Лидл ::5::

• 128 692
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Искам да Ви попитам някой да е купувал каната за вода и дали е доволен?

# 211
  • В най - голямото село
А вие кога получавате хартиените брошури? За мен няма проблем, аз си гледам в сайт-а, но за майка ми е почти драма. Още няма брошура, а предишни седмици я получава в сряда и се чувства неподготвена за четвъртичните промоции.
Брошурите ги разнасят от понеделик до сряда.

Някой дали е забелязал дали има пак Машина за хляб.

# 212
cikoni на Сливница няма. Wink

Днес успях да се сдобия със силиконова форма и даже веднага я изпробвах. Много съм доволна, а ето и резултата:

# 213
А някоя от вас купили си металните формички за Великден с агънцето и зайчето и пробвал ли ги е вече? Аз ги купих и пробвах, но много трудно ми се отлепиха, даже се разкъсаха докато ги вадих въпреки че ги бях намазала добре. Правих ги със сместа за кекс с безалкохолно и се чудя дали не е много пухкаво и за това да се е получило така. Вие с каква смес ги правихте?

# 214
  • София
вечерта отидох до Лидл в Хаджи Димитър с идеята да си купя  силиконова форма с Великденски мотиви, но УВИ, както винаги НЯМАШЕ #2gunfire

# 215
  • София
Силиконовите форми са много сладички, НО силно се съмнявам да заредят нови до края на промоцията. За протокола в люлинския лидл в 11 часа вчера нямаше форми. И се чудя те са заредили някакви си минималистични количества, колкото да ни измият очите ей  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

# 216
  • София-Младост
вечерта отидох до Лидл в Хаджи Димитър с идеята да си купя  силиконова форма с Великденски мотиви, но УВИ, както винаги НЯМАШЕ #2gunfire
В 9 и нещо имаше, купчина жени ги бяха наобиколили, всяка грабнала по един пакет и нещо се коментираше Simple Smile)))))

# 217
  • В най - голямото село
Цитат
cikoni на Сливница няма.

Благодаря! Точно там ме интересуваше.

# 218
  • София
А дали има все още от дамските пижами от промоцията? Някой купувал ли е и какви са впечатленията? Също ме интересува клиновете от сегашната промоция колко са плътни? В смисъл, да не са прозрачни като се обуят. Моля ако някой си е купил вече, да сподели.

За кафето по-рано беше писано, че е много ситно смляно и задръства машините за еспресо. Това е причината да не смея да купя.

# 219
А дали има все още от дамските пижами от промоцията? Някой купувал ли е и какви са впечатленията? Също ме интересува клиновете от сегашната промоция колко са плътни? В смисъл, да не са прозрачни като се обуят. Моля ако някой си е купил вече, да сподели.

За кафето по-рано беше писано, че е много ситно смляно и задръства машините за еспресо. Това е причината да не смея да купя.

Моята кафе-машина не се задръства от кафето и го купувам редовно. Зависи от самата машина явно. Моята е Крупс.

# 220
Взех от салама,който е на промо ,свински в бяла опаковка - много тлъст,твърд ,
определено няма да повторя.
Козунака,без консерванти на фирма "Диана" е чудесен !/1.70лв.400гр./,
няма ядки,но е с яйца/ако се доверим на фирмата/ и издържа два дни.Одобри се.

# 221
  • София
Взех от салама,който е на промо ,свински в бяла опаковка - много тлъст,твърд ,
определено няма да повторя.
и аз взех - не ми хареса, няма вкус. Може би накрая има някаква загадка на "луканков"

# 222
danj аз си взех от тези форми и пробвах със същото тесто като твоето. На мен ми се отлепиха, само на зайчето му се счупи ухото. Аз ги намазах с олио, но другия път ще пробвам с масло да ги намажа и ще пробвам с маслено тесто.

По повод силиконовите форми - ако не отидеш в 7ч. сутринта нямаш шанс да се сдобиеш, аз пратих майка ми сутринта защото знам че по-късно няма шанс да има. Много ме дразнят с тези нехранителните промоций, наистина си е зарибявка. Пускат много малко бройки сутрин и това е. Според мен няма да има повече до сряда. Майка ми ходи вчера на обяд пак и каза че вече няма етикет на формите. #Cussing out

Zazzy откакто е открит магазина еспресо кафе купувам само оттам и съм много доволна. Peace

# 223
  • София
Някой видя ли коланите дали си струват и дали все още ги има?

ПП: Какво толкова се навивате за тези силиконови форми не разбирам newsm78. Стремя се да не държа храна в полимерни съдове, а какво остава да готвя в такива...  Sick

# 224
За тези ,които постят сусамките са супер !
Пробвах и от двата вида.

Общи условия

Активация на акаунт