Лидл ::5::

• 128 353
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Ще има май пак "Пенсионер за бой се стяга" Laughing

Има, има. Пред нашия магазн в 7, 15 ч. имаше около 30 човека, а отваря в 8 ч. И горе долу всеки ден има поне по 7-8 човека, които висят и чакат да отвори, просто им се чудя на ентусиазма  Rolling Eyes

# 706
Здравейте, от скоро и аз се зачетох в темата и споделям повечето от мненията на много от участниците. Има и такива обаче с които не съм съгласна!
Аз съм фенка на кроасаните с нуга - мнооого са вкусни!!! Имам малка дъщеря, която пък обожава чипса в кутийка.
Помагайте обаче за месото и каймите. Аз нещо не мога да ги преценя, особено каймата. Нещо напоследък не ми допада на цвят и като че ли малко киселее. Иначе се топи колкото обикновено, не знам...

Здравейте, NGT! За каймите - доскоро редовно купувах каймата смес: свинско-телешко, от която бях страшно доволна! Хубав цвят, хубав мирис и страхотен вкус! Това, че малко се топи не ме смущава особено, защото е нормално, когато има сланинка да пусне и малко мазнинка. Важното е, че е в нормалните граници според моите представи. Напоследък обаче и аз забелязвам същото, което споделяте и Вие, което ме разочарова... Не съм се загледала дали производителят е същият... Жалко би било ако умишлено в началото са пуснали хубавия продукт и след това са го развалили..., което би било странно в случая, защото в този магазин ми се струва, че не се случват тези типично български мурафети.... така или иначе вече не взимам кайма оттам.

# 707
  • Пловдив
Днес към 11ч в магазина на Пещерско нямаше олио. А нашата баба беше дошла за пенсията и реших да я водя, но .... цъ. Момичето каза, че свършило рано и да проверим утре, пак рано. Поне си хареса ароматизатори за тоалетна и попивни кърпи на изгодна за нея цена. Взех да пробвам сока от касис и плодовата извара, но още не сме ги опитали.

# 708
  • на Земята
Oт кои WC ароматизатори сте доволни?

# 709
Здравей , eviya_09 , днес и аз бях в Лидл и незнам преди на коя фирма производител е била каймата , но сега е на  Бони , и наистина има странен вкус от преди .

# 710
Здравей , eviya_09 , днес и аз бях в Лидл и незнам преди на коя фирма производител е била каймата , но сега е на  Бони , и наистина има странен вкус от преди .
Така ли,аз съм виждала на Чико"Стара планина"ама не ми харесва нещо,незнаех,че има на Бони??

# 711
 Да и на мен никак не ми харесва тази на Чико ,аз я взимах преди две седмици , и днес  си взех от другата и не ми хареса и тя, а преди само от нея взимах ,може да са сменили наистина производителя , но определено на Чико не харесвам продукцията !

# 712
Да добавя хубавите неща, които купих днес от Лидл - рол-он Cien, кроасаните с нуга Heart Eyes, голяма бяла ароматна свещ ванилия, домакинската трипластова хартия Simple Smile Не съм особено очарована само от намаления в момента шоколад с лешници, но за стотинки - толкова Simple Smile

# 713
Здравей , eviya_09 , днес и аз бях в Лидл и незнам преди на коя фирма производител е била каймата , но сега е на  Бони , и наистина има странен вкус от преди .
Така ли,аз съм виждала на Чико"Стара планина"ама не ми харесва нещо,незнаех,че има на Бони??
За мен е малко спорен въпроса със Стара планина, БДС и стандартите въобще. Може би и двете страни производители и потребители поне малко се респектират. Доверявам се на изпитани продукти! Жалко, че се разочаровах от каймата на ЛИДЛ! Ще си намеря друга...

# 714
Не мога да се стърпя обаче да не кажа, че си купих по време на промоцията, която отмина, офис контейнер с 4 чекмеджета и ключ и съм много доволна Laughing, на акции пускат страхотни неща понякога. А като казах акции, веднъж имаше мъжки ботуши за мотор и се изчерпаха много бързо явно, още в началото на акцията се обаждах на телефона на потребителите и ми казаха до една седмица, че ще ми се обадят............нищо!!! За едни неща са супер, но за други...пък обслужването е на първо място за мен, както и магазина да ме предразполага да пазарувам! Доказано е например, че музиката предразполага хората, на работното място, в колата и т.н. Има магазини, в които има музикален фон и на мен лично ми прави пазаруването по-приятно, от колкото да слушам тракане на колички или пиукане на скенери. Ох стига, че се увличам  Embarassed

# 715
  • На земята, която е всъщност звезда.
Здравей , eviya_09 , днес и аз бях в Лидл и незнам преди на коя фирма производител е била каймата , но сега е на  Бони , и наистина има странен вкус от преди .
За мен е малко спорен въпроса със Стара планина, БДС и стандартите въобще. Може би и двете страни производители и потребители поне малко се респектират. Доверявам се на изпитани продукти! Жалко, че се разочаровах от каймата на ЛИДЛ! Ще си намеря друга...

Сори, за офа, знам, че темата е за Лидл, но не мога да премълча: преди седмица купих страхотна кайма Стара планина от фирмения магазин на Лесидрен. По- принцип бях решила да не купувам месо по стандарта, но бързах и направо случайно я купих лесидренската. Simple Smile Сега реших само такава да купувам, дано не я развалят.

# 716
  • София
Някой има ли информация каква е цената на захарта в момента?

# 717
  • Плевен
някой да си е взел рендето, дето трябва да го има от днес ?  Hug днес бях в лидл и не го видях - чудя се дали си заслужава утре пак да ходя заради него  Embarassed

# 718
  • Видин
И на мен ми е интересно това ренде

# 719
  • у дома
svetlaem, благодаря за инфото за месото, а имаш ли впечатления от каймата? Харесва ли ти? Аз вчера след работа пак пазарувах в Лидл, както почти всяка вечер, и пак взех кайма, въпреки, че се подвоумих и ...съжалих! Цвета го преживях, но киселата жилка не мога, съсипва ми ястията, в случая мусака с тиквички и ориз. Когато е с домати (кюфтета в доматен сос) не го усещам, но не можем само това да ядем... Confused Мисля, да не взимам вече от там, ще взимам от пилешкото месо!
Не съм взимала от там кайма,по принцип кайма си купуваме от месарски магазин,в който я мелят.

Общи условия

Активация на акаунт