Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

Ето обещаното,току що на фотошопа прясно прясно.Снимките са стари.Сега е друго положението,но се надявам до година да покажа същият колаж  Wink с такъв ефект имам предвид

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 10:55 от Щък

# 691
Щък, браво, огромна разлика за една година!
Айде дано и аз другата пролет се покажа с такива резултати  Praynig

# 692
Щък, благодаря ти за отговора и за снимчиците. И малко ме успокои, защото винаги ме е било страх, че като забременея ще се търкалям  Laughing, а въобще не ми се иска. Много добре изглеждаш на снимките Simple Smile пожелавам ти в най-скоро време да свалиш и останалите килца.
Ох, аз се старая постоянно да съм на този режим, но уви дояждат ми се разни неща, например КФС -joya  не е само твой враг  Grinning

Аз да споделя, моят любим и него го мъча с този режим, да видим докъде ще го докара. Снощи към 1 след полунощ идва и ми казва: "Ще изям една паста"  Laughing милия не издържа без сладко, но все пак успях да го успокоя и хапна едно млекце с мед Simple Smile

Спорен ден на всички Simple Smile

# 693
малко му е мазното,а за стимул мога да ти кажа,че моя мъж с този режим свали по бързо от мен  Wink

# 694
Щък, страхотни резултати, адмирации за волята!
Аз днес върнах контрол над ситуацията и дотук съм на ролце от шунка с масълце и малко кашкавал, планирам яйца с шунка и домати за вечеря. Имам и чаша мляко, но след въглехидратното освинване реших, че трябва някакъв преход все пак.

# 695
Аз да ви питам възможно ли е за 2 дни да съм свалила 2кг. Някак не ми се вярва, но кантара ги показва. Може би защото се теглих вечерта първия път?! Вие какво мислите?

# 696
Мери се един път седмично
Кантара да е винаги на едно и също място
Само сутрин след като си станала и са минали 20 минути

Аз днес
з:Лен овес и ядки
0.Яйца,масло и домат
В.Гъби,маслини и салата от зехтин
Сега ме боли стомаха от гъбите... лягам си ще ми мина като на куче  Simple Smile

# 697
Някаква задържана воода може да освобождаваш.

Щъки, 'що 20 мин след събуждане? Винаги така съм се теглила и не защото някой ми е казал, но те прочетох и сега ме гризе едно нездраво любопитство. Simple Smile)

Моето меню днес беше, яйца, масло, селска салата, свински ребра и вратна пържола. Водата ми е 3 л.

# 698
Щъки, 'що 20 мин след събуждане? Винаги така съм се теглила и не защото някой ми е казал, но те прочетох и сега ме гризе едно нездраво любопитство. Simple Smile)
За да се разпредели правилно водата в тялото.
И другото което съм пропуснала,голи на кантара и винаги по едно и също време  Grinning

# 699

wavey
лятото свърши, от днес - без тютюн и алкохол,
стига оправдания със социалния живот....
за сладоледа ще изчакам да приберат рафитата  Flutter

хапвам мазни ребърца, 59кг съм

# 700
Здравейте всички, по въпроса с тегленето, аз година и нещо не се бях качвала на кантар и се чувствах много добре. Хапвах си както сега и само по дрехите си преценявах колко съм свалила.
А сега освен, че си хапвам правилно пия и едни хапове на Vision - detox, които ми препоръча пак моята лекарка(тя също ги пие, както и мъжът и, и с сасвалили по 4кг двамата). Аз не знам дали ще сваля нешо, въпросът е да се прочисти организмът ми .
Вие някакви добавки пиете ли? Аз и ленено масло пия на капсули. Simple Smile Въобше като стара баба с торба лекарства  Laughing

# 701
Привет и от мен  Grinning
За Рафитата - аз вече подминавам витрините, ноооо с мъка. И съм открила едни сладоледи без растителни мазнини в тях (уж), обаче няма да развалям дисциплината. Ама и тях ги подминавам старателно.
Гледам хапвате ребра, много са ми се прияли обаче ще търся сега как се приготвят - нямам скара и мисля на фурна да ги метна.
Аз да ви кажа не се меря вече - по принцип килограмите ги ползвам като отправна точка дали вървя нагоре или надолу, не знам колко трябва да съм, но знам как трябва да изглеждам и кои дрехи да ми стават:) Та хич не гледам килата вече, само наблюдвам да ми стават дрехите по-широчки и "сладоледа" над дънките да го няма (все още има малко).
Успехи днес на всички  bouquet  аз ще съм пак на яйца и домати, ако успея за довечера ще има и ребра. Трябва да наваксам с водата, тия дни я позабравих.
Между другото онзи ден четох в Спайдър форума, че Милко не е привърженик на лененото семе, триците и всички такива неща, гледам обаче вие си хапвате, аз също закусвам понякога кисело мляко с лъжица-две трици. Било вредно според него и излишно. И исках да ви питам за рибеното масло - аз не съм започнала, имам вътрепни съпротиви, не знам защо. Вие пиете ли?

# 702
Аз пия рибено от 1-2 години, може би няколко месеца имам прекъсване за този период. От Дания си нося когато ходя в командировка, там цените са по-добри и има голямо разнообразие, но вече и в България се намира хубаво рибено масло. На майка ми съм й казала доживотно да го пие, има проблеми с вените, преди и двете пиехме ленено масло в промишлени количества, много полза аз не видях от него, а бая пари дадох. Рибеното като го спра, и след 1-2 седмици веднага ми спада енергията, не зная на какво се дължи, но това е моят опит. Мисля, че и за кожата дава отражение, преди съм отслабвала с НВД без мазнини, как не ми спря цикълът, не зная, още се чудя на моя късмет като чета за разни случаи. Ако имаш подръка рибено масло, пий и изобщо не се чуди. Тази мазнина, която я има в него, доста трудно можем да си я набавим от храната само, особено в България каквато риба продават, мале мила  Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 14:55 от Къдрокосче

# 703
Аз пък хич не се меря, щото се депресирам.
Стига ми тази награда, че ми хлопат гащите Wink
Тия дни имам уърк шоп от 8 до 20ч. и храненето ми е кофти.
В смисъл режимно е, нося си храна, ама ям с голям интервал. Например днес закусвах в 7:30 и току що обядвах, ама няма как, не мога да изляза дори за секунда. Вечерята ще е към 21. Днес съм главно на пълнени чушки със много яйца и извара. Довечера мисля и аз да направя ребърца, доядоха мми се покрай вашите писания  Mr. Green
За рибеното, аз поръчвам една голяма кофа на Нау фудс от айхърб, и ни стига за много време и на мен и на мъжът ми. За децата също поръчвам ама детско и много добре им се отразява и на тях.
Зимата пия и витамин Д и разни други добавки, специфични за моите си здравословни проблеми.
Ленено масло не пия, от както четох разни статии че не е много ок, мисля че рибеното го замества прекалено добре даже.!

# 704
Аз ще си допия лененото и ще си потърся рибено масло, ако наистина помага за кожата и т.н.. Имам нужда.
Иначе за днес: З:миш-маш, О:паниран кашкавал(с трици и яйце направих панировката) и зеленчуци, В: кюфтенца с шопска салата. Simple Smile
Малко тежко ми стана от кашкавала, но беше много вкусен. Simple Smile Момичета скоро ще искам идеи за манджи, започвам да се изчерпвам.... Sad Sad Вие какво готвите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт