Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ами аз мисля, че за моето телосложение 55 кг е много добре. Нито изглеждам болно слаба, нито имам в повече килца. Била съм и 50кг, но не съм ги искала и бях доста слаба. Щр я видим докъде ще я докарам, ще се постарая да  съм сериозна. Хубавото е че свикнах да ям по-малко, наяждам се с по-малки порции и не ям между храненетата. И свикнах да закусвам - парче кашкавал с шунка или бекон.

Къдрокосче съгласна съм с теб, има значение  колко пиеш по принцип Simple Smile
И аз като майката ти преди си мислех, че маслото ни е враг и го избягвах, но след много четене на най-различни материали, статии и т.н. и изпробване на хиляди диети установих, както вече писах по-горе, че не в маслото е проблема а във скапаните   #2gunfire въглехидрати

# 661
Здравейте момичета, в своя защита и в защита на виното поствам тук един интересен линк:
http://dieti-otslabvane.blogspot.com/2011/06/byalo-vino.html

От 2 дена съм на НВД, всъщност, докато я търсех в нета попаднах на ВМ НВД, обаче вече бях изкарала цял ден на месце и краставици и реших да изкарам така няколко дена и след това да вкарам мазнини, изглежда ми много по-приятен този режим, може би с него ще успея да проявя повече постоянство, свалих си и едно двд с каланетика и започвам. Успех и на вас Simple Smile

# 662
# 663

нито с вино, нито с бира се отслабва, да ви каже алкохоликът в темата   Sunglasses

от миналата година съм на диетата и пиех само бяли вино
това лято съм на биричка,
другите ми прегрешения са пренебрежимо малки  Blush

искам да кажа, че от опит говоря

# 664
Добре дошли на новодошлите  Hug
критика засега няма да има,защото ми се спи.
Бях режимна - задържам!
утре за по сигурно пак ще се кача,но да кажа.закуската ще е домашно кисело мляко с лен и овесени ядки,

# 665
Добро утро, и добре дошли на всички нови момичета, влизащи в правият път Wink
Режимен уикенд на свински и пилешки мръвки.
Прегрешение, няколко зърна грозде, от моето собствено, едно красиво и черно, ама ужасно кисело Sad
Днес:
З: 2 пълнени чушки със сирене сметанка малко .
О: свински флейки със салата
В: телешки пържоли със салата
Аз лично, също трябва да спря млечните, ама сега лятото не успявам, много обичам домати и сирене, или чушка и сирене. Правих експеримент 2 седмици без млечни и много добре ми се отрази, но засега не мога окончателно да ги махна Sad
Другото което бих искала да махна окончателно е купешкото пиле, дерматоложката ми казва че всички кожни заболявания свързани с пъпки (акне, розацеа и т.н) са свързани с прекомерната консумация на пилешко и хормоните и антибиотиците с които ги инжектират. Сега търся да си купувам домашни, защото децата обичат пиленце, а това в магазина е всичко друго, но не и пиле  Sick

# 666
Ей сега варя едно домашно,мазно колкото щещ,като истине и чак кора мазно става.Не всички обичат миризмата на домашното пиле,то е по различно не само на вкус.Ей сега свеки взе пиленца до 2-3 месеца са готови по 3 кила зверове  Grinning Mr. Green тамън!
joya Аз харесвам храненето ама телешкото малко сухо така!Мазничкото къде е!
имам намаление 100 гр.
Май пак задвижих машината.Ще видим до другата седмица.Успешна седмица на всички пожелавам
Аз домомента кисело с лен и овес.Сега варя едно домашно пиле.За обяд пиперки със сирене и яйца и масло във фурната със салата .

# 667
мдааа, кофти е с купеното месо
трудно се намира добро
тум досега не съм видяла еко-пиле
има само хранени с царевица, но те са особено добри според моите проучвания
трябва да са хранени с лен и да да бъдат оставени да търчат навън да си намират насекоми и червеи

за алкохола - тук препоръките са макс по чаша добро вино или 20-30 мл качествен концентрат - най-много 3 пъти седмично
но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди консумацията на алкохол - добро мазно замезване

З: 2 яйца, изпечени с масло в уреда за вафли/гофрети, котидж, зехтин, домат

О: зелена салата с пиле

В: ще видим

и много домашен фитнес сега, а после и много  ментален, че няма как

лек ви ден

Hug

да добавя:
алкохолът задължително да е СУХ, т.е. да не е сладък
защото от сладък алкохол хем се трупат сланинки, хем се натоварва черния дроб и се дига кр. захар (все пак алкохолът като отрова е с приоритет пред захарта за разграждане)

