Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 165
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Не смея да твърдя, но имам вече впечатления за употребата на кокосовите
продукти - мисля, че наистина е добър заместител на млечните. Гледам, че
металните кутии удивително бързо се изпразват, а то рожбето си взело за
навик да си пийва направо от тях  Joy Чудесен десерт е  Hug

# 181
Не на фирма Thai е, в метални кутии, гъста като готварската семтана не е на прах, течна е. не мога да намеря снимка точно на същата но съдържанието беше мнгоо хубаво Simple Smile и по етикет...
Ще я снимам ...

# 182
момичета ще ви бъда благодарна ако споделите къде в магазинната мрежа мога да намеря тези кокосови продукти-сметана  масло и млякото.благодаря ви Heart Eyes

# 183
Едното го поръчвах по интернет, от магазин за био-продукти,
а другото купих от или Била, или Пикадили, не помня.

# 184
Кокосова сметана и кокосово мляко от Пикадили,
кокосово масло от онлайн магазин.

# 185
  • софия
сладки ли са, сметаната става ли за готвене?
по-точно сладнят ли, че на мен кокоса с този аромат си ми е за десерт

# 186
малеее никой не пишееее Grinningядете козунаци и кифли ааааа Mr. Green аз от вчера ги поопитвам от тук-от там и си се спотайвам Twisted Evilнооо до неделя ще е така. после пак ще влизаме в крачка. хайде и на вас да ви е сладко колкото ми е на мен. Laughingи весели празници  bouquet

# 187
Весели празници, момичета!  Grinning Ами аз не ям козунаци, само ги правя. Ям агнешко, но днес съгреших. Blush ... със шепа и половина стафиди. И сега ми иде да  Sick. Много ги обичам, но не знаех, че чак така може да ми се догади от тях след толкова време режим. Просто ужасно ми е сладко и неприятно и май това ще ми е последната грешка поне докато не станат на татко ми ягодите.

# 188
Весели празници, момичета!  Grinning Ами аз не ям козунаци, само ги правя. Ям агнешко, но днес съгреших. Blush ... със шепа и половина стафиди. И сега ми иде да  Sick. Много ги обичам, но не знаех, че чак така може да ми се догади от тях след толкова време режим. Просто ужасно ми е сладко и неприятно и май това ще ми е последната грешка поне докато не станат на татко ми ягодите.
Весели и светли празници!
Аз също не ям козунаци, но обожавам Великден заради яйцата, агнешкото, зелената салата с репички и боренето с яйца Simple Smile
От ягодите няма да се чувстваш така, но виж, стафидите са друго нещо, всякакви сушени плодове, са все едно ядеш шоколадови бонбони /почти де Simple Smile /

# 189
  • софия
Честит празник на всички, малко със закъснение  Simple Smile

аз пък ядох от всичко, и то по много, направо ще се пръсна  Sick

# 190
Моди, останах с усещането за нещо доста по-тежко от млечен шоколад.  Simple Smile

# 191
Кой се тъпкал ,кой не  Mr. Green Много сте салдки:)
Аз бях болна и ни козунаци ,ни нищо не съм яла.....

# 192
Ние пък бяхме в ремонт, и аз се разболях, голям празник ...  ooooh!
Ядох каквото ми падне, ама главно салата.
НЯкой горе беше питал, дали е сладка сметаната - не като готварската е на вкус.
Днес или утре ще си купя и ще снимам.
Имам въпрос, кокосовото масло го нагънах с лъжицата и след това зверски ме сви жлъчката. Дали може да има връзка между двете, все пак е мазнина, а аз имам  камък в жлъчката ?

# 193
добро утро

надявам се сте прекарали добре празниците и че поне сте си починали

сега гледам, че и болни имало
бързо оправяне  Hug

тук е невероятно лято
ходихме навън по летни дрехи
якетата ги слагахме след 18ч, когато слънцето ставаше доста ниско и се усещаше хлад, но само край морето
навътре в града си беше жега

правих козунаци във високи форми за мъфини
станаха страхотни - меки и пухкави
http://lappland.snimka.bg/daily/velikden-2011.588125.23205824

аз хапнах 3 такива мъфина
и разбрах, че не са за мен
докато моите хапнаха и спряха, аз можех да продължа
добре, че с този режим се научих на контрол и се спрях на време
преди изобщо нямаше да успея да се спра
този път обаче освен че спрях, хапнах и доста салата след това, за да не чувствам глад след инсулиновото включване
после обаче излязохме и ходихме едно 10км навън по слънце
та се надявам щетите да не са големи

правихме агнешко краче клефтико
чудесно е и да се консумира студено към една добра салата

открихме и рибния сезон
но нищо не хванахме освен тен и една стара и голяма рибарска макара
иначе 1/2 твърди, че видял нещо голямо да се мята във фиорда и да прави големи вълни
ЛохНес може би  Joy

... със шепа и половина стафиди. И сега ми иде да  Sick. Много ги обичам, но не знаех, че чак така може да ми се догади от тях след толкова време режим....
всички сушени плодове се сушат със захар
единствено домашно сушените са натурални
затова ти е станало така

...Имам въпрос, кокосовото масло го нагънах с лъжицата и след това зверски ме сви жлъчката. Дали може да има връзка между двете, все пак е мазнина, а аз имам  камък в жлъчката ?
да, връзка има
камъните и песъчинките в жлъчката се получават при високовъгл. и нискомазнинно хранене
именно мазнината при хранене промива жлъчката от песъчинките
но тя може и да разтвори постепенно камъните
както и да ги размърда и да предизвика криза
затова с мазнините трябва да се действа внимателно
съвсем по малко се консумира и постепенно се увеличава количеството
ако се усети дискомфорт, се намаляват мазнините и след време пак се прави опит да се увеличат леко
много плавно и постепенно

успех с този проблем  Hug

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 19:28 от Анонимен

# 194
  • софия
и аз ще си купя утре кокосово мляко и сметана, дано да не са голяма цифромания  Mr. Green

аз пък получих бъбречна криза като почнах режима, сигурно пак от мазнините и многото вода изкарах някакви камъчета и песъчинки тогава

Общи условия

Активация на акаунт