Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
...
 Също така моята генеколожка ме посъветва да спра да хапвам картофи, ориз, всичко което расте под земята и сладко разбира се. ...

поздравления на този лекар
значи имало и други лекари в БГ

знам, че в САЩ с този режим успешно лекуват ПКЯК и безплодие по разни АГ клиники, както и епилепсия при деца

didolinkata, 50кг на ръст 165 ми се вижда малко
не смятам това за добра цел
иначе лошо няма да се храниш по нашия режим
даже е здравословно
но само плс внимавай с тези кг и се храни добре
и още един въпрос - кърмиш ли?
ако да, тогава може би е по-добре с Щък да се консултираш повече относно хранене, кое и как и по колко

хайде до скоро

Hug

# 646
Didolinka,кърмиш ли?

Момичета,нахокайте ме или нещо мотивиращо кажете,всяка вечер правя десант на хладилника за сладко.Цял ден вчера в режимма
закуска кисело с лен и овесени ядки
обяд домати със зехтин 2с.л. и сирене 150гр.
Следобяд 40гр.бадеми
вечерята салата със зехтин 2.л. и 3 яйца с бекон и кашкавал общо около 200гр.
и в 1:40 щурм за 4 бисквити с шоколад.

# 647
добро утро, снощи след голямо чудене, приключих с пържола и салата.
Програмата за днес
З: кашкавал с масло + домат
О: пържола със салата
В: не знам, ама сигурно нещо на барбекюто.

Щък, хайде сега 4 бисквитки е поносимо Wink Може би не ти е достатъчно хапването за да те избива на сладко, защо не пробваш да увеличиш количествата на мазнинките леко. Аз затова се сещам, има причина организма да иска сладко  newsm78

# 648
Didolinka,кърмиш ли?

Момичета,нахокайте ме или нещо мотивиращо кажете,всяка вечер правя десант на хладилника за сладко.Цял ден вчера в режимма
закуска кисело с лен и овесени ядки
обяд домати със зехтин 2с.л. и сирене 150гр.
Следобяд 40гр.бадеми
вечерята салата със зехтин 2.л. и 3 яйца с бекон и кашкавал общо около 200гр.
и в 1:40 щурм за 4 бисквити с шоколад.
Личното ми супер лаишко мнение е, че ти е била малко храната, не си имала достатъчно енергия явно. В такива моменти залитам аз - оплаквах се по-горе. Въпреки всичко хапването по този начин помага да се намали рязко желанието за сладко. Пък и не мисля, че тези 4 бисквитки са фатални! Както посъветваха и мен - опитай с нещо мазничко, например парче масло, но аз те съветвам да го мушнеш превантивно, за да не ти се прииска изобщо. По-трудно е, когато ти се хапва сладко да ядеш друго.
Аз вчера се издъних, но заради социално мероприятие вечерта. За обяд хапнах печено пилешко бутче със зелева салатка, после една шепа грозде. Вечерта излизах с приятелки и нямаше как, едно парче торта отиде. Само че имам един плюс - не ми се ядеше тая торта, ядох я само от лакомия и заради другите, много съм доволна, че вече все пак гладът за сладко намалява стабилно.

# 649
Повече мазно!Всъщност
зехтина в салатите и бадемите имам 650 калории,
а от кашкавала и бекона станаха още 750
и яйцата 250
закуската 300
сиренето 450
в салати съм докарала още 100
-----------------------------------------------------
2500 калории
това е напълно достатъчно ....
и сега като погледнах,пак много млечни.И да се чудя после защо задържам!

# 650
Щък, и аз задържам килограми, въпреки, че почти 99 % спрях млечните от 1 седмица, само по 1 лъжичка сметана слагам на пържолите отгоре. За 1 месец обаче 3 кила съм надолу. Обаче най-хубавото е, че спя страхотно, винаги се чувствам нахранена и май спрях да се карам с хората  Mr. Green Последните дни се изхранвам главно със свинско, яйца и зеленчуци + масло, защото зехтинът, който имах, взе да ми мирише на нещо тежко и го метнах в кофата. Абе, доволна съм де  Laughing 

# 651
... и май спрях да се карам с хората  Mr. Green

И аз, и аз. Mr. Green Станала съм една бяла и добра, не ти е работа...

