Лидл ::5::

• 128 592
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
А има ли в Лидл някакъв сладолед, който НЕ Е с растителни мазнини?

# 361
Няма ! И не са качествени/според мен/
Омекотители и прах за пране - също !

# 362
  • Бургас
Пиша съдържанието на двата сладоледа, които имам вкъщи. Дано те ориентира.

Ванилов Noblissima:
сметана 42%, обезмаслено мляко, захар, вода, глюкозо-фруктозен сироп, суроватков продукт, емулгатори:моно и диглицериди на мастни киселини, картофено нишесте и нишесте от тапиока, стабилизатори, гума локуст бийн, гума гуар, естествен ванилия аромат, смлени ванилови пръчки, сол, оцветител:каротин.

Сладолед с вкус на орехи и карамелизирани орехови парченца (10%) Noblissima:
сметана 28%, вода, захар, суроватков продукт, глюкозо-фруктозен сироп, обезмаслено мляко 9%, орехови ядки 8%, фъстъчено масло, сироп от захарен карамел, емулгатор: моно и диглицериди на мастни киселини, стабилизатори: гума гуар, гума локуст бийн, естествен аромат, готварска сол.

# 363
  • Sofia
......
Не видях да се споменава някъде за нишестетата на Лидл- много са хубави, откакто отвориха магазина купувам от тях. Ванилия и шоколад са, по вкусови качества са едно към едно с тези на Йоткер. За полезността им не ми се отваря дума Laughing.
 ......

Бях купила по-рано от една промоция  от тези нишестета, всъщност пудинги. Днес се загледах да видя как се приготвят и устонових, че не пише общото количество на млякото, което се добавя. Ти по колко мляко слагаш на една опаковка?

# 364
  • София
На моите си пише- за 500мл мляко. Марката им е Belbake.

# 365
  • Пловдив
Бях купила по-рано от една промоция  от тези нишестета, всъщност пудинги. Днес се загледах да видя как се приготвят и устонових, че не пише общото количество на млякото, което се добавя. Ти по колко мляко слагаш на една опаковка?

Не съм Валенцето, но ще отговоря. Simple Smile
Едно пакетче и 500мл мляко, пише си го на опаковката:)
Бих я снимала, но замина в кошчето след като приключих с приготвянето. С шоколадовите става страхотна бисквитена торта.  Heart Eyes Mr. Green

За сладоледите - харесахме няколко:
 - в голяма кутия с вкус на лешници;
 -  ванилов сладолед с шоколадова глазура и фъстъци (на клечка);
 - ягодов с глазура от бял шоколад (пак на клечка).

Едит: Тя, Валенцето, е отговорила Simple Smile

# 366
  • In transit
Тези пръчици, за които говорите, ги приготвям в тава с хартия за печене. Нищо не пръска и стават наистина много вкусни. Опитвали сме тези по 15 броя в кутия.
+1 PeaceТочно преди малко ги пекнах върху хартия за печене.
Бързо,лесно,вкусно!Никакво пържене,за 15 мин. са готови във фурната на 220 градуса.

а стават ли хрупкави?

всъщност то има различни  видове пръчици... едните са много хулбави,  които са по-скъпите, има едни евтини, които май често са на промоции и на нас ни бяха доста гадни...

http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_1195_01_b.jpg тези чайове са хубави... някой пробвел ли е другите билкови и плодови?
за по скъпите говорех от тях пробвах Simple Smile

# 367
  • софия
А има ли сладоледи без растителни мазнини?

Аз харесвал Лидл-ските. Не са много сладки. Харесвам на Noblissima с ореховите ядки и шоколадовия. Детето харесва черешовия. "Полезността" не я коментирам Crazy.

# 368
  • Sofia
На моите си пише- за 500мл мляко. Марката им е Belbake.

Моето е пудинг на Кастело. Сега като се загледах пак в опаковката наистина си пише 0,5л. мляко, а преди какво съм чела.....   newsm78 Embarassed

# 369
Малко се разочаровах днес - цените на зеленчуците бяха
по-скъпи от тези във "Фантастико".
Да похваля прясното мляко в пликче - два пъти купувам,
днес правих мляко с ориз - не се пресече!

# 370
......
Не видях да се споменава някъде за нишестетата на Лидл- много са хубави, откакто отвориха магазина купувам от тях. Ванилия и шоколад са, по вкусови качества са едно към едно с тези на Йоткер. За полезността им не ми се отваря дума Laughing.
 ......

Бях купила по-рано от една промоция  от тези нишестета, всъщност пудинги. Днес се загледах да видя как се приготвят и устонових, че не пише общото количество на млякото, което се добавя. Ти по колко мляко слагаш на една опаковка?

Аз взимам от пудинга за миксер, не от този за варене, лично на мен ми харесва повече.
Крем Оле на доктор Йоткер и Парадайс крем, отново на Йоткер.
Eто от тези -
Съответно - ягода, шоколад, ванилия, малина, банан, кайсия .. разбира се и други вкусове има.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 22:03 от Geography.

# 371
  • Бургас
Тепърва ще трупам мнения и впечатления аз. Засега следя темата и си водя записки като съвестен студент hahaha Иначе опитах сиренето Ливади и съм доволна засега Peace

# 372
  • о`майна лунна нощ е
Ти, докато отидеш и ще го сложим в графата - скъпарски магазин. Както са тръгнали да вдигат всичко и да си напасват цените с останалите вериги ....
Харесвам, че като наближи срокът на годност на някои продукти, лепят етикетчето "-30%"  Mr. Green В повечето случаи се възползвам.

# 373
  • България
Каква е цената на сиренето ливади?има ли бисквитки маслени в кръгла синя метална кутия-цена?

# 374
Сирене "Ливади" 0.900гр. - 7.99лв.
Има тези сладки в метална кутия,но цена ...

Общи условия

Активация на акаунт