Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
WASP-чето мина като фурия,а за бульона нищо не каза
...

ето
копирам направо както го пратих на ♥ Fairy Tale ♥ на ЛС
http://www.fineli.fi/index.php?lang=en

извинявай, нямам много време
виж в тази база данни
доста е пълна, може да намериш

ето това ми даде шв. база данни за 100 гр месен бульон:
Energi kcal:    8,00       
   протеини:    0,40    
   въгл.:    1,20    

мазнини:    0,20

за изтръпването - не знам
увеличи ядките - бадеми предимно да видим дали ще има ефект
иначе не се сещам за друго
ако искаш, питай лекар, може да се окаже важно

мими, разбира се
само се опитвам да те предпазя, давайки пример от личния ми опит
защото от дупката на хиперинсулинемията, която си докарах с подсладено кафе, излязох ужасно трудно
да не говорим, че миомата, която ми откриха няколко години след това, я свързвам именно с това ми състояние

уока го натворих вчера
любима манджа на семейството ни

остана и за днес или утре

ще спретна и едни пилешки бутчета със салата
и разни скариди ми се подмятат из фризера, нещо с кокос ще ги глася, само да намеря рецептата, че нещо не я помня съвсем

за З както обикновено: 2я, домат, котидж

# 721
Вземи си пилшко месце,нарежи го на хапки.Вземи си и бекон.Увиваш бекончето около хапката,забождаш на шиш и така си заформяш 5-6 шиша!Страхотна закуска!
Дроб с масло! малко пипер за цвят
яйцата под всякаква форма
Заега това се сещам!
Аз да се похваля минах по 78 и продължавам нататък.

# 722
или любимите ни "войници" на Джейми Оливър:
зелени аспержи, около тях се увиват ленти бекон и се пекат на силна фурна

сервират се с рохко яйце и се топят в него
ммм

# 723
Благодаря момичета, добре звучи ще пробвам и шишчетата и "войниците" Simple Smile)
За да има разнообразие, айде аз заминавам, приятно изкарване на почивните дни и да сме супер режимни Wink

# 724
Днес да се отчета З: нямаше (проспах я), О: пилешка пържола пълнена с разни работи(много вкусно стана) и за В: мисля да си направя яйца на очи върху канапе от плънката за пържолките и много вода изпих днес Simple Smile

За закуската, се сетих, че вчера гледах във форума на Спайдър спорт или някъде другаде, не помня вече. Та там имаше една супер идея във форми за мъфини се слага парче бекон или шунка (да стане като кошничка) и в него може да си сложите на ситно гъбки, краставички, маслинки, доматки и др и отгоре чупите едно яйце и печете на предварително загрята фурна на 220 за около 15-20мин. Звучи ми много вкусно на мен и мисля това да ми е закуска тези дни.

Видях някъде и палачинки от белтъци и жълтък, те също са добра идея за закуска, могат да се напълнят с най-различни неща. Simple Smile

Щък браво за кг-мите, продължавай все така Simple Smile И аз се теглих днес и от първото теглене около 3 кг някъде, но не е съвсем точно, така че по скоро 2,5 Simple Smile имайки предвид че карам колело, вървя много пеша и правя каланетиката. Simple Smile и  newsm79  и newsm75  и wash  и hang и чистя след идиотската ми котка Wink

# 725
добро утро

аз правя такива мъфини с големи печурки - пълня ги с бекон или шунка и ги пека
когато ми се видят готови, слагам кашкавал отгоре и запичам

моите палачинки напоследък са само от разбити яйца, изпечени в уреда за гофрети/вафли
мажа си ги с Филаделфия
иначе преди ги правех с яйце и брашно от смлени ядки

З: домат, сирене, яйце
О: св. с праз и зеле
В: кюфтенца с дом. сос (без соса)

лека седмица ви желая

# 726
Привет,
Тези дни съм все с малко калории и някакво нерегулирано хранене. Отпуските развалят всички режими Simple Smile
Вчера имах краставица със синьо сирене и малко масло по обяд и вечерта бяло сирене с домати. Междинно една праскова и малко пъпеш, както и чаша мляко. Така ми се ядеше от любимото ми грозде - ситен памид, обаче не намерих. От него всяка година хапвам по няколко пъти в краткия период в който го има на пазара. Друго грозде не обичам, а и като цяло плодове рядко ми се прияждат.

Днес започнах добре - малко трици с кисело мляко за закуска, 150 грама луканка и салата от моркови за обяд, едно кисело мляко съм взела за следобедна и довечера вероятно ще са яйца някакви и ще готвя пълнени чушки с месо, които май ще останат за утре.

Получих вече обратна връзка от близки, че съм отслабнала видимо - без да ги питам, адски съм щастлива, аз също усещам някои дрешки как са ми по-широчки, но няма да се качвам още на кантара, че може на кила да няма промяна и ще се сдухам  Joy

На всички успешна режимна седмица Simple Smile

# 727
Аз днес съм масло, зехтин, домати, яйца, калкан и естествено свински ребра. Направих обаче въглехидратно зареждане.Ей така, просто се реших след почти година режим. Беше каквото съм правила докато тренирах, варен ориз и варени картофи. Без сол. И беше ужасно, подут корем и главоболие. Никога повече няма да си го причиня. И ефекта е - за деня, а аз точно от това се опитвам да избягам.

# 728
Здравейте, едно бързо обобщение за последните няколко дни: не съм нарушавала, спазвам си всичко точно плюс много вода. Днес заредих наново хладилника и с моето мъжле продължаваме втора седмица Simple Smile.

michelangela simoni ще споделиш ли колко килограма си започнала преди една година и колко си сега и въобще как ти влияе този начин на хранене? Мерси предварително.

# 729
Много свалих. Повече отколкото ми се искаше. В интерес на истината и преди години трудно задържах килограми в идеални граници, обикновено слизах надолу. Режима ми влияе отлично. От детството си съм на него, просто не знаех, че си има и име. И след прекратяване на активна спортна дейсност и бременност реших, че мога да правя каквото си искам (разбирай и да пробвам какво е да се ядат боклуци) и това да остане безнаказано. Излизането от порочния кръг не ми е причинило никакви трудности и "галавоболия". Не съм и залитала, просто тялото явно си има памет и веднъж ако му се "напомни" какво е добро за него и се приспособява бързо. Да спомена, че никога не съм била на диета (според каквото разбират по-голяма част от хората, т.е. лишения и глад), но отказах алкохола. Пия по чаша вино с вечерята от време на време. 34-35 вече станаха свалените килограми Simple Smile

# 730
Браво, вдъхновяваш ме. Човек трябва да се обича и да прави най-доброто за себе си. Това което написа ме мотивира още повече Simple Smile И аз като теб не знаех че е нещо като режим и дълго време си го спазвах без да знам:)
Само да питам за маслото, зехтина и т.н. какво точно може да се яде. Зехтин виерж и маслото си е това, което е в станиол нали? И да не се използва олио. А олио от орехи или грозде става ли?

# 731
Ехааа, страхотни резултати!!!
Аз днес си почнах пак тренировките, тичах добре сутринта. За обяд хапнах една салата Ница в Хепи, която има всичко нужно за режима - марулки, домат, маслинки, риба тон, сьомга, варено яйце и някакво сирене. Препоръчвам ви я дори за домашно приготвяне Simple Smile За довечера ми липсват идеи, имам пълнени печени чушки с месо от снощи, но ми се хапва нещо по-интересно, може би ще си направя топени сиренца в бекон, само да не излетя с калориите.

За олиото от гроздови семки знам, че е много подходящо за пържене, това от орехи не съм ползвала, но съм чувала, че е вкусно.

# 732
Нещо не ми харесвате тази седмица. Никой не пише, голямо мълчание. Надявам се си спазвате всичко и отслабвате много много. Аз вчера бях на пиле за обяд и вечеря и за закуска яйца с бекон. Днес дробчета по селски  свинска пържола на скара със салатка.

Хайде пишете по-често да се окъражаваме, така е много скучно. Simple Smile

# 733
Аз със сигурност ще продължа да отслабвам. Детенце утре тръгва на градинка и хич не мога да ям. Днес съм на едно яйце, утре и толкова няма да изям сигурно Sad За това и не пиша.

# 734
Много малко калории, дано успяваш да хапваш все пак малко повече, че да не се изтощиш.
Аз съм много горда - за вчера май писах, вечерта си направих фантастични топени сиренца с беконче, ммм. Днес една салата с кашкавал, зеле, морков, домат и краставица за обяд, за вечеря пак малко бекон с топени сиренца и яйца на тиган+домат. Почнах пак да тренирам, малко са ми калориите сякаш, но аз се чувствам фантастично и не искам да помисля дори за въглехидрати. Чака ме много тежък купонджийски уикенд, с много пиене, но това традиционно не ми се отразява на килограмите, не знам защо. Успех отново на всички!

Общи условия

Активация на акаунт