвто и да е шантаж от страна на Бату,друг е въпроса дали  и той не е подлъган да иде там  newsm78 И под какъв претекст биха извикали Еда в хотелска стая... едва ли ще е от името на Харун...имат си дом,защо им е да се срещат по хотели???Ако е някакъв вид бизнес среща...обяд,вечеря-да,но не и стая  Naughty Naughty Naughty Цялата тази история ми издиша отвсякъде  ooooh!
Диди,може да не ни се гледа пак ревност и недоверие,но явно това са ни подготвили  ooooh! ooooh! ooooh! Явно Арас е изнуден от Бату да направи това,мисля си че държи насила Назан и той за да я освободи се съгласява на тази отчаяна постъпка. След цялата история с Едже,Еда вярва безрезервно на Харун,но дали той на нея,съмнявам се  newsm78 newsm78 newsm78  А и защо да не се виждат в хотел,все пак са младоженци,имат си халки,може да си прекарат поредната брачна нощ в хотел  hahaha hahaha hahaha

# 46
  • София
Толкова съм въодушевена ......от прекрасните снимки.Място не мога да си намеря newsm68 smile3525 newsm44Ама пък толкова много и хубави......

loveuuu

Захарен памук

Красавице....щастлива си нали
Аз виждам любовта в очите ти
Ухаещите ...рози.....остави
С мен ела….да видиш колко те обичам

Ухаеш ми на ...захарен памук
Тъй сладък ..цветен ...екзотичен
Ела....и страстна ти бъди
И покажи ми ...колко ме обичаш

Това си бяхме.... обещали
Да бъдем заедно и ден и нощ
Сега напълно сме го осъзнали
Ела Еда....и накажи ме с любов

loveuuu

# 47
# 48
# 49

Златна рибке,страхотен омлет от "Яйца" си ни спретнала smile3501 newsm51
Ир, много хубаво стихче на Дж. Гарлин. newsm51
Боб,  много хубав "Захарен памук".Дано Еда го накаже наистина с любов и после  pregnant  smile3501 newsm51
Компания,желая Ви лека нощ.

# 50
Здравейте незабравима и неуморна дружина . Hug Heart Eyes
Мокси благодаря ти за прекрасното райско кътче  txtloves txtloves lovekiss lovekiss lovekiss
Боб последните няколко дни музата ти е неуморима и неудържима .  bouquet  bouquet  bouquet Браво ,евала ,машала  Kissing Heart Flowers Bouquet Kissing Heart Flowers Bouquet Kissing Heart
Кесарче проект № 10 е  newsm74 newsm74 newsm74 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Благодаря на момичетата за фрагмента и за красивите снимчици който сте постнали  lovekiss lovekiss lovekissе както се казва след последните тежки серийки ще ни покажат и малко светлинка в тунела но от края на фрагмента се усеща ,че това щастие няма да е за дълго .  newsm78 Tired

# 51
Толкова съм въодушевена ......от прекрасните снимки.Място не мога да си намеря newsm68 smile3525 newsm44Ама пък толкова много и хубави......

loveuuu

Захарен памук

Боб,
страхотно е. Толкова чувствено и романтично  txtloves txtloves txtloves

# 52
...............

Яйца
Обичам сутрин на закуска,
омлет да хапна с чушка,
че тежък е работния ми ден
и искат много - все от мен.

Наличен имам аз харем,
към мен е начислен:
Мелда, Ферда...Еда
кокошите яйца не стигат вече за беда.

С чушки и с орехи
не стават бляскави доспехи.
Започвам с пъдпъдъчите яйца-
да види зор Еда.

Показа сутиен неразкопчан-
направи ме за срам. Embarassed
Ще трябва туй петно да се изтрие
отново с ореол да ме обвие.

Мъжката ми мощ ще я залее.
Газелка друго ще запее.
С копие напред,
за обгрижване е ред.

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 53
По въпроса за обувките на покойника, попитах моята учителка. Тя ми отговори, че са изучавали традиции и е срещала и тази. Не си спомняше точно, а и в Турция има много разнообразни традиции. Все пак, обяснението й беше – това е нещо подобно на нашата традиция да се покрива огледалото, за да може душата на починалия да намери пътя си към отвъдното. Така и с обувките – за да може покойният да си отиде към другия свят, а не да се върне душата му.
Също тя спомена, че не е чувала подобна традиция да се среща в мюсюлманската общност у нас.

Благодаря за отговора който бях задала.

# 54

loveuuu

Захарен памук

loveuuu
Боб, вълшебен стих. bowuu

# 55
Без думи съм! СТРАХОТНИ СТЕ!

# 56
# 57

Все  за тоз момент си мисля.
Като гледам Еда как гледа след това, явно паднало им се е бебе. bowuu bowuu

Тя, милата, все така гледа при таз дума.Явно се сеща за тежките си бременности. newsm78
Виж Харун лети. То на чужд гръб и сто деца може да натъкмиш. hahaha hahaha

# 58

Мокси оформлението ти е страхотно .Браво и на теб и на Боб за прекрасното и творение.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59

Тя, милата, все така гледа при таз дума.Явно се сеща за тежките си бременности. newsm78
Виж Харун лети. То на чужд гръб и сто деца може да натъкмиш. hahaha hahaha
Така е скъпа...Хубавелко има норматив да "покрива", няма време за губене... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт