Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
мимито,какво значи застъпени хранения!
Как едно голо мляко?!? и тренировка и толкова малко храна!?!

# 676
Добро утро, и аз се зачудих на тези застъпени хранения, моля за разяснение.  newsm78
Днес
З: пълнена чушка с яйце и сирене
О: телешко с патладжани, домати и чушки.
В: Някакви яйца ще са.
Аз нещо нямам апетит, едвам си хапвам яденето, със зор, може би от жегите.
Вчера хапнах няколко смокини, уж ги взех за мъжът ми, ама 10 пъти минах покрай тях и накрая си взех, и на моята душичка и се приисква от време на време плод  Mr. Green

# 677
joya бъди разумна не си намаляй храненето ,ще имаш застой.Калориите трябва да са нужните за да вървят нещата.

# 678
Добро утро! Ами просто станах в 11 и тогава закусвах, след това обяда ми се падаше в 19 и затова вечерях мляко, просто не бях гладна.
Днес за закуска сварено яйце с бекон и кашкавал, за обяд пилешка пържолка и салатка, а вечерята е мистерия Simple Smile

Приятен и слънчев ден!

# 679
мими за вчера имам критика.От 11 до 19 са 8 часа
киселото мляко с трици те държа толкова време?!? Ти гладуваш,това не е начин.Калориите са ти малко,а и спорта който си направила те задължава да имаш повече хапване!
Не съм лоша, не ми се сърдете,но не е правилно така!

# 680
Бях на работа, а и не бях толкова гладна. И не гладувам въобще, просто така се случи вчера. И след многото диети съм разбрала, че от глад полза няма.
Никой не се сърди, напротив затова сме тук да си казваме нещата и да обсъждаме всичко, което ни притеснява. Simple Smile
Обещавам да си хапвам по стабилно Simple Smile

# 681
Здравейте,режимни!  Hug
Мимиту - аз също нямам особен апетит,даже напоследък ми се струва ,че като си хапна по-мазно и после връщам,става ми тежко  Tired Това не ми пречи да си върна свалените грамчета от преди и сега пак да съм в изходно положение.... а и снощи кораво оцапах нещата - ядох пилешки хапки с корнфлейкс и за десерт - палачинка с шоколад и нарязан банан в нея  #Crazy легнах доволна,но днес ми е едно тегавооо...
Като ви слушам с тези чушки с яйце и сирене -  Crazy как не съм се сетила!това ще си направя за вечеря,че вече обяда се състоеше в дробчета в масло,с лук и тараторче...
хубав ден!

# 682
Здравейте! Можете ли да ми помогнете с калориите - пия редовно пилешки бульон, понякога бульон от кости (телешки) и от свинско рагу. Колко калории да броя една чаша (250мл.) от тези бульони? Гледам да спазвам дневния си калориен прием, но като пия тези бульони и ми е трудничко...  Rolling Eyes

# 683
а бульоните от кубчетата ли са?Ако да!Спри да ги пиеш,замести
Инак това намерих

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en%7Cbg& … rition/food/broth

# 684
а бульоните от кубчетата ли са?Ако да!

О не, не! Натурални бульони, сварявам си пиле (охладено) или кости, слагам малко лук, морков, целина и пия течността. Тези кубчета никак не ги уважавам  Naughty
А информацията, която си намерила, доколкото виждам е за консвервиран бульон и такъв на прах  Thinking
Доста мазнички ми се получавам бульончетата, затова ми е трудно да определя какво количество да пия, колко калории са.

# 685
Привет, поради тъпо стечение на обстоятелствата от неделя до утре се налага да сложа пауза на режима и тренировките и направо съм бясна. Как мислите, много ли е фатално, че 3-4 дни имам предимно въглехидрати и малко белтъчини и мазнини, никакво трениране и малко вода. Мисля когато се прибера да направя ударно прочистване няколко дни само на зеленчуци и печено пилешко месо няколко дни, как мислите, добре ли ще е така? Толкова се намразих с това нарушение, имам чувството, че всичко ще кача обратно само за 4 дни с въглехидрати. Вие обче се справяте супер като чета менютата и да, съгласна съм за кожата, чудесна става при такова хранене, а обиколките падат:)

# 686
мише  Grinning най- много 2 кила
Доста мазнички ми се получавам бульончетата, затова ми е трудно да определя какво количество да пия, колко калории са.
И аз немога да кажа. WASP-чето може да знае

# 687
Добро утро на всички. Днес З: бъркани яйца с бекон и сирене, О: печена сьомга, В: заек с гарнитурка.
Исках да питам Щък , кг , които си свалила за какъв период от време става въпрос и преди това как се хранеше. Мерси. Simple Smile

# 688
мими  Simple Smile Тези килограми които съм свалила е за 4 месеца,а преди това бях бременна и си хапвах доволно!С предната си бременност качих същите килограми и започнах да спазвам този режим на хранене,това е преди 4 години.За една година успешно свалих 18 кг.Стабилно,а и кърмех до 8-мия месец,както се случва и сега.Много хора казват,че докато кърмиш трябва да ядеш.Истината е,че трябва разумно да се храниш и да не се отслабва рязко.На 10 свалени килограма предният път имах застой около 3-4 месеца.Очаквам и сега да се получи същото.Та може да се каже,че от 4 години това си е моя режим и имам моменти в които си хапвам стабилно въглени и те задължително си проличават после.Пак мотивация стягане,режим и така!Истината е,че трябва да се спортува!Така се получават най-добри резултати,а и калориите който приемаш в такъв случай са разумни в добри количества  Wink Успех.Бих приложила снимка,но когато имам време  Wink

# 689
Добро утро,
снощи приключих деня с бекон на скара, салата и чаша бяло вино с много лед и лимон.
Днес е много натоварен ден, от среща в среща и не знам какво ще ям.
Сутринта хапнах малко кашкавал с масло, и обяд не знам кога и какво, ама ще е режимно 100%, щом супер гладна снощи удържах на кфс, което е основният ми враг, значи всичко е наред  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт