Лидл ::5::

• 128 336
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
..
Да си кажа, че съм много доволна от маслото Чуден  Peace
..
Аз пък, преди 3 дни изхвърлих 1/2ната, която се подмяташе в хладилника от не-помня-кога. Въобще не ми хареса: много светло, почти бяло на цвят, колкото и да е студен хладилника седи леко меко и никакъв аромат като го сложа в яденето. За това го бях взела. За готвене. Още, когато го пуснаха. Не е точно масло, според мен  Whistling

# 691
  • София
Извинете, моля, офтопик-а  Embarassed

Зелено човече, честито! Лека бременност и прекрасно бебче  Hug

Благодаря! Аз късно видях твоята нова лентичка, вече факт, а не очакване...не бяхме се засичали скоро  Hug

# 692
Аз пък да похваля намалените в момента плодови млека - ммм, много вкусни, а за цената им да не говорим ;-

+1 Peace

Пробвах с ананас, праскова и маракуя, ягода и горски плодове.Страхотни са!Но честно казано, не знам дали на редовна цена бих си вземала.Иначе като вкус, нямам никакви забележки.

П.п Марка "Милбона" са.

# 693
Ами на мен млекцата и на редовна цена ми се струват изгодни - около 70 и няколко стотинки са, но са 250 мл за разлика от повечето български, те са обикновено около 200 мл Wink

# 694
Здравейте, от скоро и аз се зачетох в темата и споделям повечето от мненията на много от участниците. Има и такива обаче с които не съм съгласна!
Аз съм фенка на кроасаните с нуга - мнооого са вкусни!!! Имам малка дъщеря, която пък обожава чипса в кутийка.
Помагайте обаче за месото и каймите. Аз нещо не мога да ги преценя, особено каймата. Нещо напоследък не ми допада на цвят и като че ли малко киселее. Иначе се топи колкото обикновено, не знам...

# 695
ngt, съжалявам, но не мога да се стърпя, чипсът не е храна за малко момиченце...

# 696
Искам да питам дали някой си е купувал електронна везна "Silver crest" при предишни промоции и дали е доволен? Отдавна се каня да си купя подобна, тази е на поносима цена, но нз дали си струва.Ще се радвам да чуя мнения. Simple Smile

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_10180.htm

За тази говоря.

# 697
От нехранителните продукти : душ-гела с марка Finale, от порядъка на 1 лев е, възползвах се и взех два и смея да кажа, че за цената си е с добро качество, разпенва се и мирише страхотно, особено лилавия с иланг-иланг.
В неделя смятам да посетя магазина, чудя се какво да взема. Тази плодова извара от рода на плодово мляко дали е хубава ?

# 698
  • София
Плодовата извара е все едно ядеш Данонино. Wink

# 699
  • у дома
Здравейте, от скоро и аз се зачетох в темата и споделям повечето от мненията на много от участниците. Има и такива обаче с които не съм съгласна!
Аз съм фенка на кроасаните с нуга - мнооого са вкусни!!! Имам малка дъщеря, която пък обожава чипса в кутийка.
Помагайте обаче за месото и каймите. Аз нещо не мога да ги преценя, особено каймата. Нещо напоследък не ми допада на цвят и като че ли малко киселее. Иначе се топи колкото обикновено, не знам...

Тоя кроасан с нуга и аз го обожавам  Embarassed
Иначе от месото пилешкото вече си взимаме само от там,много ни харесва-цяло пиле,охладено.
От свинското сме взимали свинско врат без кост и същото с кост-не е лошо...

# 700
Хубав е кроасана с нуга, аз обаче ви препоръчвам бутерките с ябълка и сирене, мога до безкрай да изям, като дрога са ми  Embarassed

# 701
От утре олио на 2 лева и 10 яйца за 1,15 в комбинация с пиле и шпек салам на акция. Ще има май пак "Пенсионер за бой се стяга" Laughing

# 702
evhen, благодаря за коментара! Информирам се добре и смея да твърдя, че съм абсолютно наясно с вредните храни за децата, особено за моето! Тя обожава чипса, именно защото й се позволява много рядко, но не мога да я лиша категорично от всичко, което вижда в другите деца! Тя самата дори прави разлика и наскоро ми каза: "Мамо чипса е вредна храна, нали, но аз го обичам и ще ми даваш по малко". За мен това е достатъчно! Подкрепям мнението Ви! Simple Smile

# 703
svetlaem, благодаря за инфото за месото, а имаш ли впечатления от каймата? Харесва ли ти? Аз вчера след работа пак пазарувах в Лидл, както почти всяка вечер, и пак взех кайма, въпреки, че се подвоумих и ...съжалих! Цвета го преживях, но киселата жилка не мога, съсипва ми ястията, в случая мусака с тиквички и ориз. Когато е с домати (кюфтета в доматен сос) не го усещам, но не можем само това да ядем... Confused Мисля, да не взимам вече от там, ще взимам от пилешкото месо!

# 704
А иначе бутерките с ябълка наистина са супер, много са сочни и вкусни! Тези със сирене не сме го опитвали, довечера ще взема  Wink

Общи условия

Активация на акаунт