# 652
Не кърмя от 1 седмица окончателно...  Rolling Eyes
WASP,аз не държа да съм точно 50,и 53 да стана е ОК,искам само да изчистя мазното по себе си,да съм добре,без да гладувам и да тормозя организма си.
Днес съм още 200гр надолу,лошото е,че нямам време да закусвам...днес изпих 1 кис.мляко сутринта.На обяд хапнах варени яйца 2бр,салата домати със зехтинец и сирене,вечеря - агнешко печено с малко сметана полято и 2резена патладжан на скарата(незнам дали е режимен обаче!) Като гледам вашите количества са по-малки от моите,аз хич не меря гр.  newsm78

# 653
Аз така и не се научих да закусвам. Пробвах няколко дни по малко кисело мляко с трици, но после взех да забравям, сякаш когато тренирам огладнявам и суринн,тТази седмица не тренирах, че нямах никакво време и съвсем естествено апетита ми намаля.
Вчера се представих добре, една пържолка със зелева салата за обяд, вечерта пържени кюфтенца около 5 с краставица. Водата ми вчера е малко, към литър.
Сега ми се е прияла леща и направо съм в чудо. Много противоречиви неща пише, в спайдъра я гледат като по-малко лошия боб, на други места я отхвърлят, на трети казва, че лещата била ок. Вие какво мислите? Аз както го усещам рядко ако се хапва е ок, но в процес на сваляне само ще ме забави.

# 654
Здравейте момичета, присъединявам се към вас, сигурно и други са питали, но не успях да намеря отговор на въпроса си, затова ще питам направо, позволено бяло винце от време на време?

# 655
Аз пия, когато ми се пие. И бяло и червено. Не ми пречи, а и не прекалявам. Не бих се лишила от чаша хубаво вино.

# 656
Благодаря michelangela simoni, работя във Винен салон и се налага да пийвам по време на дегустациите, а искам да съм стриктна към режима, че от сумати време не мога да сваля едни смотани 3, 4 кг.  Успех Simple Smile

# 657
Момичета, от понеделник се захващам сериозно със спазването на режима. Висока съм 1.73 и съм около 65кг (избягвам да се тегля) , но по сметките на моите прекрасни лекари, които са ми приятели трябва да сваля още 10. Не че и аз не искам де, но вече 2 дни откакто съм решила пак да съм си сериозна, изядох всичко, което видях  Laughing. Поне вече няма нищо, което да ме изкушава. Вчера си напазарувах - риба, пържоли, мляко, яйца и съм готова за действие. Мисля като спорт, ако може да се нарече така да карам колело вечер, по 10-20км.
Много ще се радвам ако пишете по често и си споделяме, кой какво хапва и как се справя. Подкрепата е най- важна за да имаме най-добрите резултати. Simple Smile

Само ще вметна за алкохола, че ако бъде спрян за поне 4-6 месеца, ще видите голяма разлика в кг-мите. Няколко мои приятели го спряха, единия свали за 2 месеца - 10кг, без да спазва диета.

# 658
Сигурна ли си, че още 10 трябва да свалиш? Индекса ти ще падне под здравословните норми. newsm78

Хайде аз да си споделя днешното меню:

Закуска: Сметана 100 гр., 10 гр. масло (много обичам), сварено яйце- 84% мазнини, 11% белтък. 5 % въглехидрат, 363 ккл.

Обяд: домати 200 гр, зехтин 15 гр, свински ребра 180 гр (месо, без кост)- 71% мазнини, белтък 26%, въглехидрат 3 %, 880 ккл.

Вечеря: 150 гр пъстърва, 20 гр зехтин, 120 гр зеле, мазнини 62%, протеин 33%, въглехидрати 5%, 503 ккл. Общо ккл за деня 1746.
Това ми е менюто за днес. не съм много убедена във вечерята, така че ако има за корекции споделете. Надявам се да са ми достатъчно ккл за задържане, че миналата седмица пак имах -.

# 659
Мимиту, това за алкохола е вярно, ама само отчасти, демек ако си пил повечко, ще ти се отрази като го спреш. Аз за 34 години живот съм пила не повече от 10 пъти по половин чаша бяло вино, и за съжаление оттам няма как да намаля нищо, затова ще трябва със спорт да се отслабва пак да му се невиди  Mr. Green
Иначе принципно си права, да   bouquet

Да ви споделя нещо смешно  Laughing Grinning Laughing : майка ми като ме видя как за 1 седмица ометох към 2 пакетчета масло, нещо се притесни жената, а най-чудно й е как даже не пълнея от него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт