Лидл ::5::

• 128 341
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Ние вкъщи тия дни опитахме по-голяма част от последните покупки и дегустацията показа следното: харесаха се сиренето Качота (не съм опитвала друго производство, но поне на мен страшно много ми хареса), замразените фиш фингърс (с филе от минтай), шоколадовия сладолед Noblissima (но не толкова колкото този с орехите Wink), бялото австралийско шардоне Wink, не сме особено очаровани от пуешката шунка (мисля, че беше на Никас, около лев и нещо) и това май е единственото, което не ни допадна особено Wink Тия дни пак планираме да си направим основното пазаруване от магазина в Изток Heart Eyes

# 661
  • Пловдив
Маслените бисквитки са страхотни!!! Бих ги купувала и на редовна цена. Не съм се зачитала в съдържанието обаче... Mr. Green

# 662
здравейте! Има ли доволни от солта и гланца/препарат за изплакване/ за съдомиялни? За таблетките отзивите май са добри , но сол и гланц от лидълските стават ли?
Аз ги ползвам от 2-3 месеца - и солта, и гланца - доволна съм!  Peace
И аз ще ги пробвам тогава

# 663
  • софия
Маслените бисквитки са страхотни!!! Бих ги купувала и на редовна цена. Не съм се зачитала в съдържанието обаче... Mr. Green
Недей, че може и да се откажеш Laughing Но то, ако четем етикетите, не остана нищо за купуване.

# 664
  • София
Минавам да похваля балсама за боядисана коса CIEN, 300 мл. за 1.99 лв.  Mr. Green и едни детски кремчета за ядене Yofrutta,6 броя с три вкуса банан,кайсия и ягода и още един глас за сметановия ликьор тип Бейлис,наистина е много сполучлив  bowuu е и това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_10119.htm нарязано пуешко саламче е чудесно  Grinning

# 665
Киселото мляко на Чуден е отврат. Sick Отиде в кофата.

# 666
Аз пък да похваля намалените в момента плодови млека - ммм, много вкусни, а за цената им да не говорим Wink Сладоледът Noblissima ванилия също беше одобрен, макар че по мое мнение ореховият е най-най, шоколадовият - по средата, а ванилията на почетното трето място. Страчателата не сме я опитвали още Heart Eyes Накупихме още какво ли не, ще се отчитам по-нататък Simple Smile

# 667
Искам да похваля сиренето СОФРА,хареса ни.

# 668
  • Бургас
Топеното сирене,което е на промоция е много хубаво.  Peace

Как се казва ликьора тип Бейлис, че съм пропуснала?  Embarassed

# 669

Ето го -

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-510D9118-4730961E/lidl_bg/hs … xsl/4182_9986.htm

А някой да е пробвал Амарето-то, гледах го, чудих му се, но все пак мисля да взема...

# 670
Това мляко на Чуден само на мен ли ми харесва?  Crazy

# 671
  • волно калдъръмче
На мен също  Peace

# 672

Ето го -

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-510D9118-4730961E/lidl_bg/hs … xsl/4182_9986.htm

А някой да е пробвал Амарето-то, гледах го, чудих му се, но все пак мисля да взема...

Шехина, аз съм пила и за мен не си струва парите.Бие яко на спирт.

# 673
Просто Хари, мерси! Няма да вземам тогава Wink

# 674
  • Видин
Много съм доволна от магазина. Особено от шоколадовите меденки  smile3535 Joy

Общи условия

Активация на акаунт