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 10:14 от Анонимен

# 668
Здравейте момичета, охх като ви чета менютата ми потичат лигите  Laughing особено от чушчиците на joya. От утре и аз започвам с мазнините, ужасно се чувствам с тази НВД и с моето ниско кръвно, постоянно ми е замяно. Друго исках да споделя тази каланетика, която си свалих е прекрасна, пробвайте я, отначалото ми изглеждаше много лесна, мацките стоят в някаква поза и едва помръдват, обачее съответната поза така разтяга мускулите, че с нетърпение чакам да чуя "достатъчно", след 1 час упражнения ми се беше прибрало шкембенцето и даже най-отгоре под ребрата ми се беше появила линийка, нещо като наченки  на плочки, половин час седях пред огледалото с един такъв доволен вид. Майка ми ми каза, че мускулите са се напомпали и след малко като спаднат "плочиците" ще изчезнат... така и стана, но съм много доволна, все пак, само след 1 час  се виждат някакви резултати, което страшно ме мотивира, реших да я правя 3 пъти седмично. Ето линк: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=68512&hit=1
... и ако някой реши да опита да пие едно аспиринче, че на другия ден е страшно

# 669
Здравейте и от мен. След 4 парчета пица снощи, днес започвам на чисто. Simple Smile За закуска ще хапна кисело мляко с трици и няколко ядки, а за обяд съм направила гювеч (много вкусен стана Simple Smile ). А за вечеря сигурно пак ще е гювеч, ако не ще измисля нещо на момента.

Имам само един малък проблем, не мога да спра да пия 3в1 с лъжица канела, но не мисля че е фатално Simple Smile Плюс това то е румънско и е с по-малко калории от БГ кафето.  Blush

Много се радвам, че попаднах във вашата групичка. Приятна и успешна седмица!!! Simple Smile

so_happy_girl ще ми напишеш ли как се казва торента, защото аз нямам достъп до замунда. Simple Smile Мерси.

# 670
Щък, блазе ти за домашното, хич не ми мирише на мен. Умирам за домашни нещица.
На телешкото слагам сланинка от горе, за да стане по-сочно и за мазнинка, ама от гадната купената, тя даже не става за готова консумация, само я пека....
И аз си взех салата, много сочна ми се видя, за вечеря ще я забъркам с авокадо, лук и репички + пържолките ще стане чудо.

# 671
мимиту напиши на кирилица каланетика и ще ти излезе само 1 торент каланетика видео курс на руски, пък ако знаеш руски и ако можеш да ми кажеш какво обяснява за храната в началото ще съм ти много благодарна. Simple Smile

# 672
so_happy_girl аз руски знам, но живея в чужбина и замунда не се отваря тук Simple Smile  Аз си изтеглих от един друг сайт на английски около 1 час каланетика (малко е старо видеото, но упражненията са супер).

Иначе като за първи ден съм сериозна  Laughing Simple Smile

# 673
Аз нали съм Мара Подробната, да ви кажа какво забелязах... Значи, понеже изпитвам лека (на моменти даже тежка) параноя от стрии и си имам от тийнерджърските години няколко, и преди 1 месец започнах да се мажа със мас. Звучи ужасно, ама се оказа, че не е толкова зле, даже в жегата го понасям супер, кожата ми е много суха по принцип и масчицата ми се отрази много добре де. Сега, точно 1 месец откакто започнах и диетата, и маста, какво да видя, целулитът ми е намалял едно поне 50 % без спорт, без нищо, само ходене няколко километра на ден. Сега водя тежки спорове с мама дали е от маста (което аз не вярвам), или от масълцето, което приемам вътрешно и изобщо ВМ-НВД-то. Свалила съм само 3 кила, а днес си купих нови дънки, които ми стоят по съвсем различен начин. Другото, което забелязвам е, че преди се събуждах подпухнала, а сега лицето ми се избистри, тенът, всичко. Аз си мисля, че е едно 80 % от храната всичко, ама знам ли, чудна работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 23:26 от Къдрокосче

# 674
Аз да се отчета за днес: кисело мляко с трици и ядки за закуска, гювеч за обяд и за вечеря пак кисело мляко, понеже ми се застъпиха храненетата. И най-важното карах 15км колело, което не е много но не е и малко Simple Smile

Къдрокосче според мен лично стриите са ти се повлияли от маста, защото и майка ми и други мои познати по време на бремеността си са се мазали през цялото време с мас или зехтин и нямат стрии. Плюс това стриите са разтягане на кожата, от диета не могат да изчезнат.
А за ефекта от това хранене съм на 100% с теб. Най-важното е да си продължите да се храните така, като имате по 1 вуглехидратен ден може и 2 .

Общи условия

Активация на акаунт